Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lesz sztem meccs ott is, most néztem még a Justinon se nyomják.miihii írta:Pálinkás jó reggelt!
Én is megvagyok,uh már tényleg kezdhetjük![]()
Ezen a veetles linken tuti a meccs lesz?Cs mert nekem vmi bírósági tárgyalás megy rajta...
http://www.veetle.com/Bogci írta:nekem most egyiken sem jön be semmilui1698 írta: a dzsásztin is jó szokott lenni, de a múltkor a veetle mindent ütött nálam.kezdek ideges lenni
akk. lehet, hogy nálad van a hiba, mert nálam a veetle tökéletes, mondjuk a többit nem néztem.Bogci írta:nekem most egyiken sem jön be semmilui1698 írta: a dzsásztin is jó szokott lenni, de a múltkor a veetle mindent ütött nálam.kezdek ideges lenni
4:30-kor be fog jönni biztos...Bogci írta:nekem most egyiken sem jön be semmilui1698 írta: a dzsásztin is jó szokott lenni, de a múltkor a veetle mindent ütött nálam.kezdek ideges lenni
Bogci írta:Most már én is itt vagyok ...1kor feküdtem le de egy percet sem tudtam aludni ...még tesómmal szobát is cseréltem hogy tudjam nézni a meccset!
Akkor melyik link is lesz a jó ? megint a Justin tv ?
lionelmessi19 írta:Ki marad nézni a meccset?
Az nem elég indok, hogy Barca meccs lesz?lluisllach89 írta:Tudnátok mondani pár indokot amit a tudatalattim illetve a félálomban lévő primitív elmém is megjegyezne?