Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyből hozni mellet volna az öcsivel.merx írta:milito-val nagyon jól járt az inter, ha pár évvel fiatalabb lenne a barca-ban is elnézegetném. persze csak csereként
Milyenjó, hogy Ibra még 1 meccset sem játszott Barca mezben...Ronaldinho 17 írta:Samu-Ibra 1-0
Már eleve sérülten vették... 6-8 hét kell neki, mire újra játszhat...gekkodan írta:Rettegek ettől a sráctól, mert amekkora tehetség, akkora sérülőgép. Xabi nagyon feküdt a Poolnak, de bízom benne, hogy Aquilani legalább annyira fog és nem sérül le sokat.Capon írta:Gondolom nem valami jó hír Roma szúrolóknak Aquilani eligazolása a Pool-hoz. Vajon kivel fogják pótolni? Valakivel kell mert ott is egyre kilátástalanabb a szitu.
Mintha ő akart volna elmenni az interbeNorberto 25 írta:Drága Eto! Ezért megérte elmenni,az első kupa kilőve!
Grande Lazio
Azért mert ott nagyobb az érdeklődés.90000 voltak a helyszinenLM10 írta:Am miért PEKINGBEN van az OLASZ szuperkupa döntő?
Rettegek ettől a sráctól, mert amekkora tehetség, akkora sérülőgép. Xabi nagyon feküdt a Poolnak, de bízom benne, hogy Aquilani legalább annyira fog és nem sérül le sokat.Capon írta:Gondolom nem valami jó hír Roma szúrolóknak Aquilani eligazolása a Pool-hoz. Vajon kivel fogják pótolni? Valakivel kell mert ott is egyre kilátástalanabb a szitu.
Teljesen egyetértek! A Milán évek óta már nem a régi. Egy teljesen vesztes csapat lett, ami szerintem a volt edzőjüknek és az üzletpolitikájuknak köszönhető. Kaká miatt nyertek egy bl-t, de már ő sincs. Ha így folytassák akkor elveszítik a maradék tekintélyüket is és a csapatnak már csak a neve lesz nagy.albicelesteX írta:Hát nem akarom megbántani a Milan szurkolókat!De szerintem a Milannak meszeltek!Nagyon nagy bukás szaga van ennek a Leonardonak!Állítólag Pirlo is csatlakozik a Chelsea-hez napokon belül!Én szinte semmit nem várok tőlük!Ha mégis elérnének az első 4-be nekem már az meglepetés lenne!