Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért reméljük jobb dolga is van ennél..sjd írta:Sztem teljesen felesleges most csinálni az összehasonlítgatásokat azért, mert Laporta szópárbajt vív Perezzel, ezt mindenki így szokta (ó, azok a Mourinho-SAF párharcok).
Az első összehasonlítás nov. 29-én esedékes a Camp Nouban, addig teljesen mind1, h ki csinált jobb üzletet és hogy kinél vannak a jobb játékosok.
Laportának meg ez a dolga, hogy odamondogasson ahol csak lehet
Szerintem mindenkinek aki reálisabban nézi.looka írta:akkor nézzük másképpen
Barca - 1 ember jött 2 távozott 46 millió
Madrid- 1 ember jött ( Kaka) 2 távozott (J.Garcia-Saviola) 52 millió
persze így is lehet számolni![]()
![]()
Akkor így is lehet:
Barca: 3 ember érkezett, 3 távozott-->62 millió!!
Madrid:5 ember érkezett, 3 távozott-->212 millió!!
csak nekem sántít a hsz-ed?
akkor nézzük másképpen
Barca - 1 ember jött 2 távozott 46 millió
Madrid- 1 ember jött ( Kaka) 2 távozott (J.Garcia-Saviola) 52 millió
persze így is lehet számolni
Varatrix írta:Utálom őket!Been001 írta:Kösz a felvilágosításttanultam. Ja csak mellékesen: mondtad h ne szidjuk a madridistákat.Na akkor aláírásod 3.sor?
csak úgy feltűnt
(véletlenül sem beszólás!!!!)
De elfogadom ha igazuk van.
UI: Nem mondtam, hogy ne szídd őket, az mondtam elvből ne hazuttold meg őket. Annak valóban nincs értelme, mert mondhat okosat egy alapvetően ostoba ember is.
Utálom őket!Been001 írta:Kösz a felvilágosításttanultam. Ja csak mellékesen: mondtad h ne szidjuk a madridistákat.Na akkor aláírásod 3.sor?
csak úgy feltűnt
(véletlenül sem beszólás!!!!)
Kösz a felvilágosítástVaratrix írta:De ha valakivel egyet értesz akkor nem kell tovább írogatni.Been001 írta:MOST nehéz egyéni véleményt kialakítani mert MÁR mindenkinek megvan a 'sajátja'.azaz sok vélemény van és nehéz egy különbözőt 'kialakítani'.
mMondjuk átolvashattam volna de ha nem akarsz szánt szándékkal belekötni akkor kivehető amit akarok.
na befejeztem...![]()
![]()
![]()
Majd, ha jön egy ellen érv, és hozzá tudsz tenni valamit akkor írd le.
A véleményedet nem kell kitalálni, hogy most "mit is gondoljak?".
Jön az magától.![]()
Bocsi az OFF-ért.
A madridistákkal, pedig nem szabad elvből ellenkezni.
Hülyeség.
Ők is láthatják jól a dolgokat.
Írhatnak építő jellegű kritikát is a Barcáról.
Az értelmetlen vagdalkozást kéne csak befejezni.
De ha valakivel egyet értesz akkor nem kell tovább írogatni.Been001 írta:MOST nehéz egyéni véleményt kialakítani mert MÁR mindenkinek megvan a 'sajátja'.azaz sok vélemény van és nehéz egy különbözőt 'kialakítani'.
mMondjuk átolvashattam volna de ha nem akarsz szánt szándékkal belekötni akkor kivehető amit akarok.
na befejeztem...![]()
![]()
![]()
MOST nehéz egyéni véleményt kialakítani mert MÁR mindenkinek megvan a 'sajátja'.azaz sok vélemény van és nehéz egy különbözőt 'kialakítani'.G-Jay írta:Most csak szerintem mondasz ellent magadnak 2-szer is ebben az egy rövidke mondatban? Nehéz egyéni véleményt kialakítani, erre leírod, hogy mindenkinek más a véleménye, azaz akkor csak van egyéni vélemény, majd leírod, hogy elég sokan hasonlóan vélekednek, akkor most mindenki mást gondol, vagy sokan hasonlót?Been001 írta:Nehéz egyéni véleményt kialakítani amikor mindenki mást gondol erről és így elég sokan hasonlóan vélekednek..![]()
Most csak szerintem mondasz ellent magadnak 2-szer is ebben az egy rövidke mondatban? Nehéz egyéni véleményt kialakítani, erre leírod, hogy mindenkinek más a véleménye, azaz akkor csak van egyéni vélemény, majd leírod, hogy elég sokan hasonlóan vélekednek, akkor most mindenki mást gondol, vagy sokan hasonlót?Been001 írta:Nehéz egyéni véleményt kialakítani amikor mindenki mást gondol erről és így elég sokan hasonlóan vélekednek..
Nehéz egyéni véleményt kialakítani amikor mindenki mást gondol erről és így elég sokan hasonlóan vélekednek..G-Jay írta:Ergo neked nincs igazából véleményed, csak mindig az ellentétesét állítod mint amit a MadridnálBeen001 írta:azért te se gondolod hogy osztom majd a madridisták véleményét mikor azóta imádom a barcát mióta tudok a fociról..Nagyszerű...ezek után ne várd hogy bárki is értékelje amit írsz.
Ergo neked nincs igazából véleményed, csak mindig az ellentétesét állítod mint amit a MadridnálBeen001 írta:azért te se gondolod hogy osztom majd a madridisták véleményét mikor azóta imádom a barcát mióta tudok a fociról..
Varatrix írta:Ez nézőpont kérdése.khtomka írta:Valaki megkötötte Etoo-val azt a szerződést ami miatt alig tudtatok belőle pénzt csinálni. Tavaly már el akarta Pep passzolni de nem ment. Etoo ötször annyit rakott le az asztalra eddig mint Ibra, és sztem a Barca sokpasszos gyors focijához jobb volt Etoo. Nem azt kell magyarázni hogy hitel vagy nem hitel. Az Eurobarca oldalán Etoo= 20 millió van.
Tehát akárhogy is fáj Ibra közel 70 millióba került. Nyeljétek le a békát hogy megdőlt a Barca nem ad ki irreális pénzt játékosokért. Ennyi erővel megvehettétek volna Villát 50 millióért, eladjátok 20-ért Etoo-t és idén 10-ért Hlebet.
Pénzt igenis csak és kizárólag 43.25 millió eurót utaltunk át az Internek.
Eto'o pedig egy hús-vér ember, nem pedig 20 millió.
Szerintem csípi a csőrötöket, hogy megoldottuk anélkül az üzletet, hogy gatyánkat is ott hagytuk volna.
Eto'o=ember
43.25 millió=pénz
Kérdem én mennyit fizetett a Barca Ibráért?
Ha akkor belevonjátok Robbent az üzletbe, akkor igen.khtomka írta:Aha, akkor ha eladjuk Robbent 30 millióért akkor Kaka csak 34 millióba került? viccelsz ugye
Ez nézőpont kérdése.khtomka írta:Valaki megkötötte Etoo-val azt a szerződést ami miatt alig tudtatok belőle pénzt csinálni. Tavaly már el akarta Pep passzolni de nem ment. Etoo ötször annyit rakott le az asztalra eddig mint Ibra, és sztem a Barca sokpasszos gyors focijához jobb volt Etoo. Nem azt kell magyarázni hogy hitel vagy nem hitel. Az Eurobarca oldalán Etoo= 20 millió van.
Tehát akárhogy is fáj Ibra közel 70 millióba került. Nyeljétek le a békát hogy megdőlt a Barca nem ad ki irreális pénzt játékosokért. Ennyi erővel megvehettétek volna Villát 50 millióért, eladjátok 20-ért Etoo-t és idén 10-ért Hlebet.
Ha akkor belevonjátok Robbent az üzletbe, akkor igen.khtomka írta:Aha, akkor ha eladjuk Robbent 30 millióért akkor Kaka csak 34 millióba került? viccelsz ugye
Hagyjátok már békén a kis Humor Heroldot.A szesz elborította az elméjét nem tehet róla.NA!Ő így gondolja és nem kell érte bántani.Csak azt nem értem,hogy mért írsz részegen a fórumba????Ha ilyen sokat ittál akkor ne kapcsold be a gépet...Nem is tudom,hogy hogyan találtad meg a bekapcsoló gombot.Picit Offon vagy de ez megbocsáltható lett volna akkor,hogyha nem játszotunk volna 2-6-ot ,nem nyertük volna meg a Király Kupát,a Bajnokságot és a Bl-t.Szval azt üzenem neked,hogy amég a Madridod nem nyert meccset és te nem vagy józan addig ne tanárkodjál.Különben nem tudom,hogy a szesz teszi-e agy te vagy ekkora madár de tanuljál már meg helyesen írni.TOMMAS írta:Nem azt az arnylabdás dolgot csak hulyeségnek írtam de a mi forumunkra rájott egy barca drukker ás osszehasonlításokat végzett a posztiokra hát akkor énis leírom
Casillas - Valdés CASSILLAS
PEPE-Puyol PEPE
RAMOS-ALVES x
Albiol-Pique x
Marcelo-Abidal x
LASS-Toure LAss
KAKA-XAVi KAKA
Ronaldo-MESSI Ronaldo
Robben-HENry Robben
Benzema-Ibra IBRA
GAGo-INniesta Iniesta
Hát ebbol rosszul joonétek már így ki még jon ALONSO,RYBERI és szétvattok utva...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zsolti írta:azért lennénk elvileg mes qué un klub,hogy pont kilógjuk a sorból,azt gratuzláljunk a sok remek igazolásnak,ahogy ezt a szomszédban is megtették Zlatannal kapcsiban.....a mi oldalunk sem jobb egy fokkal sem..laporta meg tényleg jobb lenne,ha nem hangoztatná mindenhun',hogy mekkorát borult a piac,főleg,hogy most itt van Zlatan is...nem túl hiteles...Been001 írta:Visszaolvastam egy pár oldalt és ahogy látom nevetségesen szánalmas amit a madridisták csinálnak...Nem unjátok hogy mindent megmagyaráztok valami hülyeséggel?? Egyértelmű hogy nem csak Laporta kritizálja a realt hanem az összes nagyobb klub vezetője...
Amúgy én feleslegesnek tartom h itt győzködjük egymást mert úgyse fogja senki megváltoztatni a véleményét... Főleg nem egykét nevetséges margitista
khtomka írta:Valaki megkötötte Etoo-val azt a szerződést ami miatt alig tudtatok belőle pénzt csinálni. Tavaly már el akarta Pep passzolni de nem ment. Etoo ötször annyit rakott le az asztalra eddig mint Ibra, és sztem a Barca sokpasszos gyors focijához jobb volt Etoo. Nem azt kell magyarázni hogy hitel vagy nem hitel. Az Eurobarca oldalán Etoo= 20 millió van.
azért lennénk elvileg mes qué un klub,hogy pont kilógjuk a sorból,azt gratuzláljunk a sok remek igazolásnak,ahogy ezt a szomszédban is megtették Zlatannal kapcsiban.....a mi oldalunk sem jobb egy fokkal sem..laporta meg tényleg jobb lenne,ha nem hangoztatná mindenhun',hogy mekkorát borult a piac,főleg,hogy most itt van Zlatan is...nem túl hiteles...Been001 írta:Visszaolvastam egy pár oldalt és ahogy látom nevetségesen szánalmas amit a madridisták csinálnak...Nem unjátok hogy mindent megmagyaráztok valami hülyeséggel?? Egyértelmű hogy nem csak Laporta kritizálja a realt hanem az összes nagyobb klub vezetője...
Amúgy én feleslegesnek tartom h itt győzködjük egymást mert úgyse fogja senki megváltoztatni a véleményét... Főleg nem egykét nevetséges margitista
Ez mind szép és jó, de Eto'ót sehova nem tudták volna eladni Laportáék 20M-ért.khtomka írta:
Aha, akkor ha eladjuk Robbent 30 millióért akkor Kaka csak 34 millióba került? viccelsz ugyepokemon77 írta:Nem, mindennel együtt került 66 millába, amiből mindössze 46-t kell kifizetni.khtomka írta:sziasztok
Tehát Ibra a plussz 0.5 %-al került 45,675 millába + Etoo 20 milliós ára + Hleb 1 évre fizetése 70% -val közel járunk a 70 millióhoz. Külön öröm hogy ebből 1,3 millió a Madridnak megy.
Drágább volt mint Kakade tényleg egykutya mind a két elnök. Egyébként meg nagyon örülök hogy ilyen játékosok kerültek a spanyol ligába. Élmény lesz nézni a bajnokikat. Viszont a középpályátokat egy kicsit vékonykának érzem, előrebocsátom nem a kezdőre gondolok.
Végül is lehet azt mondani, hogy Ibra a világ legdrágább játékosa mert E2 értéke 100 milla így Ibra 146 millába került.