senkialfonz40 írta:kanty írta:Tegnap nagyon jól játszott. Hajtott, küzdött, futott és ami a legfontosabb eredményes volt.
Az pedig, h önző az nagyon is jó dolog, a csatárok általában önzőek, ha nem lennének azok akkor jóval kevesebb gólt szereznének
Ezzel nem feltétlenül értek egyet, nem egyszer láttam két csatárt menni kapura és, ha passz van, akkor gól, de elvállalva csak felköp és alááll. Tudom, hogy a passzt is el lehet rontani, de, ha ki tudom játszani üres kapura, akkor megteszem, mert az a biztosabb. Persze, ha berúgja valaki akkor nem lehet lecseszni, mert a gólt nem kell megmagyarázni!
Gondolom Kanty sem úgy értette,h mindent el kell vállania és önzőnek kell lennie.Pölö ilyen -másikat üres kapus helyzetbe tudom hozni- szituban leadná,az tuti.De ilyen talán tegnap nem naon volt.
Zlatan is egy pöttyet öncélú volt időnként,hajtott a -jégtörő- gólra,de sztem minden csatár ezt teszi.Az sem feltétlenül jó mindig,ha lepasszolják a zsugát.A legnagyobbak egyik fő erénye,h nagyon jó százalékban megtalálják a helyes utat egy-egy szituban.Tehát jó döntéseket hoznak a pályán passz/egyéni megoldás arányában.
Egy kicsit leragadtunk ennél az önzőségnél,pedig sztem annyira nem szemet szúró,h nagy sztori legyen belőle...
De am egy kicsit megérteném,ha többet vállalna Bojan.Mivel tavaly elég sokat lett mellőzve,így idén mindenképpen bizonyítani akar.Ha kap lehetőséget és jól is megy neki,akkor próbál villogni.Sztem ez rendjén van.A fent említett jó döntések csiszolásához pedig még van ideje bőséggel.