Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az volt pályafutása legszebb pillanata!!Charlie írta:Amikor kifejelte Carlos bombáját úgy hogy előtte 1-2héttel vették le az arcmaszkját.Bodi írta:Szerintem ha nem komoly a baj,akkor játszani fog,emlékezzetek tavaly is félig sérülten játszott a classicon,és azér elég fontos szerepe volt a meccsen.
C.
Bodi írta:Szerintem ha nem komoly a baj,akkor játszani fog,emlékezzetek tavaly is félig sérülten játszott a classicon,és azér elég fontos szerepe volt a meccsen.
Véletlenül elesett. Megbotlott. Nem hiszem, hogy a közeljövőben ekkorákat fog hibázni, de ha fog én akkor is szeretem...redlions írta:Nem varom a nyakába, de ekkorát nem szabad hibázni!eszter21 írta: Jó, de nem kell az ő nyakába varrni ezt a vereséget. És ha vesztetünk? És ha hibázott? Nem lehet mindig nyerni. Én akkor is szeretem Puyolt!
Nem varrom a nyakába, de ekkorát nem szabad hibázni!eszter21 írta: Jó, de nem kell az ő nyakába varrni ezt a vereséget. És ha vesztetünk? És ha hibázott? Nem lehet mindig nyerni. Én akkor is szeretem Puyolt!
Jó, de nem kell az ő nyakába varrni ezt a vereséget. És ha vesztetünk? És ha hibázott? Nem lehet mindig nyerni. Én akkor is szeretem Puyolt!redlions írta:Itt senki sem bántja Puyolt! Csak azt mondom, hogy 1-2 kapitális hiba fér csak bele egy bajnokságba,(jobb lenne, ha nem történne meg) különben úszik minden!Bodi írta:Nah senki ne bántsa Puyolt,senki sem játszhat tökéletesen.Túl kell lépni a vereségen,és a Reallal foglalkozni,újra hét pontos előnyt kell szerezni,és akkor nyugisan focizhatunk tovább.
Itt senki sem bántja Puyolt! Csak azt mondom, hogy 1-2 kapitális hiba fér csak bele egy bajnokságba,(jobb lenne, ha nem történne meg) különben úszik minden!Bodi írta:Nah senki ne bántsa Puyolt,senki sem játszhat tökéletesen.Túl kell lépni a vereségen,és a Reallal foglalkozni,újra hét pontos előnyt kell szerezni,és akkor nyugisan focizhatunk tovább.
eszter21 írta:Mindenki hibázhat. Nem attól függ a bajnoki cím, h Puyol 2 hónapban hibázik e egyet vagy nem. DE nyugodj meg szerintem nem fog 2 havonta hibázni.redlions írta:Ki mondta, hogy tökéletes???eszter21 írta: Akkor te biztos sohasem hibázol és tökéletes vagy. Én akkor sem hibáztatom Puyolt. A világ egyik legjobb védője!!Csak azt írtam, hogy nem fér bele 2hónaponta, mert akkor akár mondjunk le a bajnoki címről! Ez nem így megy! Nem szabad hátránynál ekkorát hibázni, mert tuti, hogy elúszik a meccs és a bajnoki cím is. Fociztam, tudom.
Mindenki hibázhat. Nem attól függ a bajnoki cím, h Puyol 2 hónapban hibázik e egyet vagy nem. DE nyugodj meg szerintem nem fog 2 havonta hibázni.redlions írta:Ki mondta, hogy tökéletes???eszter21 írta: Akkor te biztos sohasem hibázol és tökéletes vagy. Én akkor sem hibáztatom Puyolt. A világ egyik legjobb védője!!Csak azt írtam, hogy nem fér bele 2hónaponta, mert akkor akár mondjunk le a bajnoki címről! Ez nem így megy! Nem szabad hátránynál ekkorát hibázni, mert tuti, hogy elúszik a meccs és a bajnoki cím is. Fociztam, tudom.
Ki mondta, hogy tökéletes???eszter21 írta: Akkor te biztos sohasem hibázol és tökéletes vagy. Én akkor sem hibáztatom Puyolt. A világ egyik legjobb védője!!
Akkor te biztos sohasem hibázol és tökéletes vagy. Én akkor sem hibáztatom Puyolt. A világ egyik legjobb védője!!redlions írta:Ha gólt kapunk és vesztünk, akkor nem.eszter21 írta:Jó, de veled még nem fordulzt elő, h elestél? Két havonta egy ilyen belefér.redlions írta:Ez tényleg nagy hiba volt!Remélem idén már nem csinál ilyet.
Ha gólt kapunk és vesztünk, akkor nem.eszter21 írta:Jó, de veled még nem fordulzt elő, h elestél? Két havonta egy ilyen belefér.redlions írta:Ez tényleg nagy hiba volt!Remélem idén már nem csinál ilyet.
Én nem tudok róla...Clarence írta:Nem tudjátok véletlenül,hogy Puyolito játszhat-e a hebrákok ellen???
Úgy hallom,megsérült!NOS?
Attól, hogy most hibázott, azért még mindig a világ egyik legjobb védője. Mindenki hibázhat...Stike írta:Kellet nekünk isteníteniredlions írta:A híreket nézve Puyol nagyot hibázott. Majd megnézem.