Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lassacskán (napi 3-4 epsön megvan átlagban, ha itthon vokmiihii írta:Az előzetes alapján tetszett a dolog,és nemrég láttam egyben az első évadot torrenten.Most,h ajánlod (nah,persze nem egyedül!ozsimiki írta:számomra új sorozatom:
Chuck![]()
![]()
természetesen az eksön jelenetekbe bele lehetne kötni,de a sorozat inkább vígjáték,és egyben olyan esetlegesen "aranyos" mint a főszereplő karaktere. első évadot magyarul szedtem le és néztem meg, szerintem nagyon el van találva a magyar szinkron ennél, második még csak eredetibe van,így így álltam neki, szerencsére hamar megszoktam az eredetit.
3.évad elvileg jövő tavasszal jön.),sztem le is kapom.Korábban is bejöttek az ajánlóid,Komám!
![]()
szerintem is nagyon nagy:Dimádom Danzel Washington filmjeitmessideco írta:Megneztem a Vegszukseget(John Q) Nagyon kiraly volt...
http://www.imdb.com/title/tt0251160/http://www.youtube.com/watch?v=5T8WP730Mm8
GUKS valami borzasztó lett filmen, de szép a csaj benneFernando írta:Galaxis utikalauz stopposoknak?
Coraline?
Még régen láttam egy részt, abban volt az, hogy egy görkoris srác egy korláton jött le, a korlát leszakadt és a srác már pont a korlát végénél járt és a törésből kifolyólag maradt egy vascsonk az egykori korlát végén! A srác pedig frontálisan beleszaladt és egy kb 5x5 centi húst valósággal kitépett a csonk a lábából! Bár ha jól tudom, a lábszácsontja is csúnyán megsérült! És a hülye ezután folytatja...barcafan0911 írta:Rendesen kifordult a lába
Fúú hallod, az nagyon durva. Most hirtelen az ugrik be amit a múltkor láttam, amikor a bika eltörte a hapsi lábát.Been001 írta:az utána lévő ÖSSZETÖRVE a komolybarcafan0911 írta:Most van a tévében a Human Giant. Eszelős egy sorozat![]()
![]()
![]()
![]()
Szokta innen valaki nézni?
http://animestars.animehq.hu/dbzstars/d ... ajlb=hirekkamaj írta:Nekem lenne egy olyan problémám, hogy nemrég megszereztem az összes (elvileg) Dragon Ball mesefilmet (nem a sorozatokat, hanem amit külön filmként adtak ki) és a feliratok hozzájuk csúnyán el vannak csúszva sőt néha igen hiányosak. Esetleg ezeknek a filmeknek megvan valakinek külön csak a feliratuk vagy tud olyan oldalt ahol fent lehetnek, mert nagyon kéne.
Köszönöm előre is a segítséget!
Nem vagyok nagy film kritikus sajnos megnéztem a filmet és elvett több mint 2 órát az életemből. magyar címnek nem az Örzöket adtam volna neki hanem az ULTRA GAGYIT.House írta:2.5 órás film, 7-8 "szuperhős"-ről szól szupererő nélkül, csak az egyiküknek van, a kékembernek, már nemtudom a nevét. A tartalom azaz, hogy hogyan mentik meg a világot, úgy kezdődik a film, hogy megölik az egyiküket. Azt akarják kideríteni, hogy ki, és miért. Különböző sztorikkal.Z.Chris írta:"Watchmen: Az őrzők" cimű filmről irna valaki egy pár szót?
Az aki látta. Értékelés, és egy rövid tartalom.Van benne vér, és szex is, ár nem mutatnak sok mindent.
A film összességében nálam egy 8/10.
2.5 órás film, 7-8 "szuperhős"-ről szól szupererő nélkül, csak az egyiküknek van, a kékembernek, már nemtudom a nevét. A tartalom azaz, hogy hogyan mentik meg a világot, úgy kezdődik a film, hogy megölik az egyiküket. Azt akarják kideríteni, hogy ki, és miért. Különböző sztorikkal.Z.Chris írta:"Watchmen: Az őrzők" cimű filmről irna valaki egy pár szót?
Az aki látta. Értékelés, és egy rövid tartalom.