2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
talán azért, mert gépről akarsz feltölteni, és így csak ennyit enged? tényleg nem tudom. de csináld úgy, ahogy le van írva a nagykönyvbe szépen, aztán minden oké lesz. én is úgy csináltam, működik is, elvileg, ha jól látom.ElBartimaeus írta:Erre csakennyit tudok válaszolni, nem a kisujjamból szedtem azt, amit mondtam.![]()
Erre csakennyit tudok válaszolni, nem a kisujjamból szedtem azt, amit mondtam.frustrat írta:olvasd el ezt, ennél jobban nem lehet elmagyarázni:ElBartimaeus írta:nekem azt mondja, hogy max 100X100-as lehet. Az meg nagyon picike, az enyém, a mostani, pont ekkora, amit akarok az ennél nagyobb, kb akkora mint az övé, meg a tiéd. Nincs valami trükk, vagy hasonló, hogy elfogadja az ekkorát is? Te pl hogy raktad be?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
ha ez sem segít, akkor nem tudom, mit csinálj...
olvasd el ezt, ennél jobban nem lehet elmagyarázni:ElBartimaeus írta:nekem azt mondja, hogy max 100X100-as lehet. Az meg nagyon picike, az enyém, a mostani, pont ekkora, amit akarok az ennél nagyobb, kb akkora mint az övé, meg a tiéd. Nincs valami trükk, vagy hasonló, hogy elfogadja az ekkorát is? Te pl hogy raktad be?
nekem azt mondja, hogy max 100X100-as lehet. Az meg nagyon picike, az enyém, a mostani, pont ekkora, amit akarok az ennél nagyobb, kb akkora mint az övé, meg a tiéd. Nincs valami trükk, vagy hasonló, hogy elfogadja az ekkorát is? Te pl hogy raktad be?MichaaBee írta:ElBartimaeus írta:azt szeretném kérdezni, hogy te hog csináltad meg, hogy ilyen angy maradhasson az avatarod?
Nem nagy az neki, pont szabolyas meretu.![]()
ElBartimaeus írta:azt szeretném kérdezni, hogy te hog csináltad meg, hogy ilyen angy maradhasson az avatarod?
Köszi a segítséget! Még azt szeretném kérdezni, hogy te hog csináltad meg, hogy ilyen angy maradhasson az avatarod?Puyol05 írta:gépről nem igazán tudtok képet bevágni. fel kell tölteni valamelyik képfeltöltős oldalra és onnan kell a direkt linkjét bemásolni. én általában a www.kepfeltoltes.hu oldalt használom, de mindenki mást használ
Hát, arcok nem látszódnak, túl kék. Ráadásul lila lett a gránátvörösből.danikaa10 írta:Elég sz@r lett, de azért beteszemÉpítő jellegű kritikákat várok
![]()
Más: Katalán88, nagyon komolyak, főleg a sigek
Vagányak nagyonKatalán88 írta:...
gépről nem igazán tudtok képet bevágni. fel kell tölteni valamelyik képfeltöltős oldalra és onnan kell a direkt linkjét bemásolni. én általában a www.kepfeltoltes.hu oldalt használom, de mindenki mást használFCBMessi19 írta:Nekem se nagyon jön be,ugyhogy én is inkább még várokElBartimaeus írta: Pár dolog. Az egyik, hogy ha jól értelmezem Faithnomore hsz-ét, akkor azt ő csak találta, nem csinálta. Amúgy meg nem egészen ilyenre gondoltam, bár ez es rossz, de ha neked tetszik, akkor nyugodtan használd én még várok, hátha valaki kedves lesz és készít nekem egy olyat, amilyet el sem tudnék képzelni annyira tetszik.MQuC sigje nagyon tetszik, valami hasonlónak nagyon örülnék Iniestás kiszerelésben.
UI: hogy tudok képet bevágni a gépemről?
Nagy Barcás lehet a készítőjeForcabarca8 írta:gondolkoztam, h a humor topocba vagy ide rakjam be![]()
de ez mellett döntöttem:
ui.: nem én csináltam, vhol találtam...
A határidők, stb.-hez hozzászólnék: 5 fordulót le akarunk zavarni iskolakezdésig. Ezért a nagy siettség.frustrat írta:Hello!
Hozzászólnék ehhez a sig-versenyhez, vagy mi ez... Nem okoskodni akarok, csak elmondom, én hogyan csinálnám. Egyrészt, sztem ha valaki szervezi a versenyt, akkor az ne legyen a versenyzők között. Ha ő hozza a szabályokat, akkor az azért nem az igazi, sztem. Szóval nem is baj, hogy csaNii'-ra nem lehet szavazni. Ha meg versenyezni akar, akkor ne ő legyen a szervező... SZERINTEM. Úgy lenne a fair. Aztán meg írtátok, hogy valaki már a hátterekre szavazhat a sigek helyett. ezt meg lehetne oldani úgy, hogy szombat vagy vasárnap este megkapják a versenyzők a feladatot, és mivel úgyis hamar dolgoznak, lehetne a határidő kedd vagy szerda este. Az így 2-3-4 nap a melóra, ami sztem elfogadható. Aztán mondjuk szerdán, mikor letelt a határidő, lehetne nyitni a szavazást, egészen addig lehetne szavazni, míg a következő feladatot meg nem kapják a versenyzők, tehát arra is lenne jó 3-4-5 nap, attól függ. Nem tudom, ez mennyire kivitelezhető, Slithernek is több meló lenne a szavazásokkal valószínűleg, de ha bevállalja, akkor úgy mehetne szerintem korrektül. Persze ezek csak az én meglátásaim, nem akartam belekotnyeleskedni, csak elmondtam a véleményem.
Üdv, peace.
szerk:
Közben elővettem az agyamat, aztán átnéztem abba a topicba, és látom, hogy a Szervező Úr már csak szervez, szóval az a rész sztornó, de a többi részét tartom.