Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jaja, az 1.-vel nekem is az a bajom, meg sztem a bal oldal kicsit üres.TZS írta:Az elsőben nekem túl sok a fehér.lui1698 írta:House![]()
Az első nekem nem nagyon jött be, de második az egész jó.
A második viszont szerintem nagyon jól sikerült.
igen tetszetős mindkettő,gratulálok!vuvu írta:srácok, az enyémek milyenek lettek?
A Drogbás nagyon ott van.gratula!!! csak igy továbbvuvu írta:srácok, az enyémek milyenek lettek?
Az elsőben nekem túl sok a fehér.lui1698 írta:House![]()
Az első nekem nem nagyon jött be, de második az egész jó.
Mi az,h minek?Talán mert valakit érdekel,h mit gondolnak a képeiről...meg mert valaki szeretné megosztani másokkal mit gondol a képeiről...csaNii' írta:nem, minek ?? xD.
Mindkettő nagyon tetszikSlither írta:Hosszú idő után újra egy foci jellegű sig tőlem:
Melyik a jobb
Azt írtad Slither helyett, hogy House a másik topicban.csaNii' írta:Megvagyunk 10-en, így a szavazás lezárva, és a téma kiadva. A másik topicba csak a sigeket, avákat, háttereket, tegyétek. A határidő augusztus 8., szombat 24:00 !!
Vale, írd meg ezt PÜ-ben Csaninak, mert úgy lehet nevezni mostmárcsak..vale írta:Ez megtisztelő:D:D:D És meg is hat annyira hogy csatlakozok:D:P Majd össze szedem magam...House írta:Vale-t még várom a versenyzők közé minimum!
-House
-La Pulga
-Vuvu
-Danka
-higany
-csaNii'
(-Michaabee)
-vale
Szerintem is jó a szavazós dolog.
+
komolya különbség szetem nincs a két kép között.V.1Slither írta:Hosszú idő után újra egy foci jellegű sig tőlem:
v.1:
v.2:
Melyik a jobb
Jó az alap kép, bár tehettél volna rá valami hatást, egy kis brusht, valami kis ötletet. Meg ez az elcsúsztatásos hatás nekem nem jön be.danikaa10 írta:
Ez megtisztelő:D:D:D És meg is hat annyira hogy csatlakozok:D:P Majd össze szedem magam...House írta:Vale-t még várom a versenyzők közé minimum!
még nincs meg a teljes létszám sem,hogy kezdhetnétek már el..?La Pulga írta:Ki adja a témát? Elkezdhetnénk akár ma is.
Akkor így a zsűrik is részt tudnak venni.csaNii' írta:Jó, akkor úgy lenne, hogy, csinálnák a tetjeére egy szavazást, és azt fordulónként frissítjük? És akkor az első helyezett kap 3 pontot a második 2-t a harmadik 1-et a többi nullát. És akkor lenne 10 forduló. Sajnos így a zsűrik ki kell, hogy szálljanak, de azért köszi. Csak attól félek, hogy valaki újraregisztrál vagy hív haverokat, hogy szavazzák.. Nemtudom, megkérek, mindenkit, hogy tisztességgel versenyezzen ne csaljon, mert annak úgy semmi értelme.
Én is beszállok akkor.
Versenyzők:
-House
-La Pulga
-Vuvu
-Danka
-higany
-csaNii'
Még 2 napig lehet nevezni, aztán elindul a verseny, de kérem a moderátort, hogy nyisson topicot, már most, hogy a szabályokat be tudjam írni, köszönöm!