Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ElnezestPerrero írta: egész jó, de az avatarod magasabb 20 px-el
Egy ilyet en is csinaltam (remelem tetszik):Messiboy19 írta:Hello!
Lenne egy kérésem a mesterekhez!! Kellene nekem egy Messi-s sig!!
Valami ütős kép legyen róla !! A háttér lehetne mondjuk e barca két színe (Gránátvörös v. piros és kék).Legyen benne vhogy a címer is ha lehet(mondjuk lehet a háttérben is).
Előre is kösz annak aki megcsinálja!!!
![]()
Itt nagyon homályos Messi. Ez elrontja a képet. Hogyha nem jó a kép, akkor inkább keress másikat, ami élesebb.2barcafan2 írta:Nah ittvan még az a kettő:
![]()
Csináltam egyet most(messit egy másik képről vettem le):Messiboy19 írta:Hello!
Lenne egy kérésem a mesterekhez!! Kellene nekem egy Messi-s sig!!
Valami ütős kép legyen róla !! A háttér lehetne mondjuk e barca két színe (Gránátvörös v. piros és kék).Legyen benne vhogy a címer is ha lehet(mondjuk lehet a háttérben is).
Előre is kösz annak aki megcsinálja!!!
![]()
Megnéztem/meghallgattam egy számát youtube-on és már halottam a számát....csak így névről nem ugrott be...(boccs az offért)fcbarca0827 írta:Van olyan ember, aki nem ismeri a Kowalsky meg a Vegát?2barcafan2 írta: okés...majd később megcsinálom....hát most ezt azért csináltam így mert nemismerem ezt az együttest....és fogalmam nincs hogy ki az a kowalsky:DDDOké, lehet nem szeretni, de nem ismerni...
Bocsi, az Offért...
Van olyan ember, aki nem ismeri a Kowalsky meg a Vegát?2barcafan2 írta: okés...majd később megcsinálom....hát most ezt azért csináltam így mert nemismerem ezt az együttest....és fogalmam nincs hogy ki az a kowalsky:DDD
okés...majd később megcsinálom....hát most ezt azért csináltam így mert nemismerem ezt az együttest....és fogalmam nincs hogy ki az a kowalsky:DDDPerrero írta:k.rva jók, DE...2barcafan2 írta:
elég???vagy csináljak még???![]()
![]()
a 2. kép lehetne olyan színes mint az 1.
ez igaz a 3.ra is, és lehetőleg a másik gitárost vagy a dobost tedd rá
de ezeket is köszi
Szerintem nem igazán illik. Ezzel a két vízszintes fekete csíkkal, ami hosszabbnak tűnik mint a maga a kép a fehér keret miatt, eléggé tekercses hatása van. Én mindenképpen lezárnám oldalt is feketével. A kép és a fekete keret között viszont szerintem maradhat az a vékony fehér csík, mármint ez az én véleményemCsak a keretről kell most vélemény. Kipróbáltam vmi újat, de nem tudom, hogy illik-e a képhez a fehér rész.
ha painttel kicsinyítem kegyetlenűl torz lesz, inkább utána kerestem a neten és találtam egy ilyen oldalt, ahol még különböző hatásokat is lehet csinálni...megis csináltam!danikaa10 írta:Először is kicsinyícsd le, 450x 150x-re.Kardi írta:ja és megkérdezném hogyan kell betenni?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758 De azért erre rálehetne jönni.
Először is kicsinyícsd le, 450x 150x-re.Kardi írta:ja és megkérdezném hogyan kell betenni?
Remélem nembaj hogy a te képedet használom....csak egy kicsit régiessé teszemdanikaa10 írta:Most csináltam, nem lett valami jó, de gondoltam beteszem.![]()