Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Milito-Etoo csatárduó nem tűnik gyengének, csak vki kéne, aki kiszolgálja őket. Mert az Internek nincs túl sok technikás kpsa, és már Ibra sincs, aki nagyon jól osztogatott. Hleb jó lehet, ha beválik, de kéne mégvalaki, pl. Deco.miihii írta:Barimeccsen:
Inter-Milan 2:0
Milito vágta mindkettőt.
(USAban készülnek a felek,ott nyomták egy tornán.)
Egészen egyetértek veled. Az Internek nagyon hosszú a kispadja, de egyik játékos sem igazán jó. Sztem am csapattá kéne formálni őket és akkor nem lenne probléma.noname írta:Azon gonolkodtam h az elkövetkezendő években jelentősen legyengülhet az olasz bajnokság.
Mivel az Ibra ügy valószínűleg létrejön, az Serie A elveszti 2 legjobb játékosát, Kakat és Ibrát.
A Milan helyzete elég reménytelennek tűnik, figyelemebe véve h már Fabianot se tudták megszerezni.
Az Inter ugyan nem gyenge, de kell néhány igazán nagy egyéniség, ha akarnk kezdeni bármit a BL-ben, márpedig az nem lesz, nem lesz a csapatnak egy vezére sem.
A legrosszabb helyzetben persze a Roma van, míg a Milannal azért reménykedhetnek egy Patoban, addig a Románál Totti egyre öregebb, marad De Rossi, de ő vkp, nem egy Messi,Ibra , Ronaldo,Kaka féle gólerős játékos.
A Fio elég erős, de kétlem gh belátható időn belül lenne bármi keresnivalójuk a BLben.
Egyedül a Juvéban látom azt h lehet a BLben keresnivalójuk, de ez nagyon függ attól h Diego mit produkál majd.
Lucio a világ egyiklegjobb védője volt, de az utóbbi években nagyon leeresztett. Ha nem talál rá régi önmagára, akkor nem nagyon lesz a kezdő közelében.Barcaádám írta:Lúciohoz mit szoltok?
A bayern nagyott bukott vele az Inter meg nyert egy újabb jó védőt...
én a bayern helyébe nem adtam volna el!
Felipe Meloval még jobb kp a Juvénak mostmár ütőképes kis gárda lesz az!
A Milanba kéne Fabiano és jól jönne még egy középpályás mert nincs nagy variációs lehetőség meg Cissokho helyett másik balbekk
Fabiano-ról a legutolsó cikk amit olvastam, hogy a Sevila elnöke szerint nincs a Milan-nak elég pénze őt leigazolni. Vagy már történt valami előre lépés ezügyben?ElBartimaeus írta:Abban reménykedek, hogy a Milánnak jó idénye lesz. Fabiano nagyon jó igazolásnak tűnik, de akkor Samu tuti nem megy oda, így itt marad a nyakunkon... De ez nem ide tartozik. Ilyen támadósorral elég erősek lehetnek majd, ami jól hangzik, remélem színesebb lesz a bl keret a legjobb 4 között, és nem az lesz, hogy 3 angol és egy Barca
Én is szeretem a Lazio-t! Olaszban egyetlen normális klub!darmian írta:háperszebati1989 írta:Vannak itt Lazio szurkolók?el fuero elvetemült Lazio drukker
háperszebati1989 írta:Vannak itt Lazio szurkolók?
Nem honném, hogy zsebre tennék. Amúgy ilyen szándékkal akkor Moratti is zsebre teheti... nem így megy ez azért. Amúgy a Milan nem garasoskodik annyira, de igazán nagy nevet nem fognak fogni idén pont a produkciójuk miatt. Max sikerül leigazolniuk Luís Fabiano-t meg egykét középszerű játékost és ennyi. Senki se akar már odamenni.messideco írta:Berlusconi es Galliani zsebebe... Amugy Berlusconi most az olasz elnok?