retek írta:
Nekem kivételesen a 09 trackek ebben a stilusban teljesen lefelé mutatnak a tavalyihoz képest
Ettől függetlenül idén is van ami hatalmas:
Fabio XB and Ronnie Play featuring Gabriel Cage-Inside Of You (Cosmic Gate Remix) (idáig ez a no1.)
Arnej-Dust in the Wind
Bobina - Invisible Touch (Ferry Corsten's Touch)
Ummet Ozcan - Timewave Zero
Jonas Steur ft Julie Thompson - Cold Winds (First State Remix)
Hát igen, kinek mi.
Markus Schulz 2005ben:
"A trance mindig egy körpályán mozog. Én már háromszor láttam bejárni ezt a kört. Ott vannak a nagy, néha túlkomponált, hangos, riftekkel tarkított igazán dallamos darabok. Aztán ezt az emberek megunják és ez egész ismét sötét, földalatti műfajjá válik. Most éppen megint a kör alján vagyunk, amikor minden egyszerűsödik, sötétebb, mélyebb lesz. De azt is gondolom, hogy a körforgás nem áll meg, csak 2-3 évet kell várni. Az utolsó ilyen 1999-ben volt. Nagy trance zenék mentek akkor, majd berobbantak a Global Underground dj-k, akik inkább a progressive hangzást képviselték. Aztán újra elkezdett épülni, jött Tiesto, Paul van Dyk, Armin. Most pedig ismét lefelé megyünk. Meggyőződésem, hogy a mai hangzás a Coldharbour hangzás. Aztán persze ebből majd megint lehet építkezni. Ez a jövő szerintem. Mindig látni fogod ezt a körforgást, ami nagyjából 5-6 éves ciklusokra osztható. Így jár a csúcsra, aztán megy mélyebbre ismét."
Kb. 05-06-ban éreztem azt, hogy te jó ég megvan ami nagyon kell nekem. 07-08ban is akadtak jó zenék, volt ugyebár Tiesto szerzői album is, de olyannyira nem voltam oda meg vissza.
A GDJB, ami kedvenc rádióműsorom volt 05-06ban nem tudta azt hozni 07-08ban, amit nagyon szeretek.
Most pedig megint úgy érzem, hogy elindul egy kicsit a műfaj a mélyebb hangzásvilág felé. Ismét rendszerességgel hallgatom a GDJB-t, és több az a track, aminek utána kell néznem, mert érdekel.
Ráadásra idén már 2 olyan szerzői album is van, ami nagyon tetszik.
Dakota (Markus Schulz) - Thoughts Become Things
Soliquid - Transportation (lehet nem túl szorosan kötődik ahhoz a műfajhoz, melyre igazából gondolsz)
Ha meg kellene nevezni az eddigi idei nr1-et, akkor:
Soliquid - Irreversible Sajna nincs youtubeon.
Kicsit mixalbum terén van hiányérzetem, vannak jóók, de nincsenek űberek. Viszont vannak szettek melyek ezt a hiányérzetet pótolják:
Pl.:
http://www.urtrancezone.com/2009-radio- ... 23243.html
Más:
http://www.youtube.com/watch?v=MG-J6DSx ... re=related
Ennek a címét véletlen nem tudod retek?
Esetleg valaki a techhouse, proghouse körökből?
Már régóta keresem, sajna kicsit torzít a youtube, de a lényeg kivehető.
Igen sötét méllyel ellátott rosszindulatú zene.