Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fernando írta:Szerintem Xavi az évekkel még rutinosabb lesz. Neki nem a gyorsaság az erőssége. Sose az volt. Ő lát a pályán. Forintos labdákat ad, mesés indításokka hozza helyzetbe a csatárokat. Emellett a befejezés is egész jól megy neki. Ha nem lesz reumás vagy visszeres vagy járókeretes szerintem hozzávetőlegesen 90 évig még jó lesz.frost86 írta:És Xavinak mennyi éve van még hátra meddig fog még ilyen teljesítményt nyújtani mert már ő is lassan 30 lesz!
Sztem 5-6 simán benne van még.
Szerintem Xavi az évekkel még rutinosabb lesz. Neki nem a gyorsaság az erőssége. Sose az volt. Ő lát a pályán. Forintos labdákat ad, mesés indításokka hozza helyzetbe a csatárokat. Emellett a befejezés is egész jól megy neki. Ha nem lesz reumás vagy visszeres vagy járókeretes szerintem hozzávetőlegesen 90 évig még jó lesz.frost86 írta:És Xavinak mennyi éve van még hátra meddig fog még ilyen teljesítményt nyújtani mert már ő is lassan 30 lesz!
Örülnék én is Villa meg Mata érkezésének,de még Fabregas is jöhetne mert kell gondolni a jövőre is!És Xavinak mennyi éve van még hátra meddig fog még ilyen teljesítményt nyújtani mert már ő is lassan 30 lesz! és Fabregas még mindig fiatal és rá lehetne építeni a jövőt úgy mint K9-re Bojanra és Messire meg a többi fiatalra!kanty írta:Abszolut egyetértek veledsplinter írta:Ez most megint a saját véleményem lesz, elöre is bocsi!!!
Nem vagyok benne biztos, hogy nekünk szükségünk lenne egy Fabre stilusu középpályásra...Szerintem ez az a poszt amiben a Barca szerintem a legerősebb és a legstabilabb a világon. Valamint Mascerano-ra se szerintem, merthát van nekünk egy Keita-nk és egy touré-nk arra a posztra.!
Az ÉN véleményem szerint olyan támadó játékos kéne mint Robinho, mert őt lehetne olyan elgondolásban játszatni mint Messi(nem kötném meg a pozicióját) szabadon váltogathatná mind2.
Bocs ha tul nagy blama....A középpályán szerintem nem kellene semmit se változtatni, egy támadó szellemű játékos kell.
Lehet, h sokak nem értenek majd egyet velem, de én Fabregast nem tartom extra klasszisnak, elismerem, h egy nagyon jó játékos, de nagyot nem segitene rajtunk.Nem jobb, mint Xavi, vagy Ini és 40 milliót adni azért, h padozzon elég nagy luxus lenne.
Villa és Mata ha jön akkor elöre már nem kell semmi és lehetőség nyillik a rotacióra is.
Abszolut egyetértek veledsplinter írta:Ez most megint a saját véleményem lesz, elöre is bocsi!!!
Nem vagyok benne biztos, hogy nekünk szükségünk lenne egy Fabre stilusu középpályásra...Szerintem ez az a poszt amiben a Barca szerintem a legerősebb és a legstabilabb a világon. Valamint Mascerano-ra se szerintem, merthát van nekünk egy Keita-nk és egy touré-nk arra a posztra.!
Az ÉN véleményem szerint olyan támadó játékos kéne mint Robinho, mert őt lehetne olyan elgondolásban játszatni mint Messi(nem kötném meg a pozicióját) szabadon váltogathatná mind2.
Bocs ha tul nagy blama....
Asys írta:Már nem azért, de semmilyen hivatalos info (eurobarca) nem erősítette meg Bruno Alves iránti érdeklődést! Legalábbis én nem emlékszem, volt hír Filipéről, Mascheranoról, Villáról sőt még Fabregasról is, hogyha Pep hívná akkor jönne... De a Portó-i játékosról semmi!Xavinho #26 írta:1. Filipe / Santos
2. Bruno Alves
3. Mascherano / Fabregas
4. Villa
Sztem Pep ebben mesterkedik. Sok véleményt olvastam itt, miszerint Bruno Alves felesleges, de Pep biztosan tudja h mér kell neki a portugál védő! Lehet elcserélik Henrique-re vagy nemtom!
A Depor már rohadtul idegesítő számomra, 3 millión megy a háború! Vicces! Nemtom Santos-t mennyiért tudnánk elhozni!
Az érkező hátvéd Henrique s nem más, felesleges lenne mégegy hátvédet igazolni pluszba, aki meg arra apellál, hogy majd Piqué meg Márquez fog vkp-t játszani az nagyot téved... Márquez már évek óta nem játszott azon a poszton és kell ő a védelem tengelyébe nagyon is, idén világklasszis teljesítményt nyújtott, hol Piquével, hol Puyollal párban!
A fiatal katalán bekk meg a szezon második felében vezér lett ott hátul! Felesleges megbontani a védelmünket...
Puyol, Piqué, Rafa, Henrique meg esetleg MartinEz így tökéletes!
![]()
Középpályás tényleg kell, kérdés az, hogy támadóbb szellemű vagy védekezőbb felfogású lenne előnyösebb! Ha támadó akkor egyértelműen a bal támadó pozíciójába!
A csatár ha Samu nem hosszabít akkor nem kérdés úgynézki, bár már szerződtettünk egy csatárt K9 személyében! Én bedobnám a mélyvízbe!
Már nem azért, de semmilyen hivatalos info (eurobarca) nem erősítette meg Bruno Alves iránti érdeklődést! Legalábbis én nem emlékszem, volt hír Filipéről, Mascheranoról, Villáról sőt még Fabregasról is, hogyha Pep hívná akkor jönne... De a Portó-i játékosról semmi!Xavinho #26 írta:1. Filipe / Santos
2. Bruno Alves
3. Mascherano / Fabregas
4. Villa
Sztem Pep ebben mesterkedik. Sok véleményt olvastam itt, miszerint Bruno Alves felesleges, de Pep biztosan tudja h mér kell neki a portugál védő! Lehet elcserélik Henrique-re vagy nemtom!
A Depor már rohadtul idegesítő számomra, 3 millión megy a háború! Vicces! Nemtom Santos-t mennyiért tudnánk elhozni!
Énis olvastam. Ezerszer inkább Filipe! Nekem nem kéne Santos. Jó bal lába van de nekem nem kéne. Nem tetszett a játéka a KK-n se.LM10 írta:Hírek a SPORT-ról:
Tulajdonképpen u.a. a hírek vannak most ott mint itt az eurobarcán, DE 1 fontos hír így is akadt: André Santos lehet Filipe alternatívája, ha a Depor nem engedne. Ő érte a Roma érdeklődik, de ha már őt kellene megszerezni sztem itt már meglenne a playa.
A 2-es pontban nem lennék biztos, hogy ez számítana új igazolásnak?? De lehet, fene tudja.socio66 írta: ezt eddig is tudtuk,ugye;
1. filipe
2. henrique
3. mascherano/fabregas
4. villa
ezt eddig is tudtuk,ugye;Mikaos írta:A spanyol TVE-vel készített interjún Laporta elárulta, hogy Guardiola hova szeretne igazolni embert:
1. balhátvéd
2. középhátvéd
3. középpályás
4. középcsatár
Megkérdezheted igen, 1992 óta.fcbarca0827 írta:barca2010 írta:Sziasztok!
Ha jól olvastam a hivatalos Barca honlapon, akkor 2 hét múlva már angliában meccset játszunk!
És ezért, miért mentél a hivatalos honlapra???Ha egyszer, itt van az Eurobarca?
![]()
A csapatnak nem az első felkészülési mérkőzésre kell összeállnia, hanem mondjuk egy Gamper-kupára!barca2010 írta:Ezért kérdezem, hogy lassan nem kellene összeállni a keretnek?Az újaknak csak kell egy kis idő a beilleszkedésre vagy nem? Jó lenne már lezárni az igazolásokat szerintem!![]()
Ha, ezzel a kerettel az elmúlt idényben tripláztunk, akkor miért annyira fontos a minőségi javulás?barca2010 írta:Az alap meg van ez oké de azért nem lesz könnyű az idei év és kell egy kis minőségi javulás a padra, hogy olyan sikeresek legyünk, mint tavaly![]()
OFF: Megkérdezhetem mióta vagy Barcelona drukker?
a fenébe már ezzel a csapattal!Eagico írta:Az "AS" szerint a Depor visszautasította Filipe 9 milliós ajánlatát!Minimum 12 milliót kérnek érte és a sportigazgató elmondta, hogy reméli a Barca megteszi a számukra megfelelő ajánlatot...
barca2010 írta:Sziasztok!
Ha jól olvastam a hivatalos Barca honlapon, akkor 2 hét múlva már angliában meccset játszunk!
A csapatnak nem az első felkészülési mérkőzésre kell összeállnia, hanem mondjuk egy Gamper-kupára!barca2010 írta:Ezért kérdezem, hogy lassan nem kellene összeállni a keretnek?Az újaknak csak kell egy kis idő a beilleszkedésre vagy nem? Jó lenne már lezárni az igazolásokat szerintem!
Ha, ezzel a kerettel az elmúlt idényben tripláztunk, akkor miért annyira fontos a minőségi javulás?barca2010 írta:Az alap meg van ez oké de azért nem lesz könnyű az idei év és kell egy kis minőségi javulás a padra, hogy olyan sikeresek legyünk, mint tavaly
szerintem is nagyon jó lenne, ha ő jönne, bár fiatalnak nem mondanám, 26 évesfrost86 írta:Végre,hogy észrevették a srácot én személy szerint örülnék neki mert fiatal robbanékony gyors jól támad és ami nem elhanyagolható jól végzi a védő munkáját!zeus021 írta:Szép napot mindenkinek
A sport.es lehozott egy cikket miszerint, ha nem sikerülne a Filipe üzlet abban az esetben egy alternatíva lehet André Santos. Az idei KK-ig nem hallottam róla, de a tornán nagyon tetszett a játéka, tudom nem szabad pár mérkőzésből következtetéseket levonni, de tényleg jól mozgott a pályán. Mind védekező feladatát, mind a támadások segítését ellátta.
Sztem még talán jobb is mint Filipe.
Ti mit gondoltok?