Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3-an leszünk akkor.miihii írta:lionelmessi19 írta: ........![]()
Kiemelt:
Lesz partnered,Kollega![]()
~75 millamin 30 gool
Ha ekkora zseni...
Akkor Cr9 lesz az aranycipős!miihii írta:
~75 millamin 30 gool
Ha ekkora zseni...
Mert Pep elképzelésébe ő illik bele. Ennyi szerintem épp elég érv. Nektek meg a személyes szimpátiátok az ellenérvetek. Ez van, én sem szeretek mindenkit, akit leigazolunk. Én pl. Villát utálom, de ha ő kellene Pepnek elfogadnám.Rivaldo11 írta:Ezekre a kérdésekre jó lenne feleletet kapni.ziipp írta:Uram, miért van ez?
Itt egy tökéletes csatár - megválunk tőle.
Lenne egy tökéletes csatár, aki kevesebbet is kérne - nem kell nekünk.
Van egy csatár, aki eddig egy más bajnokságban játszott, ráadásul méregdrága - megvesszük.
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
De sebaj. Jön pa*asztimovics, aki majd szétszaggatja az ellenfelek hálóját (max 10-15 gól), emellett tökéletesen illeni is fog a játékba a tohonya mozgásával, no meg a szimpatikus stílusa is szeretnivaló lesz. Allattomos, védőlábárarátartós' indolens szutyok.
Erre az üzletre egy szó jellemző: BAROMSÁG.
Arra meg már ki sem térek, hogy ha nem Samu, akkor miért nem Villa???
Rivaldo11 írta:Ezekre a kérdésekre jó lenne feleletet kapni.ziipp írta:Uram, miért van ez?
Van egy csatár, aki eddig egy más bajnokságban játszott, ráadásul méregdrága - megvesszük.
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
De sebaj. Jön pa*asztimovics, aki majd szétszaggatja az ellenfelek hálóját (max 10-15 gól), emellett tökéletesen illeni is fog a játékba a tohonya mozgásával, no meg a szimpatikus stílusa is szeretnivaló lesz. Allattomos, védőlábárarátartós' indolens szutyok.
Erre az üzletre egy szó jellemző: BAROMSÁG.
Arra meg már ki sem térek, hogy ha nem Samu, akkor miért nem Villa???
számítsatok kritikus szemekre, és véleményekre, ami engem illet. Szapulni fogom kegyetlenül, ha okot ad rá, ahogy Henry tette régen. És talán még kicsit jobban, mert neki nagyobb ára van, nagyobb egoja, és Henryvel ellentétben őt tényleg nem szeretem, mint embert. Persze igyekszem objektívnak maradni majd, hogy ez ne érződjön.
Még itt sincs, de már kezditek~75 milla min 30 gool
Ha ekkora zseni...
Ezekre a kérdésekre jó lenne feleletet kapni.ziipp írta:Uram, miért van ez?
MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?
KissTito14 írta:Eto'o ideje lejárt. Szép volt, jó volt elég volt. Ibra vélhető érkezésének pedig legbelül minden Barca szimpatizáns örülhet, hiszem a világ egyik leggólérzékenyebb támadójával gazdagodik a klub. Ha a tavalyi idényt is megnézzük mindenhonnan veszélyes a svéd fiú, legyen szó 40 méterről, szabadrúgásról vagy akár a sarokkal szerzett találatáról. Hihetetlenül technikás, és fizikálisan sem lehet benne kivetnivalót találni. Villára térve pedig érthető náhányótok részéről, hogy a Barca miért nem tudja azt az 5-8 mikulást kicsengetni a Valenciának, dehát Eto'o fizetését is álnni kéne még ebben az utolsó idényében, ami nem egy csekély összeg. Így összességében én korrektnek találom az üzletet, és Laportáék tudják a dolguk.![]()
Visca el Barca!♥
szerintem nem irreális annyira... már többször el lett mondva hogy akármennyire is fájó tulajdonképpen Eto'o értéke 0(ezt most nem akarom annyira részletezni... ha villát vesszük eto'o vszleg maradna és jövőre...stb) ..... így ezt a transzfert felfoghatjuk majd úgy is hogy 40millióért vesszük ibrát ami viszont igecsak jó üzlet...Richi írta:én Ibra párti vagyok csak az ár kicsit irreális amit adnánk érte!elvileg Eto'o +Hleb kölcsönben és még 40 milla igaz ez?
lionelmessi19 írta:Hát jah, kicsit érthetetlen, elég szomorú is tulajdonképp. főleg Samu miatt persze.
Amúgy pedig Ibrahimovic jó játékos. Ki fogok békülni a szakmai vezetőink döntésével, ha beigazolódnak, de ahhoz komoly dolgok kellenek.
Kezdetnek pl az, hogy az ára közel se legyen ahhoz, amit a sajtó (egyébként látszólag semmi alappal) megírt. Erre azért van esély, Laportáék nem hinném h ... van erre egy kifejezés. szóval hogy szembefordulnának azzal, amit évek óta mindig, kiváltképp eddig idén hangoztattak. A reális értékek, a piaci infláció megállítása, stbstb... pláne idesorolva a kedvenc Perezünkre leadott kommentjét.
A második dolog egyértelműen a teljesítmény. Nálam az évi 25 gól a limit, Eto'otól is ezt vártam kb minden évben. Persze csak a bajnokságban. De ha már drágábban jön, most átgondolva, elvárnám hogy ziccereket ne hagyjon ki, mint azt Samu sokszor tette az idény vége felé.
A harmadik és talán utolsó feltétel pedig, hogy adja fel egynéhány dolgát. A fizetés ugye alaptétel, de az már az igazolás létrejöttének is feltétele. A tetűmód bemutattott gólörömei, és egyéb megmozdulásai amikből süt a mérhetetlen Egoizmus, na ezt is el kell hagynia. Henry és Alves érkezésekor hasonló ha nem is ekkora aggályaim voltak, de nekik ment, így reménykedem. Kivéve Alves gusztustalan bár néha vicces színdarabjait. És az utsó: szépen elfogadni hogy ő itt még csak megközelítőleg sem a legnagyobb sztár, hogy ugyanúgy halálra kell dolgoznia magát, alárendelnie a csapatnak, hajtania minden meccsen. Ez is hiányzott tudtommal az eddigi játékstílusából.
Ezeket kell maradéktalanul teljesíteni, és nagyon elégedett leszek. Nem könnyű, nem kevés, de az ő ára sem kevés, és a világ legjobb keretében helyet szorítani neki sem könnyű.
Néhányaknak hozzátenném: számítsatok kritikus szemekre, és véleményekre, ami engem illet. Szapulni fogom kegyetlenül, ha okot ad rá, ahogy Henry tette régen. És talán még kicsit jobban, mert neki nagyobb ára van, nagyobb egoja, és Henryvel ellentétben őt tényleg nem szeretem, mint embert. Persze igyekszem objektívnak maradni majd, hogy ez ne érződjön. De akik Henrynél is úgy érezték régebben, most se fogják kevésbé, rajtuk én nem is tudok segíteni.
riboo írta:DE most úgyérzem magam, minta kisgyerek, akinek megigérnek valamit, és tökmást kap karácsonyra+ még a fa is rádöl![]()
Szívemből beszélsz testvérem...riboo írta:Sírni tudnékpedig a világ talán legjobb középcsatára érkezik szeretett csapatomhoz.....
nem emberi tulajdonságainak fényében sajnálom a transzfert...illetve, most elsősorban nem ez jut eszembe!
"Elveszítünk" egy olyan ikont, mint Samuel, és "megfosztanak" egy olyan személyes álmomtól, amit röviden úgy hívnak: Villa.
Annak idején Henry volt ilyen számomra. Barca drukkerként sosem ácsingóztam a világ aktuális legjobbjaiért, akik más csapatban kergetik a zsugát....ám Ők a kivételek számomra!
Titi itt van (és nem csak itt van...) Villa esetében pedig nagyon hamar felkeltettek csipkejózsika álmából.Fájó. Így hogy nem Ő érkezik Eto'o távozása is kétszer annyira rossz
Csináljon itt akármit Ibrakadabra az elkövetkezendő évek során......
/Írom mindezt úgy, ha minden úgy történne, amerre a dolgok a jelen állapotuk szerint haladnak!/
Nemtudom érez e valaki hasonlóképpen?! Nemvagyok egy nyivákolós típus, bízom a vezetőkben, s nem egyes játékosok érkezésétől-távozásától teszem függővé a klubbszeretetem...(Rivaldo féle esetnél rosszabbat nem tudnak felmutatni számomra....)
DE most úgyérzem magam, minta kisgyerek, akinek megigérnek valamit, és tökmást kap karácsonyra+ még a fa is rádöl![]()
Remélem fordul még az a bizonyos kocka![]()
Eto'o-nak sikereket kívánok bárhova is menjen. Köszönet az odaadó, harcos játékért, s a gólrengetegért. Csak, hogy frappáns legyek-Remek "munkát" végzett!![]()
Ibrahimovicnak kékfekete szerelést kívánok jövőre is....
Az FC Barcelona '9-es posztjára' pedig végezetül David Villát kívánnék!![]()
Üdv: riboo
bocsi, én meg ezzel vitatkoznék.Saviola írta:Na,ezzel erősen vitatkoznék.Ha nem jött össze neki,egy idő után megunta,s sz.rt az egészbe.Varga Tamás írta:..de lazaságot, tunyaságot, flegmaságot nem tapasztaltam nála. Mint ahogy a küzdeni akarásával sem volt soha gond.
Na,ezzel erősen vitatkoznék.Ha nem jött össze neki,egy idő után megunta,s sz.rt az egészbe.Varga Tamás írta:..de lazaságot, tunyaságot, flegmaságot nem tapasztaltam nála. Mint ahogy a küzdeni akarásával sem volt soha gond.
Talán megbocsátod nekem, mint Inter - drukkernek, ha ebben megcáfollak. Én nem 8-10, hanem szinte minden meccsét néztem Ibrának, de lazaságot, tunyaságot, flegmaságot nem tapasztaltam nála. Mint ahogy a küzdeni akarásával sem volt soha gond.lionelmessi19 írta:
A másik hiba a mondandóban: Eto'o alázata és munkája nem igazán az edzésmunkában jön le, sokkal inkább a mezőnyben, és ez az, ami tudtommal Ibráéval és amúgy is a legtöbbekkel összehasonlíthatatlan. Az állandó küzdeniakarás, védekezés, passzolás !!!, hajtás !!!!!!. Tudtommal, bár sokat nem láttam Ibrahimovicot játszani, 8-10 meccsen max az elmúlt két évben, ezek hiányoznak a játékából, vagy legalábbis közel sincsenek annyira jelen, mint Samuéban.