Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
albicelesteX
A Vadász

2009.08.23. 10:57:51

Emberek!Guardiola is elmondta, hogy nagyon nehéz egy új igazolásnak bárhol a világban beilleszkedni!Zlatannak sem könnyű!De meg fogja oldani mivel világklasszis!Kiakasztó a 14-16 éves fórumozók véleménye mi szerint mekkora hiba is volt a csere!Még jó hogy van egy hozzáértő szakmai stábja a Barcának!Akinek meg nem tetszik az Fifazzon meg FMezzen és ott azt igazol akit szeretne!
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.23. 10:45:05

Elmundo szerint:
Ibra külön tréninget kért a szakmai stábtól, hogy még jobban el tudja sajátítani a Barca stílusát. Továbbá (mint egykor Larsson) szeretne videókat nézni a Barcáról, ezáltal is elősegítve a fejlődését.
Szimpatikus hozzáállás.

Remélem, ma varázsolni fog egy-kettőt :)

Más:
mihii: félig van igazad :) ha egy játékos lesérül, akkor mindig onnantól kell számolni a felépülését (és jelen esetben még a beilleszkedést is) - az mindegy, hogy előtte 1 évig mindig aktív volt. (Tehát az első mondatod a lényeg)
miihii
KHAL

2009.08.22. 22:09:29

Nevezzük úgy,h Zlatan később tudott teljes értékű edzésmunkát végezni nálunk,mint Samu az Internél. :wink:
De ha már itt tartunk,akkor csendben megjegyzem,h Ibra épp egy felkészülési meccsen sérült meg még az interrel USA-ban,szal amíg ő már javában turnézott,addig Eto'o otthon nézegette a családfáját meg nyalta a fagyikat a bíccsen :wink:
De ezt nem ismételten vitaindítónak írtam,csak azért a kép teljessége végett. :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.22. 21:53:15

Sergi írta: Megvolt a meccs-kondija,mikor előtte csak "nem sok" percet játszott?Ez kissé ellentmondásos...Meccskondi? ....
Félreértettél. Meccs-kondi alatt azt értem, hogy amíg Ibra sérült, addig "ő" nem, tehát meccsre kész állapotban volt, edzhetett.
És csapatával (értsd: Inter) már hamarabb tudott labdával és anélkül is edzeni.

Szóval Ibra-topik ON
Sergi
Jugador del Barça

2009.08.22. 21:43:15

Mikaos írta: "Neki" nem kellett sérülésből felépülnie, "neki" már volt egy meccse előtte (igaz, nem sok perc), "neki" már megvolt a meccs-kondija, hiszen "ő" már sokkal hamarabb edzhetett a csapatával.
Szóval tényleg kerüljük az összehasonlításokat, amíg nem igazságos :?

Engem nem zavar, ha Ibra nem lő 14 gólt az idény közepéig, de közben ad 14 gólpasszt...
Megvolt a meccs-kondija,mikor előtte csak "nem sok" percet játszott?Ez kissé ellentmondásos...Meccskondi?A svéd se idén júl. 1.-el kezdett focizni...

Sokkal hamarabb edzhetett a csapatával?
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9862

Igazad van... :-#

A svédet nem gólpasszokra vettük,hanem h ágyúzza szét az ellen kapuját...A passzokat csak hagyja meg Xavinak v Ininek...
gygerike
Entrenador del Barça

2009.08.22. 18:38:30

Nem tudjátok, holnap még rajta lessz ez a kötés vagy már játszhat a nélkül is??
Visca El Barca
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2009.08.22. 18:22:45

vannak dolgok, amiket nem lehet elvárni egy játékostól, mert LEHETETLEN. ilyen például, hogy mindenkit elkápráztasson egy vadonatúj csapatban, és bajnokságban mindössze 45 perc játék után. ibrának nulla lehetősége volt belelendülni a játékba az előszezonban, mivel szinte teljes egészében kihagyta. nincs játékos, aki ezek után rögtön csúcsformában játszana. hogy ennyi pénzért márpedig IGENIS elvárjuk? ugyan, nem ő árulta magát ennyiért. a kézsérülése egyszerűen csak óriási pech.

egyébként szerintem nem játszott rosszul, csatárként arról nem csak ő tehet, ha mondjuk nem kap jó labdákat. nem egyszer egyszerűen nem voltak hajlandóak passzolni neki a társak, még nem bíznak benne rendesen, nem ismerik igazán. idő kell az összeszokáshoz mindkét fél részéről, ahogy pepnek is, amíg sikeresen beépíti a csapatba.
egy biztos, ezen az egy meccsen a többi barca-játékos sem volt lényegesen jobb nála, xavi és iniesta pedig nem is játszott.
maxilopez
Jugador d'estrella

2009.08.22. 16:07:08

Szép gól, de mint az előttem írók leírták hamarabb volt a csapatával.
Ibra is ontani fogja a gólokat attól nem félek, de megin ez van, hogy egyes fórumozók már leírják, akárcsak Pepet a tavalyi szezon elején.
Pep kordában fogja tartani Zlatan-t, és ti is megfogjátok őt szokni nem lesz nagy arca higyétek el!Legalábbis ilyen edzőnél ilyen csapattal nem.
Bravó Eto'o örülök mert szerettem, de egy a kapus szeme közé erősen meglőtt labdát nehéz is védeni, ebben a szitu.-ban Ibra se tett volna máshogy..
Higyétek el, jó lesz ő csak türelem.
Még 1xer grat SAMU sok sikret az új csapattal, bár kíváncsi leszek lesz-e nézeteltérés közte, és Murhernyó közt..
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.08.22. 16:02:24

Holnap már az új tridente tud együtt játszani?(sérülések stb miatt krédezem, mindenki ok?)

amúgy az öszehasonlítást hagyjuk 45 perc után Eto'oval. tudom, hogy elkerülhetetlen lesz, de legalább várjatok addig, amíg újra jó fizikumban lesz, és nem lesz kötés a kezén sem... :wink:
sok sikert neki holnap, kicsit nagyobb szerencse, és be fog találni(nem várom el, de remélem :D )
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.22. 15:47:27

gygerike írta:
Sergi írta:Szokni a légkört... :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=Fjl9yFRY_W0
Ezt Ibra is bevágta volna:D, meg nemhiszem hogy most Eto'o lőtt1 góltés Ibra még nem talált be,hogy ebből lelehetne vonni valamit is.
Ott a pont. :wink: Rúgott egy gólt, igaz nagyon szép volt, de ez talán illett is berúgnia, hisz nem focizni felejtett el, szimplán új bajnokságba került. :roll:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.22. 15:37:12

Mikaos írta:Pep nagyon korrektül beszélt a legutóbbi sajtótájékoztatón Ibráról.
Azt mondta (többek között), hogy minden időt megad neki, hogy sikeresen beilleszkedjen a csapat játékába. És minél több időt igényel ez neki, annál inkább mellette fog állni és fog neki segíteni. Csak meccsrutin kell neki, és úgy érzi, hogy Ibra készen áll az első hivatalos meccsére (ergo holnap kezdő lesz?!).
Pep jól teszi, hogy így beszél: leveszi a nyomást Ibra válláról.
Annyira jó hogy Ibra dühös magára amiért a keze miatt nem tudott annyira jól teljesíteni. És most Pep is mondja hogy mindenben segíteni fog neki.
Ez nagyon jó.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.22. 15:31:12

Pep nagyon korrektül beszélt a legutóbbi sajtótájékoztatón Ibráról.
Azt mondta (többek között), hogy minden időt megad neki, hogy sikeresen beilleszkedjen a csapat játékába. És minél több időt igényel ez neki, annál inkább mellette fog állni és fog neki segíteni. Csak meccsrutin kell neki, és úgy érzi, hogy Ibra készen áll az első hivatalos meccsére (ergo holnap kezdő lesz?!).
Pep jól teszi, hogy így beszél: leveszi a nyomást Ibra válláról.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.08.22. 12:48:07

Danka00792 írta:
Most jövök rá, hogy menyire hiányzik Eto'o nekem. :oops:
Azért remélem Ibra is ontani fogja a gólokat. :oops:
Ezt Ibra is bevágta volna:D, meg nemhiszem hogy most Eto'o lőtt1 góltés Ibra még nem talált be,hogy ebből lelehetne vonni valamit is.
Visca El Barca
Kép
Talma
Jugador d'estrella

2009.08.22. 12:44:00

Megint jöttök a sok hülyeséggel...:) Ibra is lőhetett volna bemutatkozó meccsén akár 3 gólt, nem volt szerencséje. Illetve ne keverjük össze a Barcelona meccsét egy komolyabb téttel bíró Inter meccsel, a kettő nem ugyanaz, ráadásul Inter meccsen azért a komolyabb játéktudást birtokló játékosok kaptak lehetőséget, nem pedig mindenki, beleértve a fiatalokat is.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.22. 12:37:55

Most jövök rá, hogy menyire hiányzik Eto'o nekem. :oops:
Azért remélem Ibra is ontani fogja a gólokat. :oops:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.22. 12:34:32

Ibrahimovic írta: Nagyon tetszik ez a letámadás, amit próbálunk alkalmazni
Akkor Vasnárnap szeretném látni,hogy tetszik :twisted:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.22. 10:42:11

Sergi írta: Szokni a légkört... :roll:
Úgy látom neki nem kell szokni...
"Neki" nem kellett sérülésből felépülnie, "neki" már volt egy meccse előtte (igaz, nem sok perc), "neki" már megvolt a meccs-kondija, hiszen "ő" már sokkal hamarabb edzhetett a csapatával.
Szóval tényleg kerüljük az összehasonlításokat, amíg nem igazságos :?

Engem nem zavar, ha Ibra nem lő 14 gólt az idény közepéig, de közben ad 14 gólpasszt...
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.08.22. 09:23:19

Anarius írta:Szerintem Ibra kis idő múlva nagyon jó lesz.Mint ember ,szerintem egy nagyképű egoista de hát ha jól játszik és termeli a golokat akkor nem nagyon tud érdekelni :)
Tudom, már valószínűleg sokan láttátok, de valljuk be, ilyen megoldásokat véletlenül nem csinál senki!
Van olyan, aki ha háromszor születik meg sem, akkor sem tudnak ilyen anyagot összevágni róla!
http://www.youtube.com/watch?v=bsvQXFQFT_Q
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.08.22. 08:55:48

Sergi írta:
t.henry5511 írta:Srácok lássátok be majdnem mindenki azt várta hogy az első meccsen mesterhármas meg minden.Ez hülyeség nagyonritka az ilyen:D
Voltak helyzetei sőt volt 2 olyan ami tényleg nemsokon mulott.
Neki is mint mindenki másnak kell egy pár hét hogy szokja a csapat stílusát meg a környezetet.
Szokni a légkört... :roll:

Ha idény közepéig nem rúgja meg a min. 14-et,akkor fölösleges volt...
46 misiért elvárható... :roll:
Ha nem az 1%-om jön be (Hleb effektus), simán megrúgja :-)
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.22. 08:47:28

Sergi írta: Szokni a légkört... :roll:

azért a két ellenfél képességei és játéka között is volt különbség
A Getafe ellen Ibra is góllal nyitott volna
Sergi
Jugador del Barça

2009.08.22. 08:33:54

t.henry5511 írta:Srácok lássátok be majdnem mindenki azt várta hogy az első meccsen mesterhármas meg minden.Ez hülyeség nagyonritka az ilyen:D
Neki is mint mindenki másnak kell egy pár hét hogy szokja a csapat stílusát meg a környezetet.
Szokni a légkört... :roll:

Anarius
Barça B

2009.08.22. 01:57:10

Szerintem Ibra kis idő múlva nagyon jó lesz.Mint ember ,szerintem egy nagyképű egoista de hát ha jól játszik és termeli a golokat akkor nem nagyon tud érdekelni :)
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.21. 23:38:34

Őszintén! Senki nem várta, hogy mesterhármast fog rúgni, max egy gólt vagy valamit.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.08.21. 23:35:14

Guardiola írta:
miihii írta: Abban tökéletesen egyetértek,h mindannyiunknak szimpátia és unszimpátiátiól függetlenül egyöntetűen szurkolnunk kell Ibrának,mert ő minél jobb,a BARCA is annál jobb lesz.És ez a közös érdekünk...
Azt hiszem ez tökéletes végszó a többnapos vita lezárására :)
Sziasztok!

Én sem szeretném tovább generálni a vitát és teljesen egyetértek az előttem szólóval: az új játékosnak mindig időt kell adni a beilleszkedésre!
Lehet szeretni vagy sem Ibrát, mindenkinek szíve joga választani, hogyan viszonyul hozzá, de egyvalamit nem lehet elvitatni: ZSENI!!!
Csak az összeállítást kell megnézni róla, és ha valaki nem látta soha élőben játszani, akkor is látszik a góljai sokoldalúságáról, hogy kivételes adottságai vannak és ami miatt remélem beleillik majd a Barca játékrendszerébe, tud improvizálni és teljesen váratlant húzni!
Eto'o-t nagyon szerettem, de szívós meccsek alkalmával, fejjel nem sok keresnivalónk volt a tizenhatoson belüli gladiátorhalmaz esetén. Ha valaki (természetesen komolyabb csapat) visszaállt ellenünk bunkerbe (lásd Chelsea) szinte esélyünk nem volt a kapu közelébe jutni! Hiába volt Messi zsenialitása, Xavi, Ini hiába tettek meg mindent a Chelsea péppé tördelte a játékot, fizikálisan a "kis" termetű játékosainkat szinte megsemmisítették.
Eto'o nem az a brusztolós tipus, aki beviszi a hátán a két vagy három védőt a kapuba a labdával egyűtt. Ibra ebben ég és föld, de játékintelligenciában is van olyan jó, mint Eto'o, sőt szerintem sokoldalúbb.
Szóval lehet, hogy valakinek nem szimpi a viselkedése vagy a magatartása, de azt mondani, hogy nem tud focizni az abszolút hozzá nem értésre vall! Viszont az, hogy ez megfelel-e majd nekünk (remélem igen), csak jópár mérkőzés után derül ki. Én 99%-ban gondolom, hogy jó vásárt csináltunk vele, de az 1%-ot meg kell hagyjam a Hleb féle esetekre.
Végszó: Hajrá Barca!
t.henry5511
Jugador del Barça

2009.08.21. 15:28:18

Srácok lássátok be majdnem mindenki azt várta hogy az első meccsen mesterhármas meg minden.Ez hülyeség nagyonritka az ilyen:D
Lezárt