Na úgy gondolom, hogy itt az idő, hogy írjak Samueal Eto'o topicjába madridista szemmel.
Szóval, először is hagy kezdjem egy tavalyi történettel. Ami kísértetiesen hasonlít erre. Gondolom mindenki tudja kire gondolok, a brazil csatárra, Robinhora. Calderón nagyon hajtott, hogy megszerezze Cristiano Ronaldot, és cserealapként egy olyan játékost akart bedobni a bizniszbe, mint Robinho, mivel az ő piaci értéke a legmagasabb volt a Real Madridban. Később kiderült, hogy CR-t nem tudja azon a nyáron megszerezni a Real elnöke, és mivel Robinho látta, hogy az elnök nem számol vele, nem akart maradni a klubnál és eligazolt. Gondolom mindenki ismerte ezt a történetet, de gondoltam felelevenítem.
Nos Eto'o helyzetében nem ilyen nyíltak a dolgok, nem sok mindent tudunk arról, hogy mi a helyzete a klubnál, de már tavaly és idén is el akarták üldözni, tehát én úgy gondolom, nem csoda, hogy menni akar a Barcától a kameruni. De szerintem nem csak a klub, hanem ő maga is hibás. Bár a klub, azzal, hogy kijelentette azt, hogy 1 új csatárt akarnak igazolni azzal szerintem kihúzta a gyufát Eto'o-nál, mert egy Villa szintű csatár már konkurenciát jelentene neki. Másrészt viszont tudták, hogy a Valencia valószínűleg nem akarja elengedni a spanyolt, de még így sem adták fel és Laporta kijelentette, hogy kell 1 csatár neki. Nos ne is lepődjetek meg, hogy a szerződéshosszabbítási ajánlatot, nem fogadja a világ egyik legjobb csatára, mert a barsza foggal körömmel ragaszkodik egy új csatárhoz. Én sem fogadnám el a helyébe.
Viszont én Eto'o helyébe elfogadtam volna azt az ajánlatot, ugyanis nagyot hibázik azzal, hogy ha idén marad viszont a csapat egy rossz szezont produkál és el kell igazolnia egy rosszabb csapathoz kevesebb fizetésért, de hát ez az ő problémája lesz.
Na azt hiszem zárom soraimat, a szappanopera 1-2 héten belül véget érhet, én személy szerint örülnék annak, hogy ha Eto'o maradna, mert jó lenne, ha a Real vele együtt verné meg jövőre a barcát.