[quote="noname"][/quote]Van valami abban amit mondasz, de szerintem Wenger tudja mit csinál. Nem véletlen, hogy eladták ezt a két játékost.
Az egyikre már érkezett pótlás, Vermaelen, igaz neki be kell illeszkednie, de ha sikerül neki, akkor nagyon jó lehet a védelmük Almunia, Clichy, Gallas, Vermaelen és Sangával. Mindnek megkérdőjelezhetetlen a tudása.
A középpálya is kész van; ott van Arshavin, Nasri, Cesc, Rosicky, aztán Denilson és Song. Na most, kettejük közül valaki valószínűleg kezdő lesz, és szerintem a brazil lesz az. Wenger nagyon bízik benne. Mindenki tudja, hogy kell oda egy klasszis védekező középpályás, de én nem hiszem, hogy igazolnak egy ilyet.
Egyébként az elmúlt héten mégjobban megbizonyosodtam abban, hogy Arshavin egy ZSENI. Volt szerencsém látni Őt az ágyúsok edzésein Ausztriában és ott elképesztő dolgokat művelt. Ezek után már egyáltalán nem csodálkozom a pool elleni négy gólján. Hatalmas igazolás volt Ő, főleg ilyen nevetséges összegért. Egy gyengéje van, ami nagyon látszik rajta: még nem vette fel az angol bajnokság iramát. Fizikálisan még nem bírja, de ez javítható.
A csatársor az ahova elférne még egy játékos, de sztem nem létkérdés. Van Persie, Eduardo, Bendtner, Vela. A dánnak nagyobb szerep juthat, Ade távozásával, de még így is szerintem Eduardo lesz az alap kezdő Van Persie mellett, márha 4-4-2-t fognak játszani, mérpedig edzésen ezt gyakorolták.
Röviden ennyi...
azért mondjuk egy Essiennel máris nagyobbak lennének az esélyeik