Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én moziban láttam premieren.. azért annyira nem volt rossz, elég nagyokat lehetett így is sikítani rajtaEnrique írta:Brünót ne nézzétek meg, sajnos meg sem sikerült közelíteni a Borat szintjét. 2-3 vicces jelenet van benne, ami természetesen a trailerben is benne volt, a többi színtiszta buzulás.
Hogy van már egy helyen.Perrero írta:így is beleférne 1 filmbe.
3 vagy 4 horcrux 1 helyen van amúgyis
Én is láttam már, mondjuk nem most.miihii írta:Bányász írta:A nagy Hp láz közepette én egy régebbi filmet néztem meg(2002).
A kárhozat útja
Tom Hanks,Jude Law stb stb.Nekem eléggé tetszett.Furcsa ilyen szerepben látni Tom Hankset de sztem abszolút megoldotta a dolgot.Jude Law karaktere meg elég beteg.
Szóval azt mondom aki szereti a maffia storykat az ezt a filmet se hagyja ki.Szerintem nem fog csalódni benne.
Az tuti!![]()
Én is láttam,igaz már korábban,és naon bejövős.
Bányász írta:A nagy Hp láz közepette én egy régebbi filmet néztem meg(2002).
A kárhozat útja
Tom Hanks,Jude Law stb stb.Nekem eléggé tetszett.Furcsa ilyen szerepben látni Tom Hankset de sztem abszolút megoldotta a dolgot.Jude Law karaktere meg elég beteg.
Szóval azt mondom aki szereti a maffia storykat az ezt a filmet se hagyja ki.Szerintem nem fog csalódni benne.
Ez már spoiler, szóval írtam sárgára.Perrero írta:csak 3.
harry az 1.
kígyó 2.
kehely/nyakék nemtom melyik 3.
Hát mert már a hátuk mögött van 6 film, és már csak 1 van hátra, ezért.Mihu írta:És a szereplők is ugyan azok lesznek az utolsó két részben mint akik eddig voltak? Mert akkor így fullra nem értem azt a rohadt újságcikket, hogy miért kérdezték a szereplőket hogy mi lesz velük a film után, meg miért összegezték hogy ki mennyit keresett, meg hogy Daniel Radcliffe is nyilatkozta hogy akkor tudatosult benne hogy közeledik a vége, mikor megtudta hogy meg fog halni az egyik szereplő aki közel állt Harryhez.
Na ezért mondom hogy nagyon nem vagyok képben a dolgokkalPerrero írta:így is beleférne 1 filmbe.
3 vagy 4 horcrux 1 helyen van amúgyis
Na hát így akkor az a kételyem is megoldódott, hogy ha lesz is 7. film, akkor hogy a [auto_cenzúra] fognak egy filmben felkutatni 7 horcluxFecooo írta: a 7. könyv alcíme a Halál ereklyéi, és két filmben fogják feldolgozni.
IMDB szerint:
# Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II (2011) (filming) .... Harry Potter
# Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (2010) (filming) .... Harry Potter
Hát remélem hogy így lesz, mert egyszerűen ennyi izgalmat nem lehet még 3 órába sem belesűríteni, legyen inkább 2-2 órásak.Fecooo írta:a 7. könyv alcíme a Halál ereklyéi, és két filmben fogják feldolgozni.Mihu írta:Égő lesz amit most fogok kérdezni, de egyáltalán nem vagyok HP fan, nem olvastam egyik könyvet sem, úgyhogy igazából nem vagyok tisztában a dolgokkal![]()
![]()
Az újságban mintha egy olyan cikket olvastam volna, ami ilyen összegző a Harry Potter filmekről, kérdezték a szereplőket mi lesz a film után velük, úgyhogy én abban a hitben voltam, hogy ez lesz az utolsó rész. De aztán ahogy vége lett, nem akartam elhinni hogy egy ilyen film sorozatot így zárnának le. de akkor meg ott volt az a cikk amit olvastam és az jött le belőle hogy ennyi volt....
Na szóval egyszerű kérdés: Lesz 7. része is a filmnek? Ha igen az mikorra várható? Vagy erről még nincs infó?
Thx és bocs hogy ilyen ciki kérdéseket teszek fel de teljesen bekavart az a cikk, főleg úgy hogy én attól függetlenül hogy láttam mind a 6 HP részt, nem vagyok egy tájékozott a dolgokbanÉn csak beülök megnézni a filmet, mert tetszik, de nem vagyok képben hogy hány rész meg mi meg hogy.
IMDB szerint:
# Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II (2011) (filming) .... Harry Potter
# Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (2010) (filming) .... Harry Potter
a 7. könyv alcíme a Halál ereklyéi, és két filmben fogják feldolgozni.Mihu írta:Égő lesz amit most fogok kérdezni, de egyáltalán nem vagyok HP fan, nem olvastam egyik könyvet sem, úgyhogy igazából nem vagyok tisztában a dolgokkal![]()
![]()
Az újságban mintha egy olyan cikket olvastam volna, ami ilyen összegző a Harry Potter filmekről, kérdezték a szereplőket mi lesz a film után velük, úgyhogy én abban a hitben voltam, hogy ez lesz az utolsó rész. De aztán ahogy vége lett, nem akartam elhinni hogy egy ilyen film sorozatot így zárnának le. de akkor meg ott volt az a cikk amit olvastam és az jött le belőle hogy ennyi volt....
Na szóval egyszerű kérdés: Lesz 7. része is a filmnek? Ha igen az mikorra várható? Vagy erről még nincs infó?
Thx és bocs hogy ilyen ciki kérdéseket teszek fel de teljesen bekavart az a cikk, főleg úgy hogy én attól függetlenül hogy láttam mind a 6 HP részt, nem vagyok egy tájékozott a dolgokbanÉn csak beülök megnézni a filmet, mert tetszik, de nem vagyok képben hogy hány rész meg mi meg hogy.
Én is azt mondtam hogy az eddigiek is hasonló szinten voltak, de ott legalább az akciót bennhagyták, volt vmi látnivaló.ozsimiki írta:szerintem az összes azSlither írta:Sztem gáz volt a HP6 mozi.![]()
brrr
szerintem az összes azSlither írta:Sztem gáz volt a HP6 mozi.