Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Jol nyomta
 Jol nyomta

Szerintem Maxwell tökéletesen illik a csapatba. Technikás - bár Abidal is az - és nem riad vissza ez extrém megoldásoktól. Ebben különböznek szerintem. Maxwell bevállal több cselt is akár, és a rizoikósabb passzokat, - amikből eddig nem lett baj - de nem bikázza előre a labdát. Ettől lesz ő jó Barcavédő, hogy JÁTSZIK! Nem csak rugdossa előre a labdákat, hanem megjátssza. És ajánlom mindenki figyelmébe Bojan gólja előtt megnézni azt a kötényt
 Szerintem Maxwell tökéletesen illik a csapatba. Technikás - bár Abidal is az - és nem riad vissza ez extrém megoldásoktól. Ebben különböznek szerintem. Maxwell bevállal több cselt is akár, és a rizoikósabb passzokat, - amikből eddig nem lett baj - de nem bikázza előre a labdát. Ettől lesz ő jó Barcavédő, hogy JÁTSZIK! Nem csak rugdossa előre a labdákat, hanem megjátssza. És ajánlom mindenki figyelmébe Bojan gólja előtt megnézni azt a kötényt 

van benne bátorság, és hozzá van technikája... Nagyon jó ő ide
 van benne bátorság, és hozzá van technikája... Nagyon jó ő ide