Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én igen, ha megfelelek.valaki vállal avatar képek készítését? Smile
De nem csak Ibráé. Nézd meg pl. Marquez kezét, és a fejét, vagy ugyanez a helyzet Busquetsnél, Gudjohnsennél, Piquénél, meg még 1-2 játékosnál...Sanama írta:Ibra feje be van vágva, nem?
miihii írta:Na ezt a képet sztem senki sem fogja lenyúlni2barcafan2 írta:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mer ilyen a feje.fcbarca0827 írta:Sanama írta: Ibra feje be van vágva, nem?Én is pont azt figyeltem! Olyan sok képen láttam már ilyen fejet vágni...
Sanama írta: Ibra feje be van vágva, nem?
http://www.fcbarcelona.cat/web/download ... ntilla.jpgSaviola írta:Az aláírásodban lévő képet,nagyobb méretben,hol találom?Pls dobj egy linket!Kardi írta:valaki vállal avatar képek készítését?
fcbarca0827 írta:Iniesta szerintem még nem játszott új mezben... Tudod sérült!FCBMessi19 írta:Szia 2barcafan2Kérhetnék tőled egy iniesta-s sig-et amelyikben már uj mezben "fest"?
Nagyon megköszönném.
ui:és ha lehet megfelelő méretű legyen a sig mert nem nagyon értek ezekhez
Iniesta szerintem még nem játszott új mezben... Tudod sérült!FCBMessi19 írta:Szia 2barcafan2Kérhetnék tőled egy iniesta-s sig-et amelyikben már uj mezben "fest"?
Nagyon megköszönném.
ui:és ha lehet megfelelő méretű legyen a sig mert nem nagyon értek ezekhez
Bocsi de ez nekem túl elnyújtott de legalább tudok méretezni2barcafan2 írta:tessék bowlinggolyo...
ez a megfelelő méret....
rakd be ezt:
Nagyon jók köszi szépen!!2barcafan2 írta:bowlinggolyo:itt a kép amit kértél...remélem tetszik![]()