Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maxvellt még nem láttam játszani úgyhogy kíváncsi vagyok a teljesítményére.Néhányan azt mondtátok, hogy biztatóan mozgott a a City ellen, szóval kíváncsi leszek mit mutat ma nekünkCFirpo3 írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Xavi, Keita, Henry, Messi e Ibrahimovic
pad: Pinto, Gudjohnsen, Bojan, Busquets, Pedro, Abidal y Fontàs
fuhh...az aztán a kezdő csapatValdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Xavi, Keita, Henry, Messi e Ibrahimovic
Sztem a Bilbao egyet fog vágni "legalább"miihii írta:Bivaly a kezdő,helyeeees!![]()
Én már naon várom a kezdést,jáccunkmárjáccunkmááááárr![]()
Kár,h a Tippjátékban nincs benne még.Sztem 3:0.
De az eredmény mindegy,be kell húzni innét már a Kupát,h máris meglegyen az első sikerélmény idén.
VAMOS BARCA!
Ebből is látszik, hogy Pep Fontásban bízik meg most a legjobban a fiatalok közül. Én viszont Jonathant is szívesen látnám fent a keretben már ebben az évben. Bízok benne.CFirpo3 írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Touré, Xavi, Keita, Henry, Messi e Ibrahimovic
Akkor én is, csak, hogy Abidal engem valahogy nem győzött meg.Krojf írta:Ha ez a páros hatékony és eredményes, akkor én élethossziglan elnézegetem őket!kristop írta:én is örülnék, ha kísérletezgetne végre Pep és nem a megszokott Abidal, Keita kettőst kellene néznünk.
K.
Ha ez a páros hatékony és eredményes, akkor én élethossziglan elnézegetem őket!kristop írta:én is örülnék, ha kísérletezgetne végre Pep és nem a megszokott Abidal, Keita kettőst kellene néznünk.
Ha jól tudom, akkor rásérült az előszezonban, mert ott biztos, hogy pályára lépet, de 30 perc után lecserélte őt Pep.danikaa10 írta:Amúgy Marquez még, hogy hogy nem épült fel? Ha jól emlékszem a Chelsea ellen sérült meg, ami május legelején volt, és akkor asszem 1 és fél max 2 hónapra saccolták a gyógyulását, ennek ellenére semmi.
Amerikában már játszott 30 percet. Akkor visszasérült egy kicsit sajnos.danikaa10 írta:Amúgy Marquez még, hogy hogy nem épült fel? Ha jól emlékszem a Chelsea ellen sérült meg, ami május legelején volt, és akkor asszem 1 és fél max 2 hónapra saccolták a gyógyulását, ennek ellenére semmi.
Hát Militonak se másfél évre saccolták anno...danikaa10 írta:Amúgy Marquez még, hogy hogy nem épült fel? Ha jól emlékszem a Chelsea ellen sérült meg, ami május legelején volt, és akkor asszem 1 és fél max 2 hónapra saccolták a gyógyulását, ennek ellenére semmi.
Már úgy láttam labdás edzést végez, a bajnoki rajtra felépül sztem.Léfe írta:Kicsit már idegesit Iniesta és Márqez hosszu sérülése. Ki tudja mennyi kell még kp. a visszatéréshez.