Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos a Jóbarátok és a Prison Break nem egy kategória...lui1698 írta:Akár el is lehetne kezdeni egy olyat, mint múlkor volt, hogy kinek mi a Top 10 film. Csak most top X sorozattal.
Érdekes módon én nem egy ilyen feltűnő jeleneten szakadtam a legnagyobbat, hanem ezen: Beszélsz angolul? ...YES... Szerintem ezt nem is viccnek szánták, de én nagyot nevettem!bouba írta:Legjobb rész mikor:
Legjobb rész mikor:fcbarca0827 írta: Balhéfi
Nekem a TOP 1-be...barcafan0911 írta:Én is nagy szökés fan vagyok.DaNiAlVeS8 írta:hu vannak itt hatalmas prison break fanok mint én?:D
nemtudom ti hogy vagytok vele de énimádom ... 4évad részeit 5* tuti láttam már és nem bírom megunni...Top 5-be benne van.
Én is nagy szökés fan vagyok.DaNiAlVeS8 írta:hu vannak itt hatalmas prison break fanok mint én?:D
nemtudom ti hogy vagytok vele de énimádom ... 4évad részeit 5* tuti láttam már és nem bírom megunni...
A véleményedet róla mindenképpen írd meg!torrestoni írta:Köszi az ajánlást, csodálkoztam is, hogy még nem láttam eddig (mármint nem is találkoztam vele). Mindenképp sort kerítek rá!fcbarca0827 írta: Ha a Pofa be! tetszett, mindenképp nézd meg a Balhé című filmet is!
Köszi az ajánlást, csodálkoztam is, hogy még nem láttam eddig (mármint nem is találkoztam vele). Mindenképp sort kerítek rá!fcbarca0827 írta: Ha a Pofa be! tetszett, mindenképp nézd meg a Balhé című filmet is!
Nos, meglátjuk!ozsimiki írta: többi rész is tetszeni fog![]()
Lost teljesen más műfajú, nem érdemes összehasonlítani...
Sztem nem olyan nagy szám. Végigpörgettem az 1. évadot, és sokszor elég unalmas. Kb. a Leverage sorozattal van egy szinten. Persze nem olyan rossz, ha nincs más dolga az embernek, de sokkal jobb sorozatok is vannak...gekkodan írta:Ha már Chuck-nál tartunk, mindenkinek ajánlom az RTL-en a Chuck után kezdődő "Minden lében 4 kanál" c. sorozatot, amerikai címén: Burn Notice.
Én azt olvastam hogy az RTL leveszi a műsoráról a Chuckot és nem foglya folytatni. A minden lében 2 kanált pedig péntekre teszik. Így hétfő és péntek este sorozatokat adnak, míg keddtől szerdáig filmek lesznek esténként. Persze javítsatok ki ha rosszul tudom.gekkodan írta:Ha már Chuck-nál tartunk, mindenkinek ajánlom az RTL-en a Chuck után kezdődő "Minden lében 2 kanál" c. sorozatot, amerikai címén: Burn Notice.
Persze kizárólag angolul, felirattal, mert a szinkron borzalmas. De nagyon komoly sorozat, a 3. szezont járja, lehet hetente új részt tolni, nagyon-nagyon meg van írva. Egy lejáratott kémről szól, akit kivágtak a melójából, Miamire száműzték. Innen indul a 2 szálas sztori: A: kideríteni, hogy ki égetett fel B: megkeresni a pénzt a felderítésre. Michael Westen, a főszereplő így minden részben egy sajátos Miamiben játszódó eseményt göngyölít fel (emberrablás, betörések, védelmi pénzek, fekete piac) sajátos módszerekkel, rengeteg kémtrükk megismertetétésvel, emberölés nélkül. Ebben segítségére van egykori szerelme (aki szintén harcos volt) és egy nyugdíjazott FBI-tiszt.
Isteni csajok, nagyon jó operatőri munka, a CSI és egyéb vackokhoz képest egyértelműen összefüggő eseményszál, remek trükkök bemutatása.
Ja és persze IMDB-n 8.3-as osztályzat, ami Prison Break és 24-szint.
Szóval akinek van kedve, csekkelje le, nekem nagyon bejött.
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/06/29/ ... tice-1x01/
http://www.imdb.com/title/tt0810788/
Bojan,jópárszor esett már itt szó rólalui1698 írta:nálam nr.1.bojanfan írta:és a maffizók c. sorozat? nem nagyon esik róla szó, pedig imdb-n 9.4-es értékelése van, ami természetesen jócskán előzi a Lost-ot, PB-t és a többit.
Master19 írta:
Legjobb.Hidd el.+Még a Wire(drót) sorolható mellé.Imdb-n 9,7-el áll.Mondom ez a két sorozat a legjobb mind közül.
Legjobb.Hidd el.+Még a Wire(drót) sorolható mellé.Imdb-n 9,7-el áll.Mondom ez a két sorozat a legjobb mind közül.bojanfan írta:és a maffizók c. sorozat? nem nagyon esik róla szó, pedig imdb-n 9.4-es értékelése van, ami természetesen jócskán előzi a Lost-ot, PB-t és a többit.
nálam nr.1.bojanfan írta:és a maffizók c. sorozat? nem nagyon esik róla szó, pedig imdb-n 9.4-es értékelése van, ami természetesen jócskán előzi a Lost-ot, PB-t és a többit.
többi rész is tetszeni fogtorrestoni írta:Nos, ez a Chuck nekem is tetszik (persze közel sincs a Lost, vagy a Ments meg szintjén)....
Ha a Pofa be! tetszett, mindenképp nézd meg a Balhé című filmet is!torrestoni írta:Viszont olyan komédiát szeretnék, ami vagy ilyen Pofa Be jellegű, s tényleg jó színészek adnak elő egy valóban humoros történetet, vagy akkor legyen keserű humorú, némi mondanivalóval, s annál több szarkazmussal.