Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát a nevét nem tudom, de este nálam "alszik"........
LarssonEnrique írta:Csak megjegyzem, h Larsson lába futás közben tört el. Köze nem volt hozzá senkinek.
sorry, bár ez a dolgon sztem nem sokat változtat. csak egyszer kéne elítélni egy ilyen ámokfutó gyökeret és utána kétszer is meggondolnák az ilyen hentesek, h gallyazzanak. bemehetett volna a duscher (ahogy Taibi mondta), de a blackburni gyerek is, a lajos is, vagy a zidane, vagy anno a goikoetxeia, aki bevallottan direkt törte el a maradona szárát. de ott van az a debreceni bunkó, a bajzáth aki úgy beleszállt az egyik újpestibe asszem, h annak abba kellett hagynia a focit. nem védeném a ilyeneket. már csak azért sem, mert azt a kárt például ki fogja megfizetni a sérültnek, amit azzal bukik, h nem tud pénzt keresni? ez olyan, mintha egy péknek a kezét törnék el, nem tud utána dolgozni.Morminho írta:És nem a két lábát törte el, hanem az egyik lábában csinált kettős töréstez a szó kicsit elbagatellizálja a dolgot 'szabálytalanság'.
itt súlyos testi sértésről van szó, ha ugyanezt az utcán csinálja, öt perc alatt elítélik. véletlenül azért nem szoktak két lábat eltörni.
én zavarnám a sittre az ilyen gyerekeket, mint a szél.Mint Cissénél
Dehogynem! Igaz, hogy futás közben tört el, de egy ellenfele belerúgot(véletlenül) hátulról a lábába...és azért tört el.Enrique írta:Csak megjegyzem, h Larsson lába futás közben tört el. Köze nem volt hozzá senkinek.
És nem a két lábát törte el, hanem az egyik lábában csinált kettős töréstez a szó kicsit elbagatellizálja a dolgot 'szabálytalanság'.
itt súlyos testi sértésről van szó, ha ugyanezt az utcán csinálja, öt perc alatt elítélik. véletlenül azért nem szoktak két lábat eltörni.
én zavarnám a sittre az ilyen gyerekeket, mint a szél.
Példázul Cissé lábát is véletlenül törte el az a Blackburni játékos. Meg Larssonnal is ugyanez a helyzetez a szó kicsit elbagatellizálja a dolgot 'szabálytalanság'.
És?Kitfisto írta:Szasztok!Ausztiabol irok!FORCA BARCA!
Áááá, Cantona csak megbotlott egy fűcsomóban, azért rúgta mellbe a gyereket....Maxi írta:Ez attól függ!lehetett véletlenül is mondjuk azért gondolom nem véletlenül szállt bele a srác!Ezek alapján Cantona élet fotytigot is kaphatott volan!Boixos írta: ez a szó kicsit elbagatellizálja a dolgot 'szabálytalanság'.
Ez attól függ!lehetett véletlenül is mondjuk azért gondolom nem véletlenül szállt bele a srác!Ezek alapján Cantona élet fotytigot is kaphatott volan!Boixos írta: ez a szó kicsit elbagatellizálja a dolgot 'szabálytalanság'.
David Bergkamp...Mr. Master írta:Eric Cantona...Maxi írta:Ez alapján egy pár focistát már leültethettek volna már!
Pff.... _az rengeteg! Egy szabálytalanság miatt..?[/quote]Mr. Master írta: 8 évig terjedő![]()
az durva
Eric Cantona...Maxi írta:Ez alapján egy pár focistát már leültethettek volna már!
Pff.... _az rengeteg! Egy szabálytalanság miatt..?Morminho írta:Bíróság előtt kell felelnie súlyos szabálytalanságáért Rachid Bouaouzannak, a holland élvonalba feljutott Sparta Rotterdam labdarúgójának.
A 21 éves játékos egy bajnoki találkozón durván beleszállt ellenfelébe, aki kettős lábtörést szenvedett. Tettéért a szövetség 12 meccses eltiltással sújtotta, a holland törvénykezés viszont nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti a súlyos testi sértést.
8 évig terjedő![]()
az durva
Megússza egy felfüggesztettel + pénzbírsággal.......Mindig ez van....Morminho írta:Bíróság előtt kell felelnie súlyos szabálytalanságáért Rachid Bouaouzannak, a holland élvonalba feljutott Sparta Rotterdam labdarúgójának.
A 21 éves játékos egy bajnoki találkozón durván beleszállt ellenfelébe, aki kettős lábtörést szenvedett. Tettéért a szövetség 12 meccses eltiltással sújtotta, a holland törvénykezés viszont nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti a súlyos testi sértést.
8 évig terjedő![]()
az durva