Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rendkívül egyszerű. A HÉV-ről a Karácsony Sándor utcai megállónál kell leszállni.ElBartimaeus írta:Én most szombaton megyek, ha törik, ha szakad, majd akkor eldől, hogy mit gondoltok rólam, hogy a csapat hasznára lennék-e
A kérdésem, hogy hogy tudok oda kijutni a déli mellől? ( A HÉV-ig eljutok, de onnan vannak problémák!) Avagy jön valaki arról, mert megkönnyítené nekem, ha nem egyedül kéne odatalálnom.
![]()
Szia. Lehet, de csak ha lejössz valamelyik szombaton addig Csepelre focizni, aztán majd meglátjuk.Ibracadabra9 írta:Hali!
Érdeklődnék, hogy ez a Pályaavató Kupa mikor lesz és, hogy lehet-e jelentkezni vagy már van kész csapat? Ha lehet akkor még haverom is jönne. Én inkább a középpályán szeretek játszani, haverom meg csatár.
Várom a támadó szellemű játékosok jelentkezését is!Cs.Viktor írta:PÁLYAAVATÓ KUPA -2009’ labdarúgó focitorna
Helyszín: Tippmix Futballarena ( volt Arany Ászok )
Bp. XI. ker. Fehérvári út 126-128.
1. Zsolti
2. Viktor (ez a Viktor, én Viktor, vagy a szervező Viktor???? - ez a Viktor te Viktor aki korábban is jelezted, hogy jönnél
3. Melkor
4. Dopi
5.
6.
7.
8.
9.
oké, akkor bocs hogy nem mentünk, én személy szerint balatonon szenvedtemRonaldinho 17 írta:Én nem tudok menni erre a tornára, nincs pénzem.
Nagyi(és haverja) minden szombaton van foci, most is csak 8-an voltunk, szal pont jó lett volna ha jöttök, máskor gyertek nyugodtan, bármikor!
Ezt már magam sem tudom ennyi kihagyás után.Bercy írta:ez most jó vagy rossz hír?dopi írta:Na újra itt. Ha kell tudok menni a pályaavatóra és a szurkolóira is.
sajnos nem vagyok az a szolidan ünneplős fajta, igy a másnap általában elég húzós, macskajajj meg mindenMelkor írta:Hol itt a probléma, ha jól értem az osztálytali előző nap lesz ?!![]()
Szerintem gyere nyugodtan. Nem baj, ha lesz 1-2 új arc!ElBartimaeus írta:Ha nincs ember, akkor szívesen megyek, addigra a bokám tuti 100%-as lesz. Még nem voltam szombaton egyszer sem, tehát inkább egyelőre vésztartaléknak jelentkezek, de azt szívesen teszemMelkor írta:PÁLYAAVATÓ KUPA -2009’ labdarúgó focitorna
1. Zsolti
2. Viktor
3. Melkor
4.
5.
6.
7.
8.
9.Még a poszt: középpályán akárhol. Bal oldalt szoktam meg, de már mondták rám, hogy a csapat motorja vagyok, ezért merészkedtem néha középre húzódni. Jobb oldalt meg a jobb lövés pozíció miatt játszottam.
Hol itt a probléma, ha jól értem az osztálytali előző nap lesz ?!nagyi írta:Bármennyire szeretném is felajánlani, sajnos akkor se tudnék menni, ha kellenék, előtte nap osztálytalálkozóm leszMelkor írta:PÁLYAAVATÓ KUPA -2009’ labdarúgó focitorna
1. Zsolti
2. Viktor
3. Melkor
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Bármennyire szeretném is felajánlani, sajnos akkor se tudnék menni, ha kellenék, előtte nap osztálytalálkozóm leszMelkor írta:PÁLYAAVATÓ KUPA -2009’ labdarúgó focitorna
1. Zsolti
2. Viktor
3. Melkor
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Ha nincs ember, akkor szívesen megyek, addigra a bokám tuti 100%-as lesz. Még nem voltam szombaton egyszer sem, tehát inkább egyelőre vésztartaléknak jelentkezek, de azt szívesen teszemMelkor írta:PÁLYAAVATÓ KUPA -2009’ labdarúgó focitorna
1. Zsolti
2. Viktor
3. Melkor
4.
5.
6.
7.
8.
9.