Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem adnék 50-et érte, és egyet értek veled. DE! Nem idén. Olyannyira betett a Real Madrid költekezése a piacnak, hogy 50-ért mi biztosan nem veszünk nem, hogy két kulcsjátékost és egy cserét, de talán még 2 cserét sem. Happy End szerintem itt már nem lesz. Eto'o játssza a sértődöttet, mert nem kapott fizetésemelést, egyébként is menni akar, Villa jönne, a Valencia pedig köcsögösködik. Ha már látják, hogy mennyire jönne miért nem jó nekik a 40 millió?Varga Tamás írta:50 millió euró Villáért? Ugyan már gyerekek, ez nevetséges. Ennyiért 2 meghatározó és egy csereembert lehet igazolni. Ráadásul a spanyol csatár messze nem ér ennyit, maximum 30 milkát, egy fityinggel sem többet.
Nem kell itt erőlködni, csak felesleges pénzkidobás lenne.
Remélem, happy end-del zárul ez a történet: Villa marad a Turia-partján, Samu meg Barcelonában. És mindenki jól jár.
Ezt honnan vetted ? Amúgy Messi többet kap -meg is érdemli-,szal ő is menjen a Man citybe ?House írta: 10 milla a amax, amit egy játékosnak a vezetők megadnak, annál följebb akar menni etoo? Man city a csapata.
10 milla a amax, amit egy játékosnak a vezetők megadnak, annál följebb akar menni etoo? Man city a csapata.Xavinho írta:Végre igazolhatnánk már. A csapatból eddig távozott Sylvinho és visszajött Henrique. Ja,meg megszereztük Keirrison-t -de még ez sem hivatalos.
Villa egy nagyon jó játékos,de 50 milliót nem ér, és úgy tűnik,h a Valenciának ez sem elég. El kellene gondolkodni,hogy nem-e az lenne a legjobb,hogy Eto'o-nak megadni 11 milliót ( ennél többet nem hiszem,hogy kérne,persze tudni nem tudom) és Villát meg elfelejteni. Ha a fizetéseket nézzük ( ugye Villa 7,5-öt kapott volna ) az 3 év alatt 10,5 millióval több lenne Eto'o-nak. DE ha megnézzük,hogy a kamerunit 30 milliónál többért nem adhatjuk el és Villa pedig talán 50-nél is több lenne , akkor mi az a 10,5 millió? erről ennyit...
És persze Filipe ügyet is le kéne zárni ,Gudjohnsent meg elküldeni és a helyére venni valakit(padra) és esetleg megtoldani a padot 1-2 játékossal.
Ezek jó részét jó lenne 24-ig lezárni,mert egy játékost be lehet építeni augusztus végén is,de ha nem tudunk dűlőre jutni a többi ügyben csak augusztus 2. felében,akkor komoly gondjaink lehetnek.
2 hete ezt irjákpiton írta:Azt írták a katalán lapok h legkésőbb mára, pont kerülhet a Filipe ügy végére.
Ehez képest sehol semmi...
Nefelejd el, hogy a Real azon kivül hogy Európai szinten is eredményes akar lenni a spanyol banokság is fontos nekik, és sztem ha a mi csapatunk nem lenne ilyen bivaly erős ők se igazolnának ennyi játékostcsyrybyry írta: Kaka, CR, Albiol és Benzema! Ezek bármennyire is nem csípem őket, komoly igazolások a Madridnak!![]()
Én nem arról írtam, hogy nálunk ezek szóbakerültek, vagy sem, hanem
azt fejtegettem, hogy mi nem csináltunk semmi érdemlegest, míg a Real
piszkosul megerősítette a keretét!
sztem az alternatívák csak rosszabbak lehetnek, mint Villa lenne.
"Immáron a katalán Sport is beszámol arról, hogy a Real Madrid érdeklődését felkeltette az új Decónak tartott Joao Moutinho játéka. A hírek szerint a játékosért 18 millió eurós ajánlattal készül a Real Madrid, kivásárlási ára azonban 22,5 millió euró - írja a portugál Correio da Manha."AIniesta8 írta:sztem nem férne be a mostani keretbeCáceres14 írta:milenne ha leigazolánk Moutinhot?
sztem nem férne be a mostani keretbeCáceres14 írta:milenne ha leigazolánk Moutinhot?
Tavaly szóba került, aztán helyette Hleb jött, de idén még tényleg nem.S.Agüero írta:Semmi mivel nem fogjuk leigazolniCáceres14 írta:milenne ha leigazolánk Moutinhot?
off: ne írogassál már be hülyeségeket akikről szó sem volt.
Megtiltottam a vélemény formálást vagy mi a fene?tudomka958 írta:bányász!
hagy legyen már nekünk is véleményünk és ne kelljen feltétlen elfogadni a tiédet...