2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Félreértettél. Meccs-kondi alatt azt értem, hogy amíg Ibra sérült, addig "ő" nem, tehát meccsre kész állapotban volt, edzhetett.Sergi írta: Megvolt a meccs-kondija,mikor előtte csak "nem sok" percet játszott?Ez kissé ellentmondásos...Meccskondi? ....
Megvolt a meccs-kondija,mikor előtte csak "nem sok" percet játszott?Ez kissé ellentmondásos...Meccskondi?A svéd se idén júl. 1.-el kezdett focizni...Mikaos írta: "Neki" nem kellett sérülésből felépülnie, "neki" már volt egy meccse előtte (igaz, nem sok perc), "neki" már megvolt a meccs-kondija, hiszen "ő" már sokkal hamarabb edzhetett a csapatával.
Szóval tényleg kerüljük az összehasonlításokat, amíg nem igazságos![]()
Engem nem zavar, ha Ibra nem lő 14 gólt az idény közepéig, de közben ad 14 gólpasszt...
Ott a pont.gygerike írta:Ezt Ibra is bevágta volna:D, meg nemhiszem hogy most Eto'o lőtt1 góltés Ibra még nem talált be,hogy ebből lelehetne vonni valamit is.
Annyira jó hogy Ibra dühös magára amiért a keze miatt nem tudott annyira jól teljesíteni. És most Pep is mondja hogy mindenben segíteni fog neki.Mikaos írta:Pep nagyon korrektül beszélt a legutóbbi sajtótájékoztatón Ibráról.
Azt mondta (többek között), hogy minden időt megad neki, hogy sikeresen beilleszkedjen a csapat játékába. És minél több időt igényel ez neki, annál inkább mellette fog állni és fog neki segíteni. Csak meccsrutin kell neki, és úgy érzi, hogy Ibra készen áll az első hivatalos meccsére (ergo holnap kezdő lesz?!).
Pep jól teszi, hogy így beszél: leveszi a nyomást Ibra válláról.
Ezt Ibra is bevágta volna:D, meg nemhiszem hogy most Eto'o lőtt1 góltés Ibra még nem talált be,hogy ebből lelehetne vonni valamit is.Danka00792 írta:Most jövök rá, hogy menyire hiányzik Eto'o nekem.![]()
Azért remélem Ibra is ontani fogja a gólokat.
Most jövök rá, hogy menyire hiányzik Eto'o nekem.
Akkor Vasnárnap szeretném látni,hogy tetszikIbrahimovic írta: Nagyon tetszik ez a letámadás, amit próbálunk alkalmazni
"Neki" nem kellett sérülésből felépülnie, "neki" már volt egy meccse előtte (igaz, nem sok perc), "neki" már megvolt a meccs-kondija, hiszen "ő" már sokkal hamarabb edzhetett a csapatával.Sergi írta: Szokni a légkört...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Fjl9yFRY_W0
Úgy látom neki nem kell szokni...
Tudom, már valószínűleg sokan láttátok, de valljuk be, ilyen megoldásokat véletlenül nem csinál senki!Anarius írta:Szerintem Ibra kis idő múlva nagyon jó lesz.Mint ember ,szerintem egy nagyképű egoista de hát ha jól játszik és termeli a golokat akkor nem nagyon tud érdekelni
Ha nem az 1%-om jön be (Hleb effektus), simán megrúgjaSergi írta:Szokni a légkört...t.henry5511 írta:Srácok lássátok be majdnem mindenki azt várta hogy az első meccsen mesterhármas meg minden.Ez hülyeség nagyonritka az ilyen:D
Voltak helyzetei sőt volt 2 olyan ami tényleg nemsokon mulott.
Neki is mint mindenki másnak kell egy pár hét hogy szokja a csapat stílusát meg a környezetet.![]()
Ha idény közepéig nem rúgja meg a min. 14-et,akkor fölösleges volt...
46 misiért elvárható...
azért a két ellenfél képességei és játéka között is volt különbségSergi írta: Szokni a légkört...![]()
Ha idény közepéig nem rúgja meg a min. 14-et,akkor fölösleges volt...
46 misiért elvárható...
Szokni a légkört...t.henry5511 írta:Srácok lássátok be majdnem mindenki azt várta hogy az első meccsen mesterhármas meg minden.Ez hülyeség nagyonritka az ilyen:D
Neki is mint mindenki másnak kell egy pár hét hogy szokja a csapat stílusát meg a környezetet.
Őszintén! Senki nem várta, hogy mesterhármast fog rúgni, max egy gólt vagy valamit.t.henry5511 írta:Srácok lássátok be majdnem mindenki azt várta hogy az első meccsen mesterhármas meg minden.Ez hülyeség nagyonritka az ilyen:D
Neki is mint mindenki másnak kell egy pár hét hogy szokja a csapat stílusát meg a környezetet.
Sziasztok!Guardiola írta:Azt hiszem ez tökéletes végszó a többnapos vita lezárásáramiihii írta: Abban tökéletesen egyetértek,h mindannyiunknak szimpátia és unszimpátiátiól függetlenül egyöntetűen szurkolnunk kell Ibrának,mert ő minél jobb,a BARCA is annál jobb lesz.És ez a közös érdekünk...