2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az ő lövését védte ki a kapus?geridoss írta:Na, elkezdett "pislákolni"atek írta:Ibra nekem félénknek tűnik, vagy mintha nem lenne ott, viszont most jöhetne egy elbújós gól, tipikus Ibrás, hogy nem csinál semmit sokáig, majd villan:)![]()
Na, elkezdett "pislákolni"atek írta:Ibra nekem félénknek tűnik, vagy mintha nem lenne ott, viszont most jöhetne egy elbújós gól, tipikus Ibrás, hogy nem csinál semmit sokáig, majd villan:)
westerngom írta:a "pészméker", mi más!kennyke04 írta:mi az a izéé rajtuk??? mez alatt vmi ki küttyü mellkasnál...én láttam már több játékoson is h igazgatta, mert gondolom csúszik lefele, de mi a szerepe?
Még idegen tőle a folyamatos helyváltoztatás. Remélem hogy majd belejön.atek írta:Ibra nekem félénknek tűnik, vagy mintha nem lenne ott, viszont most jöhetne egy elbújós gól, tipikus Ibrás, hogy nem csinál semmit sokáig, majd villan:)
ezzel csak az a probléma hogy Dos Santos lőtte:Dmartin120 írta:Bammeg Alves-nek soha sem akkar össze jönni messziről a bilbao ellen is egy kapufa meg most is.