kis sunyi!Vito írta:Swineherd írta:Egyben fogadni merek veletek.Én le merném fogadni, hogy a VB után Ronaldinho kapja az egyiket, Ronadinho meg a másikat...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ennek én is örülnék!
Hát igen, aki saját képére próbálja formálni a világot, az könnyen belebukhatVito írta:Swineherd írta:Egyben fogadni merek veletek.Én le merném fogadni, hogy a VB után Ronaldinho kapja az egyiket, Ronadinho meg a másikat...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ennek én is örülnék!
na jó nem röhöglek ki de sztem ez kizárt!ne haragudj de nekem ez a véleményem!Swineherd írta:Egyben fogadni merek veletek. Biztos kiröhögtök majd, de nem baj. Én le merném fogadni, hogy Ronaldo még fog kapni aranylabdát vagy FIFA díjat. Sztem a VB után Ronaldo kapja az egyiket, Ronadinho meg a másikat...
hát igen attól én is félek ey picit h el fog szállni magától,mondjuk lenne mire de majd Ronaldinhoról pédát vesz!Swineherd írta:Messit én is hasonló képességűnek látom, csak kérdés az, hogy jól tudják-e majd terelgetni...
ez igaz, de úgy gondolom, nem is lehet egyértelműen kihozni, h ki a legjobb. van egy szint, ami magasan az átlag felett van, ebbe azért többen beletartoznak, de innentől sztem szubjektív indokok döntenek.Swineherd írta:persze, én ezt nem vitatom, de mégsem emlegetnék úgy, mint a legjobb európai játékos, sztem
persze, én ezt nem vitatom, de mégsem emlegetnék úgy, mint a legjobb európai játékos, sztemBoixos írta:azért a berber nem csak attól az aki, amit azon a döntőn művelt. el kell ismerni, eléggé magas szinten nyomta már a bordeauxban is. (bár nagyon nem csípem, de ami tény, az tény).
Zizou már két éve nem sokat ér...Swineherd írta:Azon gondolkodtam, hogy most Zidane-t milyen szinten emlegetné a világ, ha Ronaldo nem nyeli le a nyelvét, hal meg majdnem a döntő elött....akkor sztem a franciák simán kikapnak...de hát benne van a ha.
épp erről beszélek! egyetértünk...Swineherd írta:hogy pl. '98-ban a gyenge idegeinek, rohamának köszönhetően nyertek a franciák. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem mindenki dolgozza fel ugyanúgy a dolgokat.....
ez nem csipkelődés volt...Vito írta: megmondom Neked Swine barátom az őszintét
Swineherd írta:Romario azért nem az a kategória........a sérülés elötti Ronaldo pedig jobb volt a mostani Ronaldinho-nál...Boixos írta:ronaldo rendkívül jó zsugás, még így 100 kilósan is. elég volt látni, amikor 2 méteren 4et vert rá a cannavarora a bl visszavágójukon. kb. az a kategória sztem, mint a romario volt.
ronaldinho viszont zseni.
Ronaldo-t nem véletlenül sorolják már most a brazilok olyan játékosok közé, mint Pelé, Garrincha, Zico stb.
Zagallo azt mondta róla, hogy ha Pelé a mindenkori 10-es, akkor Ronaldo a mindenkori 9-es a Selecaoban....
megmondom Neked Swine barátom az őszintétSwineherd írta:Ronaldo volt a világ legjobbja '96 és '98 között, majd a VB-n 2002-ben újra...több neves edző, többek között Bobby Robson és Fabio Capello is elmondta, hogy Ronaldo-ban volt a legtöbb, csak hát úgy kellett összedrótozni a térdét.
Ronaldinho, igen, nem vitatom jelenleg ő a legjobb játékos, de ez évről évre változik. Larssont meg ne hozzuk fel példának.
Ja, és nem tudom kinek lett volna ennél súlyosabb sérülése a korszakos zsenik közül.
az utolsó mondattal nem tudok vitatkozni...Boixos írta:nah, az öreg marioval nem vitatkoznék, gondolom, tudja mit beszél. ezzel együtt én nagyobb zsugásnak tartom ronaldinhot. bár nem lehet ezt még most teljesen objektíven megítélni (lehet-e egyáltalán?), mert a ronaldinho még nem bugizott annyit, mint ronaldo. a pályafutásuk végén kell megnézni ezeket a dolgokat.Swineherd írta: Zagallo azt mondta róla, hogy ha Pelé a mindenkori 10-es, akkor Ronaldo a mindenkori 9-es a Selecaoban....
nah, az öreg marioval nem vitatkoznék, gondolom, tudja mit beszél. ezzel együtt én nagyobb zsugásnak tartom ronaldinhot. bár nem lehet ezt még most teljesen objektíven megítélni (lehet-e egyáltalán?), mert a ronaldinho még nem bugizott annyit, mint ronaldo. a pályafutásuk végén kell megnézni ezeket a dolgokat.Swineherd írta: Zagallo azt mondta róla, hogy ha Pelé a mindenkori 10-es, akkor Ronaldo a mindenkori 9-es a Selecaoban....