Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát azt hogy "ma lezárul" már többször hallottuk,albicelesteX írta:Szevasztok!Egy pár napig odavoltam!nem voltam gép,net közelbe!Így csak most látom a dolgokat.Végülis van már előre lépés az ügyben!Ma lezárulhat a dolog???
Hát a cikk szerint lezárulhat, de én biztos vagyok benne, hogy ma MÉG nem fogalbicelesteX írta:Szevasztok!Egy pár napig odavoltam!nem voltam gép,net közelbe!Így csak most látom a dolgokat.Végülis van már előre lépés az ügyben!Ma lezárulhat a dolog???
Nem hinnén. Egy tavalyi real ellen ok, de egy erősebb csapat ellen, nem. Mikor Messi rengeteg védőt leráz magáról és úgy lő gólt? Ráadásul jobb lábbal. Azt Bojan nem tudja, még fiatal, és ráadásul nem is látom olyan tehetségesnek.Iniesta4ever írta:barcafan0911 írta:Sztem Bojan simán megállja a helyét jobb szélen is... Amúgy Cáceres14 nme tudom h meik postás válogatottból szedted ezeket az arcokat:D:D:Dfcbarca0827 írta: Pedro???
Vagy nemjön, vagy jön és kölcsönbe megy rögtön, mint taval Henrique, mert mondta Pep, hogy nem számít rá idén.skadi írta:tényleg, a k9-s csávóval mi van?
tárgyalunk még vele?
jön?vagy csak a villa-ügy miatt kellett?
bali 15 írta:Azt ugyebár mindenki tudja hogy Ibra keze megsérült. De az is lehet hogy eltört. Erről nem tudtok valamit?
Sztem Bojan simán megállja a helyét jobb szélen is... Amúgy Cáceres14 nme tudom h meik postás válogatottból szedted ezeket az arcokat:D:D:Dbarcafan0911 írta:fcbarca0827 írta:Pedro???barcafan0911 írta:Messinek jelenleg nincs cseréje ha Hleb elmegy :!:Sokan mondják hogy majd felhozunk néhány fiatalt, de én nem bízok bennük. Esetleg Jeffren megfelelhet mint Messi cseréje.
fcbarca0827 írta:Chino írta:Hleb és Goddy szinte 100 % hogy lelépnek.
ezzel én is így vagyok..madmushroom írta:Az egyik álmom, hogy Cesc-t lássam a felnőtt barcában játszani....
Jaj hagyjál már a nonameiddel Caceres14. Kik ezek egyáltalán???Cáceres14 írta:a Barca korábban érdeklődött több jobboldali támadó iránt mint pl.Gervinho, Özer Hurmaci, Walter Henrique da silva, Moussa Dembelé stb... közülök jó lett volna az egyiket leigazolni
Régebben én is igy gondoltam, de Xavi és Iniesta az utóbbi szezonban annyira meggyőztek, h úgy gondolom, nincs szükség rá, főleg nem sok pénzért.madmushroom írta:Az egyik álmom, hogy Cesc-t lássam a felnőtt barcában játszani....
Én Pedroval soha nem voltam megelégedve, nem nyújt semmi kimagaslót. Nem tudom fog e fejlődni még, de kezdettől úgy érzem hogy Pep fölöslegesen erőlteti a játékát. Ezért is örülnék ha legalább Hleb maradna, az az 50 milka már úgy is elég sok Ibráért.fcbarca0827 írta:Pedro???barcafan0911 írta:Messinek jelenleg nincs cseréje ha Hleb elmegy :!:Sokan mondják hogy majd felhozunk néhány fiatalt, de én nem bízok bennük. Esetleg Jeffren megfelelhet mint Messi cseréje.
Fabregast folyamatosan hírbe hozzák velünk.Ilúvatar írta:Fabregas? ez mennyire igaz? nem kacsa az egész?![]()
másrészt nem kis pénzt szórtunk el....
Nem tenném, még nem olyan jó.fcbarca0827 írta:Pedro???barcafan0911 írta:Messinek jelenleg nincs cseréje ha Hleb elmegy :!:Sokan mondják hogy majd felhozunk néhány fiatalt, de én nem bízok bennük. Esetleg Jeffren megfelelhet mint Messi cseréje.
Messinek tényleg nincs. Pedig kellene, mert megint lesznek meccsek Argentínában. A barcában meg még több meccs lesz, mint tavaly. Az ifiből még én sem hoznák fel. Jeffren nagyon ügyes, de még őt sem hoznám fel. Örültem volna a brazil srácnak, csereként. Jól játszik.barcafan0911 írta:A Barca tervez még igazolásokat Ibrán kívül? Mert nézegettem a keretet és ugye Ibrának Bojan lesz a cseréje, IniestánakHenry, de Messinek jelenleg nincs cseréje ha Hleb elmegy
A középpályán meg szintén üresedés lesz ha jön az Afrika kupa. Pep majd olyankor ott sem tud rotálni. És az esetleges sérüléseket még nem is említettem. Sokan mondják hogy majd felhozunk néhány fiatalt, de én nem bízok bennük. Esetleg Jeffren megfelelhet mint Messi cseréje, de középre midenféleképpen kell vásárolni!
Nem tudja valaki hogy Lahmmal mi van? Tudom hogy már nem aktuális, de még hónapokkal ezelött úgy volt hogy a nyáron elvisszük. Meghosszabbította a szerződését?
Pedro???barcafan0911 írta:Messinek jelenleg nincs cseréje ha Hleb elmegy :!:Sokan mondják hogy majd felhozunk néhány fiatalt, de én nem bízok bennük. Esetleg Jeffren megfelelhet mint Messi cseréje.