Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
LM10
Director del Fútbol

2009.07.27. 16:07:53

Srácok mi a véleményetek a felpörgetve című filmről? Stallone a főszereplő és az F1-ről szól. Tegnap késő este volt a Viasaton, és alig láttam tegnap már vmit belőle+már eléggé rég is láttam, szal lehet, h beszerzem.
Blest
Jugador d'estrella

2009.07.27. 14:28:31

Enrique írta:Brünót ne nézzétek meg, sajnos meg sem sikerült közelíteni a Borat szintjét. 2-3 vicces jelenet van benne, ami természetesen a trailerben is benne volt, a többi színtiszta buzulás.
:(
Én moziban láttam premieren.. azért annyira nem volt rossz, elég nagyokat lehetett így is sikítani rajta :roll:
Meg persze láttam a többi ember reakcióját, voltak akik a film közepénél kisétáltak.
messi4ever
Jugador del Barça

2009.07.27. 14:09:29

Perrero írta:így is beleférne 1 filmbe.

3 vagy 4 horcrux 1 helyen van amúgyis
Hogy van már egy helyen.
-kehely (bankba (abszol úton))
-medál (mágiaügy minisztériumban (valahol londonban))
-diadém (Roxfortban)
-Nagini, a kígyó mindig máshol
-Harry ez no comment

Ergo 3 horux akkor van egy helyen ha Harry nyakában a medáll és Nagini összefutna Big Bangnél. Na jó a roxfortban ott lesz 4 db de de nem sorba semmisíti meg őket.

Ezt a sorozatot nem lehetne lezárni egy 3 órás filmbe.
1. nekik jobban megéri mert több bevételük van ez által.
2. Nekünk több élmény jut. ÉS talán nem lesz semmi fontos kihagyva ez pedig visszatéve az elsőre közönség csalogató és még bevétel.
Ezért is lesz 2. részes.
Már alig várom.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2009.07.27. 09:15:26

Brünót ne nézzétek meg, sajnos meg sem sikerült közelíteni a Borat szintjét. 2-3 vicces jelenet van benne, ami természetesen a trailerben is benne volt, a többi színtiszta buzulás.
:(
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.27. 00:37:53

miihii írta:
Bányász írta:A nagy Hp láz közepette én egy régebbi filmet néztem meg(2002).

A kárhozat útja

Tom Hanks,Jude Law stb stb.Nekem eléggé tetszett.Furcsa ilyen szerepben látni Tom Hankset de sztem abszolút megoldotta a dolgot.Jude Law karaktere meg elég beteg. :)

Szóval azt mondom aki szereti a maffia storykat az ezt a filmet se hagyja ki.Szerintem nem fog csalódni benne.

Az tuti! :wink:
Én is láttam,igaz már korábban,és naon bejövős.
Én is láttam már, mondjuk nem most.
Nagyon jó kis film, bár a vége kicsit kiszámítható volt.

Más:
Most megy a TV2-n a Halálsoron.
Na, ez nekem egy olyan film amit nem igen tudok elkoptatni.
Akárhányszor látom, nem tudom megunni.
De csak most vettem észre és már nincs sok belőle.
Mert hát persze, hogy az ilyen filmeket ilyenkor kell nyomatni. :?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
miihii
KHAL

2009.07.27. 00:33:39

Bányász írta:A nagy Hp láz közepette én egy régebbi filmet néztem meg(2002).

A kárhozat útja

Tom Hanks,Jude Law stb stb.Nekem eléggé tetszett.Furcsa ilyen szerepben látni Tom Hankset de sztem abszolút megoldotta a dolgot.Jude Law karaktere meg elég beteg. :)

Szóval azt mondom aki szereti a maffia storykat az ezt a filmet se hagyja ki.Szerintem nem fog csalódni benne.

Az tuti! :wink:
Én is láttam,igaz már korábban,és naon bejövős.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.27. 00:02:10

A nagy Hp láz közepette én egy régebbi filmet néztem meg(2002).

A kárhozat útja

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.26. 23:18:48

Most jöttem én is a H. Potterről. Ahogy eddig is írták páran neten, nem igazán adta vissza a könyvet, de lehet nem is volt céljuk. Aki viszont nem olvasta, annak szerintem nem lett rossz. De a csatajelenetet a végén nem értem, hogy miért hagyták ki, például az ilyen cipőfűző bekötések helyett bőven bele lehetett volna tenni. Egyébként meg borzasztó, hogy mennyi dolgot kihagytak belőle.

A legnagyobbat ismételten Helena Carter /Bella Lestrange/ játszotta, nagyon tudja ezt a megszállott, elmebeteg nőt alakítani.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2009.07.26. 21:38:49

2 film van még hátra a Harry Potter sorozatból, az utolsó könyvet két filmben csinálják meg. Már a hatodik is elég felvezető jellegű volt, ha még félbeszedik a másikat, ennél már szarabb lehet :)
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.07.26. 18:48:17

Perrero írta:csak 3.

harry az 1.
kígyó 2.
kehely/nyakék nemtom melyik 3.
Ez már spoiler, szóval írtam sárgára. :wink:
Én csak 5-re emlékeztem, így visszanéztem hogy mi is volt a 7 horcrux:
a gyűrű, a napló, a medál, Hugrabug pohara, Hollóhát diadémja, Nagini - a kígyó és Harry.
House
Entrenador del Barça

2009.07.26. 17:27:49

Mihu írta:És a szereplők is ugyan azok lesznek az utolsó két részben mint akik eddig voltak? Mert akkor így fullra nem értem azt a rohadt újságcikket, hogy miért kérdezték a szereplőket hogy mi lesz velük a film után, meg miért összegezték hogy ki mennyit keresett, meg hogy Daniel Radcliffe is nyilatkozta hogy akkor tudatosult benne hogy közeledik a vége, mikor megtudta hogy meg fog halni az egyik szereplő aki közel állt Harryhez.
Hát mert már a hátuk mögött van 6 film, és már csak 1 van hátra, ezért. :) És tuti hogy maradnak a jólbevált színészek. :wink: És hát nem kis bevételük volt, tehát összegezték is. :)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2009.07.26. 17:12:40

És a szereplők is ugyan azok lesznek az utolsó két részben mint akik eddig voltak? Mert akkor így fullra nem értem azt a rohadt újságcikket, hogy miért kérdezték a szereplőket hogy mi lesz velük a film után, meg miért összegezték hogy ki mennyit keresett, meg hogy Daniel Radcliffe is nyilatkozta hogy akkor tudatosult benne hogy közeledik a vége, mikor megtudta hogy meg fog halni az egyik szereplő aki közel állt Harryhez.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.26. 16:08:16

ha nem is 4, de 2-t meg már kilőttek... szóval csak 5-öt kell megtalálni :D
Mihu
Director del Fútbol

2009.07.26. 15:40:31

Na ezért mondom hogy nagyon nem vagyok képben a dolgokkal :oops: :D Én csak beülök a moziba és élvezem a filmet. Mondjuk fura persze hogy láttam mind a 6-ot és nem lettem HP fan vagy legalább annyira nem hogy érdeklődjek a dolgok iránt.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2009.07.26. 15:21:24

Fecooo írta: a 7. könyv alcíme a Halál ereklyéi, és két filmben fogják feldolgozni.
IMDB szerint:

# Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II (2011) (filming) .... Harry Potter
# Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (2010) (filming) .... Harry Potter
Na hát így akkor az a kételyem is megoldódott, hogy ha lesz is 7. film, akkor hogy a [auto_cenzúra] fognak egy filmben felkutatni 7 horclux :D De így 2 filmben már ok :) Mondjuk úgy is megoldhatták volna hogy mittudomén van 6 horclux egy helyen, aztán a 7. a legfontosabb meg valami tök más helyen, szóval 6-ot elintéznek egyszerre, aztán a 7.-et meg majd megtalálják vhogy :D Na mind1, nem vagyok forgatókönyv író :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2009.07.26. 15:39:04-kor.
Kép
miihii
KHAL

2009.07.26. 15:20:40

Rátaláltam egy régi nagy kedvencemre,gyorsan le is kaptam.
Ez egy tipikus feka gettós dráma,nagy dumákkal és vagány serácokkal.
A címe:
Veszélyes elemek (Menace II Society)
Aki szereti az ilyen típusú filmeket,annak nagyon ajánlom!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
House
Entrenador del Barça

2009.07.26. 15:19:30

Fecooo írta:
Mihu írta:Égő lesz amit most fogok kérdezni, de egyáltalán nem vagyok HP fan, nem olvastam egyik könyvet sem, úgyhogy igazából nem vagyok tisztában a dolgokkal :oops: :oops: :oops: Az újságban mintha egy olyan cikket olvastam volna, ami ilyen összegző a Harry Potter filmekről, kérdezték a szereplőket mi lesz a film után velük, úgyhogy én abban a hitben voltam, hogy ez lesz az utolsó rész. De aztán ahogy vége lett, nem akartam elhinni hogy egy ilyen film sorozatot így zárnának le. de akkor meg ott volt az a cikk amit olvastam és az jött le belőle hogy ennyi volt....

Na szóval egyszerű kérdés: Lesz 7. része is a filmnek? Ha igen az mikorra várható? Vagy erről még nincs infó?

Thx és bocs hogy ilyen ciki kérdéseket teszek fel de teljesen bekavart az a cikk, főleg úgy hogy én attól függetlenül hogy láttam mind a 6 HP részt, nem vagyok egy tájékozott a dolgokban :) Én csak beülök megnézni a filmet, mert tetszik, de nem vagyok képben hogy hány rész meg mi meg hogy.
a 7. könyv alcíme a Halál ereklyéi, és két filmben fogják feldolgozni.
IMDB szerint:

# Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II (2011) (filming) .... Harry Potter
# Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I (2010) (filming) .... Harry Potter
Hát remélem hogy így lesz, mert egyszerűen ennyi izgalmat nem lehet még 3 órába sem belesűríteni, legyen inkább 2-2 órásak. :)
Egyébként igen, lesz még 7.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.26. 15:09:06

Mihu írta:Égő lesz amit most fogok kérdezni, de egyáltalán nem vagyok HP fan, nem olvastam egyik könyvet sem, úgyhogy igazából nem vagyok tisztában a dolgokkal :oops: :oops: :oops: Az újságban mintha egy olyan cikket olvastam volna, ami ilyen összegző a Harry Potter filmekről, kérdezték a szereplőket mi lesz a film után velük, úgyhogy én abban a hitben voltam, hogy ez lesz az utolsó rész. De aztán ahogy vége lett, nem akartam elhinni hogy egy ilyen film sorozatot így zárnának le. de akkor meg ott volt az a cikk amit olvastam és az jött le belőle hogy ennyi volt....

Na szóval egyszerű kérdés: Lesz 7. része is a filmnek? Ha igen az mikorra várható? Vagy erről még nincs infó?

Thx és bocs hogy ilyen ciki kérdéseket teszek fel de teljesen bekavart az a cikk, főleg úgy hogy én attól függetlenül hogy láttam mind a 6 HP részt, nem vagyok egy tájékozott a dolgokban :) Én csak beülök megnézni a filmet, mert tetszik, de nem vagyok képben hogy hány rész meg mi meg hogy.
a 7. könyv alcíme a Halál ereklyéi, és két filmben fogják feldolgozni.
IMDB szerint:

Mihu
Director del Fútbol

2009.07.26. 15:05:57

Égő lesz amit most fogok kérdezni, de egyáltalán nem vagyok HP fan, nem olvastam egyik könyvet sem, úgyhogy igazából nem vagyok tisztában a dolgokkal :oops: :oops: :oops: Az újságban mintha egy olyan cikket olvastam volna, ami ilyen összegző a Harry Potter filmekről, kérdezték a szereplőket mi lesz a film után velük, úgyhogy én abban a hitben voltam, hogy ez lesz az utolsó rész. De aztán ahogy vége lett, nem akartam elhinni hogy egy ilyen film sorozatot így zárnának le. de akkor meg ott volt az a cikk amit olvastam és az jött le belőle hogy ennyi volt....

Kép
messi4ever
Jugador del Barça

2009.07.25. 15:54:58

Megnéztem én is a HP6-ot mivel Hp fan vagyok ezért vegyes érzelmek vannak bennem. A könyvhöz képest sok változtatást csináltak ami gondolom a Hp7-et akarja előkészíteni. Pl: A wealey-ház felrobban t-> nem lesz esküvő?
Na Mindegy. A vicces jelenetek jók voltak. De a Ginny-Harry kapcsolat nagyon erőltettet. Meg az összes szerelmi szál erőltettet volt. Tehettek volna bele a (a végébe) több akciót. Itt a Roxforti csatára gondoltam. Az Epilógus meg katasztófa volt. Egy szó mint száz a Csajok(Ginny és Herminone mint többen mondtákk egész jó csajok lettek) jók voltak, Bellatrix(Helena B. Carter) nagyon jó volt. Harry semmit nem változott ezáltal [auto_cenzúra] volt. Ron (Rupert G.) köszönöm a vidám perceket! Összeségében 10/7pont.

Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Valaki pübe nekem is küldene egy hp6 letöltési linket.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.07.25. 15:51:11

ozsimiki írta:
Slither írta:Sztem gáz volt a HP6 mozi.
szerintem az összes az :lol:
brrr
Én is azt mondtam hogy az eddigiek is hasonló szinten voltak, de ott legalább az akciót bennhagyták, volt vmi látnivaló.
Most csak egy cam-es verziót néztem meg, és a film olyan "izgi" volt, hogy a legszórakoztatóbb rész az volt, amikor 1-2 ember árnyékát lehetett látni ahogy kimegy a moziból. Utána végig az vártam hogy mikor jönnek vissza...de semmi. :P :lol: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.25. 15:45:32

Slither írta:Sztem gáz volt a HP6 mozi.
szerintem az összes az :lol:
brrr

BK:

nem semmi szezonfinálé volt :lol: :lol: :lol:

mennyi nyitott kérdés,és mennyi 1000rész vár még ránk, no1 8) :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése