Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te miről beszélsz? Mit írtam ide, amit ott nem??? Kérlek írd le, mert szerintem SEMMI OLYAT, ami miatt hányingered lenne!!! Mások írásaiért pedig ne rám légy mérges, mindenki azt ír, amit akar!ivanandras írta:Hányinger kerülgetett miközben 1-2 hozzászólást olvastam itt a fórumon... a kedves silvanius gyerek átjön nyáladzani a mi fórumunkra, hogy mekkora ellenfelek voltunk, meg, hogy minden tiszteleted a mienk... Talán lehetett volna benned annyi gerinc, hogy ott is le mered írni, amit itt.... A létszámra most nem térnék ki, mert már átbeszéltük párszor. Ja és hol fújt ellenetek a bíró ????? Ha nem tévedek tőlünk sérült meg 4 ember is, még ha ebből 2 nem is az ellenfelek hibájából. Ja és ugye ellenünk játszottak kb. fél percen keresztül 6-an a juve b-sek... szóval tuti csalt ellenetek a bíró, mi ? sőt én láttam is, hogy egy real és egy espanyol mez van nála....... Ezekért a beszólásokért a fiúk remélem, hogy duplán fognak hajtani ellenetek, és mi is a Milan B tagjai is duplán odatesszük magunkat ellenetek. Szilvikének pedig újfent gratulálok a "fair" hozzászólásokért...
gratula az aranyhoz !!
FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!
Csak ott oda..nem baj most visszavágtunkMr. Master írta:Ha már a bernabeuban is ennyi lett...A. Gábor írta:Én is szeretnék gratulálni nektek!!!
A Reklámosok elleni 4-2 nagyon nagy öröm![]()
![]()
![]()
Legjobb tudomásom szerint:Charlie írta:Szép volt fiúk,góllövőket írjatok ki mennyit vállalt![]()
C.
Ha már a bernabeuban is ennyi lett...A. Gábor írta:Én is szeretnék gratulálni nektek!!!
A Reklámosok elleni 4-2 nagyon nagy öröm![]()
Jó képek lettek, egyet "elloptam".Gábor írta:HAHÓÓÓ!!! Feltettem a képek nagyrészét... majd még hozzácsapok egy párat.
http://mehrlin.atw.hu
Köszönjük Z9!z9 írta:ez a létszám-dolog ne legyen téma. Norbival személyesen egyeztettem,úgyhogy nem kell lelkizni, ha meg valakinek problémája van,az mondja nekem. amúgy sem ezen múlott. élvezzétek felhőtlenül a sikert,én is ezt tenném a helytekben.Silvanus írta:Hát ez felháborító! A Milan csapat fórumán egyesek máris minket szapulnak, hogy miért voltunk 18-an, és miért nem csak 15-en, meg hogy nem volt velünk a fair play szelleme, meg ilyenek...
..nevetséges ilyenekkel előjönni így a torna után!!!!
Tudom-tudom, az arany a mi nyakunkban lóg, és ez már így is marad, és le kellene sza..om, hogy mit írogatnak ott, de azért bosszantó, hiszen szerintem mi voltunk az egyik legszelídebb, legsportszerűbb csapat a tornán!!!
még egyszer gratulálok!
ez a létszám-dolog ne legyen téma. Norbival személyesen egyeztettem,úgyhogy nem kell lelkizni, ha meg valakinek problémája van,az mondja nekem. amúgy sem ezen múlott. élvezzétek felhőtlenül a sikert,én is ezt tenném a helytekben.Silvanus írta:Hát ez felháborító! A Milan csapat fórumán egyesek máris minket szapulnak, hogy miért voltunk 18-an, és miért nem csak 15-en, meg hogy nem volt velünk a fair play szelleme, meg ilyenek...
..nevetséges ilyenekkel előjönni így a torna után!!!!
Tudom-tudom, az arany a mi nyakunkban lóg, és ez már így is marad, és le kellene sza..om, hogy mit írogatnak ott, de azért bosszantó, hiszen szerintem mi voltunk az egyik legszelídebb, legsportszerűbb csapat a tornán!!!
Nem álltam meg, hogy ne szóljak oda nekik egy kicsit, de úgy tűnik, hogy sikerült tisztázni velük... tényleg csak az elkeseredettség beszél belőlük... EZ VAN!Boixos írta:Silvanus,
kit érdekel, h mit magyaráznak már ilyenkor, inkább fociztak volna!
TI NYERTÉTEK A TORNÁT! EZEK A SZÁNALMAS PISZKÁLÓDÁSOK MEG LE VANNAK TOJVA!
Engedelmeddel majd egy jót fölhasználok, hogy kitegyem hírnek a sikertGábor írta:Még ma felteszem a képeket! Szólok ha megvan!