Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jók, tényleg az a gond csak, hogy össze vannak nyomva.2barcafan2 írta:Tessék Danka00792....itt az én változatom:
Köszi...Igen tudom hogy össze van nyomva....mert ha arányosan nagyítottam volna akkor kiment volna a képbőldanikaa10 írta:Nagyon össze vannak nyomva. Am nem rossz.2barcafan2 írta:Tessék Danka00792....itt az én változatom:
v1:
v2:
v3:
Nagyon össze vannak nyomva. Am nem rossz.2barcafan2 írta:Tessék Danka00792....itt az én változatom:
v1:
v2:
v3:
lui1698 írta:2barcafan2 írta:egy hasonló stílusú:
v1
alakulsz.
amiket mostanában csinálsz már egész jók.
így tovább.
Én felismerem:DDanka00792 írta:Barcafan után nekemis kedvem támadt ilyen régies siget csinálni, dobáltam rá 1000-el mindent, de nem ugy jött ösze ahogy akartam. Tul csicsás lett, a játékosokat nem lehet felismerni, text is el lett rontva....ezért töröltem.![]()
Mindegy, lesz majd jobb is
![]()
2barcafan2 írta:egy hasonló stílusú:
v1
Azt hiszem, hogy ennek jónak kell lennie: http://i30.tinypic.com/1ew4r5.pngSanama írta:Sziasztok,
http://kepfeltoltes.hu/view/090820/inim ... es.hu_.png
Ezt a képet valaki le tudná nekem kicsiníteni megfelelő méretre, úgy,hogy maradjon a lehető legélesebb?
450x150-es méretre.
A régi linken nem jön be![]()
Köszi előre
palesz77 írta:szép képek, a színvilág jó. de ez a vonal középen szerintem nem illik oda. amúgy nagyon jó lenne(bár a betűtípust szerintem váltanod kéne, erre a retro stílusra nem ilyennel írnék). de érezhetően fejlődsz2barcafan2 írta:egy hasonló stílusú:
v1:
v2:
szép képek, a színvilág jó. de ez a vonal középen szerintem nem illik oda. amúgy nagyon jó lenne(bár a betűtípust szerintem váltanod kéne, erre a retro stílusra nem ilyennel írnék). de érezhetően fejlődsz2barcafan2 írta:egy hasonló stílusú:
v1:
v2:
Ez nagyon bejön.2barcafan2 írta:egy hasonló stílusú:
v1:
DaNiAlVeS8 írta:az eggyiket ellopnám ha nem gond?:)2barcafan2 írta:Ibra első meccse a barcába![]()
:
az eggyiket ellopnám ha nem gond?:)2barcafan2 írta:Ibra első meccse a barcába![]()
:
Nekem nem tetszik. Pep csak úgy oda van rakva, erre szerintem vigyázz aztán a betütípus se a legjobb, meg a háttér se tetszik.2barcafan2 írta:Egy "gyors" kép:
![]()
Kössz szépen h ilyen gyorsan meg is csináltadDanka00792 írta:Hát elég eccerü lett.De majd más biztos csinál jobbat.
![]()