Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát eddig marha rossz!kovinho írta:Henrique.Bestbarca írta:5-össel ki játszik, mert eddig jó megmozdulását nem láttam a 2. félidőben az fix!
Migyu75 írta:azé amit Huddlestone eresztett meg megnéztem volna hova megy Muniesa helyett
Neked is csak azt tudom mondani, hogy olvass vissza!messi4ever írta:most értem haza valai leirná a kezdő 11 és a cseréket meg egy tömör kis leirást az eddig történtekről. örök hála.
Ez volt az első idei kezdőmessi4ever írta:most értem haza valai leirná a kezdő 11 és a cseréket meg egy tömör kis leirást az eddig történtekről. örök hála.
tömören: aki eddig fentvolt az lement, aki lentvolt az felmentDiego10 írta:vargaakos írta:Aki tudja a cseréket majd írja már le! Eddig Keita és Muniesa akiket észrevettem/halottam a nevét
Ha jól látom ott van még Jeffren is.![]()
Na engem az ő játéka érdekel nagyon!Szerintem nagyon jól nyomja!
Szerk.: Ha jól hallom akkor ott van még Espasandín(ha minden igaz 23as) és Dalmau is(talán 12es).
Plusz a 9es srác ha jól hallom akkor talán Rochina,de nem biztos.
vargaakos írta:Aki tudja a cseréket majd írja már le! Eddig Keita és Muniesa akiket észrevettem/halottam a nevét
Az lehet, hogy most ott van... De már nem Tottenham játékosa... Mint írtam az előbb is...danikaa10 írta:Köszi:)Skeraj írta: Gio az Arany-kupán van Mexikóval
Az előbb írta valaki, hogy mindenkit lecseréltek!vargaakos írta:Aki tudja a cseréket majd írja már le! Eddig Keita, Oriol és Muniesa akiket észrevettem/halottam a nevét
Köszi:)Skeraj írta:Gio az Arany-kupán van Mexikóvaldanikaa10 írta:Nagyon szimpatikus a kis Dos Santos, remélem őt nem adjuk el! Apropó a testvére nem játsszik most? Vagy nem nevezték a meccsre?
Gio az Arany-kupán van Mexikóvaldanikaa10 írta:Nagyon szimpatikus a kis Dos Santos, remélem őt nem adjuk el! Apropó a testvére nem játsszik most? Vagy nem nevezték a meccsre?
Már a Galatasarayba van!danikaa10 írta:Nagyon szimpatikus a kis Dos Santos, remélem őt nem adjuk el! Apropó a testvére nem játsszik most? Vagy nem nevezték a meccsre?