Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BL győzelem nélkül: Owen, Figo, Cannavaro, Rivaldo, Nedved, Sevcsenko, Ronaldo, Zidane, Ronaldinho!Barcagirl24 írta: Igaz - igaz, viszont azt bekell látni, hogy aranylabdához vezető út a Bajnok Ligája győzelem, esetleg a VB. Nem hiszem, hogy mostanság tudsz mondani olyan játékost aki BL győzelem nélkül kapta meg az arany lasztit
Igaz - igaz, viszont azt bekell látni, hogy aranylabdához vezető út a Bajnok Ligája győzelem, esetleg a VB. Nem hiszem, hogy mostanság tudsz mondani olyan játékost aki BL győzelem nélkül kapta meg az arany lasztitChino írta:Nem hiszem, hogy csak a Bl-döntőn muatatott teljesítménye dobja a kezébe az aranylabdát.
Ilyen szezont, minden fronton egyetlen játékos sem művelt. Nem csak az eredményességén látszott (bár 38 gól nem semmi) hanem amit meccs közben a pályán művelt. Egyszerre volt veszélyes a kapura és támadás-előkészítő, elég csak megnézni a gólpasszait, valamint végigrobotolta az összes meccsét és mindent iszonyú technikásan. Öröm volt nézni. Még van egy fontos dolog, ami nagyban befolyásolja, hogy egy jó ideje több mint a kedvenc játékosom, hogy olyan alázattal viselkedik pályán belül és kívül egyaránt, ahogy nem sok játékost láttam. Pláne nem ilyen képességekkel megáldva. Emiatt nem is hiszem hogy elszállna, és meg hova fejlődhet...
Igazad van, nemcsak azért kapta, és tökéletesen egyetértek minden szavaddal. Nekem is ezért ő a kedvenc játékosom. Azt mondta egyszer, hogy sok időt tőlt a szeretteivel, és ha elszállna, akkor ők helyre tennék.Chino írta:Nem hiszem, hogy csak a Bl-döntőn muatatott teljesítménye dobja a kezébe az aranylabdát.
Ilyen szezont, minden fronton egyetlen játékos sem művelt. Nem csak az eredményességén látszott (bár 38 gól nem semmi) hanem amit meccs közben a pályán művelt. Egyszerre volt veszélyes a kapura és támadás-előkészítő, elég csak megnézni a gólpasszait, valamint végigrobotolta az összes meccsét és mindent iszonyú technikásan. Öröm volt nézni. Még van egy fontos dolog, ami nagyban befolyásolja, hogy egy jó ideje több mint a kedvenc játékosom, hogy olyan alázattal viselkedik pályán belül és kívül egyaránt, ahogy nem sok játékost láttam. Pláne nem ilyen képességekkel megáldva. Emiatt nem is hiszem hogy elszállna, és meg hova fejlődhet...
Messi 21 évesen nyert BL-t a csapatával és fejelt gólt, amivel az aranylabdát reméljük bebiztosította. Volt, aki azt írta, hogy nem döntött el meccset. pedig azt tette, mert 3 gólt már nehéz lett volna a MU-nak a Barca ellen lőnie. Számít az az egy-két év. CR-re a BL döntő beli fejese miatt is szavaztak tavaly.Bányász írta:Hát nem sokkal hátrébb mint Messi.És 23 évesen kapta az aranylabdáját...bencebarca írta:Egyet ne felejtsünk el!!A most agyonsztárolt C.Ronaldo hol volt 22 évesen?Egyáltalán neki szóbajöhetett 22 éves korában hogy ő kapja az aranylabdát?Senki se értsen félre..én nem becsülöm le C.ronaldot..szerintem is egy nagyon játékos...sőt azt is elismerem hogy a világ legjobbja------->persze csak Messi után![]()
én ezt a mozdulatot élőben láttambojanfan írta:ennek is már 4 éve...
pedig az ilyen vanczák-féle senkiket biztos az első meccsén cumiztatta volna.
Hát nem sokkal hátrébb mint Messi.És 23 évesen kapta az aranylabdáját...bencebarca írta:Egyet ne felejtsünk el!!A most agyonsztárolt C.Ronaldo hol volt 22 évesen?Egyáltalán neki szóbajöhetett 22 éves korában hogy ő kapja az aranylabdát?Senki se értsen félre..én nem becsülöm le C.ronaldot..szerintem is egy nagyon játékos...sőt azt is elismerem hogy a világ legjobbja------->persze csak Messi után![]()
Neki sajnos nem voltak azok kellemes emlékek, hogy olvastam, mert sajnos nem láttam. Csodáltam Maradonát, majd a brazil Ronaldót, Ronaldhinot és csodálom Messit. Amit a labdával művelnek, ahogy eggyé tudnak válni vele, az hihetetlen. Nem hiába a dél-amerikaiak a legjobbak. Mostanában meg a spanyolok. megfigyeltétek, hogy európai klubbokban vezéregyéniségek dél-amerikaiak voltak, és akkor nyerttek valamilyen kupát?csyrybyry írta:bencebarca írta:Messi nagyon nagyon jó játékos.Évről évről évre rengeteget fejlődik.a video valóban 2006-os és akkor messi még csak 18 éves volt ha jól tudom.Azóta elég sok idő eltelt és messiből nagy játékos lett...de még egykét év és a mostani teljesítményénél még jobb lesz...
Amikor 17 évesen ellenünk bemutatkozott az argentin csapatban és nem egészen 1 perc elteltével kiállították, "fél hülyére" röhögtem magam, mert annyira rühelltem azt a felhajtást, amit körülötte rendeztek.![]()
Azóta az ellenszemvem a legnagyobb "szerelembe" váltott. Messi birtokolja
a maximális elismerésemet és csodálatomat. Én Johann "császár" óta nem szerettem ennyire senkit!
Nem lehet kétséges számára az idei aranylabda, és biztos vagyok benne, hogy több is lesz még!
21 évesen Ronaldo volt, szerintem. Ahogy előttem is írták. A másodikat 27 évesen kapta 2002-ben. annyira nem mentem vissza, hogy a 70-es evékben, meg a 80-as években mi volt.bali 15 írta:Ronaldo. 1997-ben amikor megkapta 20 éves lehetett. Ha találsz ennél fiatalabbat szólj.bojankrkic27 írta:megnéztem a videót... és biztos vagyok valamiben... ilyet az elclasico-n nem fogunk látni....![]()
éppen azon gondolkodtam hogy Messi még csak 22 éves és már most a futballvilág tetején van.. minden évben képes volt rátenni az előző évi teljesítményére egy "lapáttal"... el sem tudom képzelni milyen szintet fog képviselni jövőre ha megtartja ezt a fejlődési ütemet...
valaki meg tudná nekem mondani ki volt a legfiatalabb aranylabda-győztes és hány éves volt? előre is köszönöm
bencebarca írta:Messi nagyon nagyon jó játékos.Évről évről évre rengeteget fejlődik.a video valóban 2006-os és akkor messi még csak 18 éves volt ha jól tudom.Azóta elég sok idő eltelt és messiből nagy játékos lett...de még egykét év és a mostani teljesítményénél még jobb lesz...
annyit tudok mondani, hogy messi los angelesben járt, ott töltötte a vakációját a családjával, és a Walt Disney parkot is meglátogatta. A cikk címe az, hogy Messi szeretné megismételni a tavalyi szezont, tehát triplázni akar, trófeákat akar, ami nagyon nehéz lesz. Ezekszerint mégsem volt annyira becsípve az ünnepségen. Komolyan gondolja.danikaa10 írta:http://www.marca.com/2009/07/15/futbol/ ... 36058.html
megtudná mondani valaki hogy ez a hír mit jelent?
Ronaldo. 1997-ben amikor megkapta 20 éves lehetett. Ha találsz ennél fiatalabbat szólj.bojankrkic27 írta:megnéztem a videót... és biztos vagyok valamiben... ilyet az elclasico-n nem fogunk látni....![]()
éppen azon gondolkodtam hogy Messi még csak 22 éves és már most a futballvilág tetején van.. minden évben képes volt rátenni az előző évi teljesítményére egy "lapáttal"... el sem tudom képzelni milyen szintet fog képviselni jövőre ha megtartja ezt a fejlődési ütemet...
valaki meg tudná nekem mondani ki volt a legfiatalabb aranylabda-győztes és hány éves volt? előre is köszönöm
Már jeleztem neki, és linket is tettem be. Ott egy másik kép van. Szerintem jobban illik hozzá, mint a szőke.Titinho írta:Ő nem Messi barátnője, ezzel a szőkeséggel (egy argentín modell) csak a bulvársajtó hozta össze.
Az aktuális barátnője az Ő: Antonella
Ő nem Messi barátnője, ezzel a szőkeséggel (egy argentín modell) csak a bulvársajtó hozta össze.
Messinek nem ő a barátnője. Antonellának hívják és argentin.
IGAZ.vkinga írta: A gondolatmenetem szerint, azért ilyen magas, hogy más klubbok ne próbálkozzanak megvenni Messit.
Remélem, a kis zsenink újult erővel, kipihenve kezdi a szezont 2 hét múlva.
Nem tudom, hogy igaz-e, de Messi Di stefano díjas lett. Di Stefano egy argentin labdarúgó, aki Puskással együtt játszott a Realban. Di Stefano nagyon nagy játékos volt.