1 év alatt?Medek Peti írta:Hát engem nagyon nem szívelnek ebben a játékban a bírók!
Piroslap:76 Sárgalap:233

Ibra kb ugyanolyan gyors, mint Etoo a játékban. Ráadásul mind2-en nagyon jól lőnek. Etooval vagy 40ről lőttem múltkor egy bombát.FCBarca88 írta:Hm.. nem értem, nekem Ibra egész jó a játékban. Lőni, cselezni vele nagyon jó, vagy csak én irányítom jól?(na jó, ez nagyképű, de nem alaptalan.)
Eto'onak és Ibranak, más más tulajdonságai jók a játékban. Szóval amit Eto'oval megcsináltatok, ne várjátok el 100%ban Ibrától is, és fordítva.
Hali a képen láttam, h már az új mezekben játszól, honnan szedted le őket???Kardi írta:Nem hagyott nyugodni ez a 2-2es döntetlen a real ellen így lejátszottam újra és nagyobb sikerrel ért véget!
Végeredmény: Real Madrid-FC Barcelona 0-3
Szint: Professional, 10perc
Gólok: 6' Messi, 64' Ibrahimovic (PK), 71' Henry (Ibrahimovic gólpassz)
...mostmár megvagyok elégedve, és ami még durcább, hogy ez a meccs előtt a Malagat is kitömtem 8-0ra, ittvan egy kép ami nagyon tetszik:
http://kepfeltoltes.hu/090723/ibramessi ... es.hu_.jpg
Top Playeren játszom...maister6000cm3 írta:Ügyes vagy! De ha amatőr szinten játszod a meccset olyan gólokat és olyan sorrendben lősz ahogy akarsz és azzal akivel akarsz.......NOCOMMENT........bence8 írta:én is lejátszottam az el classico-t és ha ilyen eredmény lesz akkor jó lesz
Barca-Real
6 - 2 (megint)
időt elfelejtettem mikor lőtték de a sorrend Benzema, ibra, ibra, ibra, C, ibra, ibra, ibra![]()
![]()
![]()
ha igaziból is elyan jó lesz akkor az évszáyad igazolása
Ügyes vagy! De ha amatőr szinten játszod a meccset olyan gólokat és olyan sorrendben lősz ahogy akarsz és azzal akivel akarsz.......NOCOMMENT........bence8 írta:én is lejátszottam az el classico-t és ha ilyen eredmény lesz akkor jó lesz
Barca-Real
6 - 2 (megint)
időt elfelejtettem mikor lőtték de a sorrend Benzema, ibra, ibra, ibra, C, ibra, ibra, ibra![]()
![]()
![]()
ha igaziból is elyan jó lesz akkor az évszáyad igazolása
jaja, én is várom az Eto'o Ibra cserétBarcaádám írta:már alig várom hogy berakjam PESben a Barcába Ibrát![]()
![]()
akarok megcsinálni pár ifit is mert a kispad kicsit rövid csak nem vagyok biztos benne hogy kiket
én speciel Muniesa-ra Thiagora Jeffrenre és Gai Assulinra gondoltam.ők valószínűbb hogy felkerülnek az első csapathoz, ők a legnagyobb tehetségek.
Szerintetek?