Na, most olvastam egy kicsit tüzetesebben a dolgok után, és megy ám az adok-kapok rendesen! Az van, hogy az Arsenal csapatkapitánya nem ment el a sorsolásra, nem képviselte a csapatot, ráadásul az Arsenal fóruma is igen kihalt volt, így a szervezők úgy döntöttek, hogy mivel nem nagy ott az érdeklődés a torna iránt, így kizárja őket, és a Milan "B"-t lépteti a helyébe. Az Arsenal csapata persze egyből előkerült, és fűt-fát vágnak Z9 fejéhez, persze most már hiába, míg a Milan "B" csapata örül, természetes módon!
Nos nekem erről annyi a véleményem (abszolút pártatlanul), hogy ez egy igen nehéz helyzet, és mindkettőnek igaza van, de a torna szombaton lesz, dönteni kellett, így Z9-nek szerintem igaza van, nem kockáztathatta meg, hogy vagy nem jön el az Arsenal, vagy csak éppighogy, ezzel tönkre téve egyes csapatok, emberek szórakozását, a meccsek hiánya miatt ugye... persze nagyon sajnálom az Arsenal-t!!!
A Milan "B"-t üdvözüljük a csoportban, de nem ígérek nekik sok jót pláne, hogy most septiben kell összekapni a csapatukat így a torna előtt pár nappal, még ha a selejtezőn pályára is léptek! Na ja... szombaton 10.00-tól minden kiderül...