2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mint Liverpool-drukker, idén majdnem az összes meccset láttam. De évek óta igaz ez. Mascherano pont olyan, amilyet "kérsz": kreatív, passzolni eszetlenül tud, hihetetlen gyors és nagyon jól szűr, kreatív, jól forog és jól forgatja a játékot. Keitánál magasan jobb középpályás, a feka egyedül a fejjátékban veri, de az nem nehéz, hiszen bőven magasabb nála.csababarca írta:Mascheranoért miért tárgyalunk?...azon a poszton rendben vagyunk,még úgy is hogy Touré és Keita elmennek ANK-ra...nem értem...
Miért nem nézünk valami kreatív,passzolni is tudó középpályást,Iniesta és Xavi mögé?mondjuk ott van Hleb...de hát idén is ott volt...aztán mi lett...
Pölö?inkább adnánk egy rendes szélsőért 40-et.
Ilyen aláírással, hogy Xavi fun club mit is várjunkClark71 írta:Remélem Villa jön és Eto'o megy a pics...!!!
Villa sokkal jobb mint eto'o!
Szerintem nem ezt érdemli Eto'o, hogy mennyen a [auto_cenzúra]...Clark71 írta:Remélem Villa jön és Eto'o megy a pics...!!!
Villa sokkal jobb mint eto'o!
Citynek eladni jó pénzért!(30-38májlióért)
Már csak azt várom!!!
VILLA VILLA VILLA!!!!!
GOOOOLLLOOOLLLOO de DAVID VILLLLAAAA!!!
Visca BARCA!VISCA CATALUNYA!
De ők csak kölcsönbe, igaz?bowlinggolyo írta:A Villa ügy úgy néz ki h 40 milla+ Cacáres és K9 cserébe.Ez nem lenne rossz ajánlat szerintem.
5 órán át tartó tárgyalás volt a felek közt. Villa jönni szeretne, és hogy 7,5 milliót kapna amivel a 4. legjobban kereső játékos lenne, a jelenlegi Barcában. Röviden ennyi.Alberto10 írta:röviden leírná vki h miről van itt szó! kösziEbdon Lake írta:Na végre. Talán hamarossan vége ennek az ügynek:
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Szélen ők sosem játszanak, de pl. Villa nagyon sokszor kihúzódik balra és Mata/Silva meg középre. Ezt elég sokszor csinálták tavaly ahogy elnéztem, mint ahogy Messi és Eto is ugyanezt csinálta. Sztem így azt meg lehetne csinálni néha, hogy Messi-Eto-Villa csatársor kezd és akkor Villa baloldalon kezdene.Lionel85 írta:Van egy érdekes dolog is. Ha sikerülne megvenni Villát, de közben Eto'o és Mesalles belemenne abba a bizonyos szerződés-hosszabbításba, amit nemrég ajánlott meg a Barça, akkor mi a helyzet? Mert Eto'o és Villa is középcsatár, se a jobb, se a baloldalon nem érzik magukat, ráadásul ott is vannak világklasszisaink Messi és Henry személyében. Azt sem tudom, hogy mi lenne Keirrisonnal, hiszen közel sem biztos az szerintem, hogy ha Villa jönne, akkor K9 egyúttal menne Valenciába. Túl sok játékos meg nem jó, ha van, mert ilyen neves játékosokat hiba lenne a padra tenni.
Mondjuk speciel Benzemára nem emlékszek, csak arra, hogy szóba került. Drenthe és VdV pedig tényleg Barca-szurkoló (volt?), de az sem rémlik, hogy túlzottan erőltettük volna az átigazolásukat.gekkodan írta:Emlékezz vissza, hogy 1 éve ugyanez volt Benzemával, meg Drenthe is mondott hasonlókat, sőt van Der Vaart is pózolt már eleget. Arshavinrol nem is beszélve (igaz, az nem a Madriddal kapcsolatos).
Pedig kéne egy winger nagyon.
röviden leírná vki h miről van itt szó! kösziEbdon Lake írta:Na végre. Talán hamarossan vége ennek az ügynek:
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Eddig is csak találgatások mentek, de úgy néz ki nem jött be. Viszont ott van a szerződés Eto'o előtt, állítólag pont elég neki ennyi pénz, szóval még simán maradhat is, tehát ebben az esetben kizártható, hogy Villa "olcsósága" miatt jönne Samu.G-Jay írta:Jah, méghogy 6 milla körül keresneNa most akkor mi van, sokkal olcsóbb lenne mi....
Emlékezz vissza, hogy 1 éve ugyanez volt Benzemával, meg Drenthe is mondott hasonlókat, sőt van Der Vaart is pózolt már eleget. Arshavinrol nem is beszélve (igaz, az nem a Madriddal kapcsolatos).barca99 írta:...
caak a barca.... bezzeg ha a margit megvette volna, biztos az lenne az elso mondata a sajtotzájokoztatón, hogy most végre valóüra vált gyermekkori álmom.Titinho írta: - A Mundo Deportivo címlapján is Villa szerepel, óriási betűkkel kiírva: "Csak a Barca!" Azt nyilatkozta egy asztrúriai lapnak, hogy csak a Barcában tudja elképzelni a jövőjét ha távoznia kell.
Jah, méghogy 6 milla körül keresneTitinho írta:- A SPORT.es szerint Villával megvan az egyezség, most Sanllehí a Valenciával próbál zöld ágra vergődni. Villa szerződése 2014-ig szólna, évi 7,5 milliós fizetést kapna + 2 milliót a csapat sikerességét tekintve, kivásárlási ára 120 millió euró lenne. Guardiola július 19-ig szeretné a csapatban tudni Villát, mivel július 20-tól már együtt edz a csapat