Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sokan mondták nekem, hogy Robinho középpályán fog játszani.House írta:Úgylátszik, hogy csak a csatárokra helyezik a hangsúlyt, mert a góloknemjöttek tavaly.
Úgylátszik, hogy csak a csatárokra helyezik a hangsúlyt, mert a góloknemjöttek tavaly. Arra lehet nem is gondolnak, hogy a gólok a középpályától is nagyon függnek. És én sem értem őket, Elano volt az egyik legjobb játékosuk.kabekabe írta: Nem értem a City-t. A Galatába elég jó csapat épülhet. Elano jó játékos.
Szerk.: Martins úgy néz ki a Wolfsburgba megy(nso) Szétszedik a Newcastle-t, szeretem Mertins-t és a Wolfsburgot is.
Nem értem a City-t. A Galatába elég jó csapat épülhet. Elano jó játékos.socio66 írta:kár volt eladni,jó kis játékos ő,barryvel ketten jók lettek volna középen.Varatrix írta:Elano
Man CityGalatasaray
forrás: MCFC.hu
nem értem,hogy minek adnak el jó játékosokat,mikor építeni kéne a csapatot.
kár volt eladni,jó kis játékos ő,barryvel ketten jók lettek volna középen.Varatrix írta:Elano
Man CityGalatasaray
forrás: MCFC.hu
hát Marcelo nagyon úgy tűnik hogy most már jó lesz baloson és ramos is 100% hogy szélen maradEsetleg padra érkezett?
Kezdőben ott van Ramos jobb szélen, balon lesz kezdő?ferninho írta:jobb , de már játszott a poolban meg a válogatottban is balosonAmúgy Arbeola jobb, vagy bal szélső? Rolling Eyes
Szerintem fogalma sincs...CFirpo3 írta:Wenger tudja mit csinál.
jobb , de már játszott a poolban meg a válogatottban is balosonAmúgy Arbeola jobb, vagy bal szélső? Rolling Eyes
Szerintem Steve.G sokkal nagyobb húzó embere a Poolnak, mint a Nino.danikaa10 írta:Amúgy Arbeloa már hivatalosan is Realos szóvál ez már nem kérdés. Ja és szerinted akkor nincs vége az idénynek ha Torres sérül le?
Amúgy Arbeloa már hivatalosan is Realos szóvál ez már nem kérdés. Ja és szerinted akkor nincs vége az idénynek ha Torres sérül le?menczel írta:
Arbeola ugye már szinte aláírt és sztem ha a margit le akar igazolni valakit akkor leigazolja (Xabi). Szerintem gyengül a keretük ráadásul öregednek is. És nagyon meghatározó Gerrard. Ha neadjisten sérült lesz akkor vége az idénynek.
Arbeola ugye már szinte aláírt és sztem ha a margit le akar igazolni valakit akkor leigazolja (Xabi). Szerintem gyengül a keretük ráadásul öregednek is. És nagyon meghatározó Gerrard. Ha neadjisten sérült lesz akkor vége az idénynek.noname írta: Nemfeltétlen lesznek távozók. Ha Meg tudják tartani Marcheranot és Xabit is, akkor sztem nagyon jó esélyük lesz a bajnoki címre. Idén már a mutatott játék nagyon biztató volt, csak a teljesítmény volt hullámzó. Ha ezen javítanak, akkor igen komoly esélyük van.Az persze már més kérdés h mi lesz ha elmegy Xabi vagy Masche. Semmiképp se engedném el egyiküket se, bár Mascheranonak örülnék, hiszen rengeteg labdát szerez, ráadásul megvan a technikája ahhoz h fentebb is játsszon, csak az a kérdés h emnnyiért engednék el.
Nemfeltétlen lesznek távozók. Ha Meg tudják tartani Marcheranot és Xabit is, akkor sztem nagyon jó esélyük lesz a bajnoki címre. Idén már a mutatott játék nagyon biztató volt, csak a teljesítmény volt hullámzó. Ha ezen javítanak, akkor igen komoly esélyük van.Az persze már més kérdés h mi lesz ha elmegy Xabi vagy Masche. Semmiképp se engedném el egyiküket se, bár Mascheranonak örülnék, hiszen rengeteg labdát szerez, ráadásul megvan a technikája ahhoz h fentebb is játsszon, csak az a kérdés h emnnyiért engednék el.menczel írta:Általánosságban egyetértek, de hogy a Pool-ra miért írtad hogy jobb lesz mint valaha az rejtély. Csak Glen Johnsont vették, míg pár távozó biztos lesz még ha csak kiegészítő emberek is. Szóval szerintem gyengülnek tavalyhoz képest. Ha a Chelseanek sikerül pár jót igazolnia akkor menthetetlenül bajnokok lesznek szerintem.noname írta: Érdekes lesz az angol bajnokság, a Cselzi erős mint mindig, az MU gyengébb, mint volt, a Pool erősebb éesz mint valaha.Bárki lehet első, de a 4. helyért lehet mégnagyobb harc lesz. A Tottenham is esélyes lehet, bár bennük nem látok kellő erőt.
Általánosságban egyetértek, de hogy a Pool-ra miért írtad hogy jobb lesz mint valaha az rejtély. Csak Glen Johnsont vették, míg pár távozó biztos lesz még ha csak kiegészítő emberek is. Szóval szerintem gyengülnek tavalyhoz képest. Ha a Chelseanek sikerül pár jót igazolnia akkor menthetetlenül bajnokok lesznek szerintem.noname írta: Érdekes lesz az angol bajnokság, a Cselzi erős mint mindig, az MU gyengébb, mint volt, a Pool erősebb éesz mint valaha.Bárki lehet első, de a 4. helyért lehet mégnagyobb harc lesz. A Tottenham is esélyes lehet, bár bennük nem látok kellő erőt.
köszCFirpo3 írta:http://www.zerozerofootball.com/LM10 írta:melyik oldalt lehet megnézni, h csapatonként ki érkezett és távozott?
Elég sok jó infó van ezen az oldalon. Baloldalt alul kiválasztod a ligát, azon belül a csapatot és ott vannak az érkezők/távozók. Egy hátránya van, h néha bedőlnek kamu híreknek és a hivatlos bejelentés előtt már átrakják a játékost egy másik csapatba.
Tavaly pl. Adebayor egy ideig már nálunk volt.Aztán persze visszarakták a helyére...
http://www.zerozerofootball.com/LM10 írta:melyik oldalt lehet megnézni, h csapatonként ki érkezett és távozott?