szerk: látom már leírták.

Más: Bojan.

madmushroom írta: Ne kiabáljunk el semmi. Amikor a Juventusból eligazolt az Interhez, akkor is nehézkesen lendült bele de a folytatást ismerjük.
közben Bojan injury
Jó is lenne.Xavinho írta:Ha ez így megy majd tovább,akkor Bojan könnyen a padra szoríthatja a "nagy" Ibrát...
Ne kiabáljunk el semmi. Amikor a Juventusból eligazolt az Interhez, akkor is nehézkesen lendült bele de a folytatást ismerjük.Ilúvatar írta:most holtkomolyan mondom, hogy én is pont ugyanerre gondoltam...Xavinho írta:Ha ez így megy majd tovább,akkor Bojan könnyen a padra szoríthatja a "nagy" Ibrát...
ennyi erővel inkább sheggeljen ibra, és legyen bojan a kezdő...
45 milka plusz Eto'o.... pffft... évszázad legnagyobb hibája ez.
Nem! Ezt sokszor látam tőle h passzol és nm fut továbbb, nm idul be, hanem megáll mint aki jol végezte a dolgát! Ezt megemlítette a kommentátor is...lluisllach89 írta:Azért azt ne felejtsük el hogy nem 1 ilyen "posztcsere" van a mai fociban!danko94 írta:Na most jött ki Ibra hibája!!!! Szépen bepasszolt és MEGÁLLT. Ha bemegy középre lehet h gólt szerezhetett volna. Emlékszem Eto'o ahogy passzolt ment vissza a helyére Ibra pedig megcsinálta és megállt meccset nézni...![]()
Teszem azt Puyol előtt rés van, megindul akkor a legközelebbi ember visszazár és biztosít a helyén! És ha elveszítené teszem azt a pálya második harmadában akkor az akció végéig pl Touré lenne KH és ő meg vkp természetes h vannak ilyenek!
Akkor vmelyik szélsőnek kellett volna behúzódnia a center pozícióba.
Csak ez is labda nélküli mozgás, és ne lepődjünk meg h a kameruni többet futott.
Lehet hogy nem is tenne rosszat neki. Ha tudja, hogy állandóan kezdő akkor nem hajt annyira talán. De ha küzdeni kell más a helyzet.Xavinho írta:Ha ez így megy majd tovább,akkor Bojan könnyen a padra szoríthatja a "nagy" Ibrát...