Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nemtudom, engem Ibra ma sem győzött megIlúvatar írta:Úbaz, IbraAlaposan szétszivatott minket azzal az utolsó góllal
Nem volt rossz Ibra, szvsz!
Mindenesetre, megérdemelték a svédek a győzelmet. Az a magyar 11es szánalmas volt, mert műeséssel harcolták ki.
Igen, megérdemelték. Mégegyszer leírom neked: M-E-G-É-R-D-E-M-E-L-T-É-K! Vágod?soadroli írta: Megérdemelték?![]()
Te melyik meccset nézted?
Amúgy mekkora potya volt már...
Teljesen megérdemelt voltsoadroli írta:Megérdemelték?Ilúvatar írta:Úbaz, IbraAlaposan szétszivatott minket azzal az utolsó góllal
Mindenesetre, megérdemelték a svédek a győzelmet. Az a magyar 11es szánalmas volt, mert műeséssel harcolták ki.![]()
Te melyik meccset nézted?
Amúgy mekkora potya volt már...
Megérdemelték?Ilúvatar írta:Úbaz, IbraAlaposan szétszivatott minket azzal az utolsó góllal
Mindenesetre, megérdemelték a svédek a győzelmet. Az a magyar 11es szánalmas volt, mert műeséssel harcolták ki.
Ez nagyon nagyAndrisveres írta:http://www.youtube.com/watch?v=zrebiAuO ... re=related
Zlatan itt ,hogy szúrja Ronaldot? a brazilt? azért a két játékos ég és föld , van arca az emberünknek![]()
Lehet,csak pengeélen táncolásSanama írta:
Szóval, lehet itt kultúrált eszmecserét folytatni szerintem.![]()
1. Csak azért írtam, hogy a képességei meg vannak, hogy éreztessem, hogy csak a beilleszkedés miatt nem jó még! Amúgy igazad van a képességek önmagában nem érnek semmit! De ne támadj már ennyire!Fecooo írta:
ez szintén olyan komment, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni...
szted van itt olyan elmeroggyant, aki a képességeit kérdőjelezi meg? nem tudom, hol olvastál, olvashattál ilyet, de kíváncsi lennék rá nagyon...
szted, aki kritizálja, az a képességeit kérdőjelezi meg? a képesség jó dolog, de ha nem használja ki, nem tudja kihasználni bármilyen okból kifolyólag, akkor kb kitörölheti vele...ha csak a képességek számítanának, Ronaldinho lenne még a 10-esünk...
nem tudom hányszor kell még leírni: aki kritizálja Zlatant, az JOGOSAN kritizálja, mert nem látjuk, h mindent megtenne a csapatáért(remélem ez is változni fog!)
nem akartam előjönni Samuval, de megteszem, mert az év vége felé annyian kritizálták, és olyan stílusban(köztük te is...), h rossz volt látni. Zlatannál elnézhető, h nem szokott még hozzá a játékunkhoz, Samunál meg megbocsájthatatlan bűn volt, ha kihagyott millió ziccert idény vége fele, amikor már több mint 50 meccs volt a lábában? ismét előjön a kettős mérce...
és tudjátok, mi az érdekes: akik anno kritizálták Samut, most pont azok védik vehemensen Zlatant... (persze nem általánosítok, mert pl Ozsi nem vehemens védőügyvéd, és ő nem tartozott azok közé se, akik szinte a pokolba küldték Samut a BL-döntő előtt...)
egy kicsivel több objektivitás nem ártana...
még annyit:(azzal vádolnak minket, h magát Zlatant nem bírjuk, az előbb említettek ezszerint Samut nem bírták...jaah, akkor az nem személyes unszimpátia volt gondolom...)
Üdv Fecooo!Fecooo írta:...
Ez már tökéletesen igaz.Cooltiszo írta:
Nem erre gondoltam. Viszont 90 percig nem lehet letámadni, van amikor vissza kell állni és a félpályától felvenni az embereket, az erőnlét megőrzését nagyon jól segíti a Barca labdajáratós játéka, ha a labda megy, az ember nem fárad. Amikor letámad egy csapat, akkor arra kell törekedni, hogy a legkisebb energiaveszteséggel csinálja, ami viszont még eredményes is, hiszen egy csatár dolga főleg a támadás, hiába védekezik jól, ha mellette nem tudja meghúzni a szélen, mert nincs hozzá ereje.
Nem fekete és fehér a letámadás sem, itt is egy optimumot kell megtalálni, hogy eredményes is legyen, de a fő feladatát is teljes mértékben el tudja látni.
Nem erre gondoltam. Viszont 90 percig nem lehet letámadni, van amikor vissza kell állni és a félpályától felvenni az embereket, az erőnlét megőrzését nagyon jól segíti a Barca labdajáratós játéka, ha a labda megy, az ember nem fárad. Amikor letámad egy csapat, akkor arra kell törekedni, hogy a legkisebb energiaveszteséggel csinálja, ami viszont még eredményes is, hiszen egy csatár dolga főleg a támadás, hiába védekezik jól, ha mellette nem tudja meghúzni a szélen, mert nincs hozzá ereje.lluisllach89 írta:Csak elképzeltem hogy mondjuk Stamford Bridgen Ashley Cole-nál van a labda és Messi dünnyögi 1-0-ás Chelsea állásnál: "Hm, nem támadom le, mert nem marad erőm akciót vezetni és/vagy abban részt venni."Cooltiszo írta:
Tudnék valami nagyon csúnyát írni, de nem fogok. De azért kíváncsi vagyok mi az a kumma nagy vicc ebben.
Ini utolsó perces egyenlítő találata után oxigénpalackot kap meg 43 energiaitalt mert annyira elfárad.
Azért 1 Barca szintű játékos ha teljesen egészséges akkor csak abban az esetben hajt félgőzzel ha már tetemes az előny, nem hinném hogy 1 éles tétmeccsen mondjuk classicon madridi vezetésnél így osztogatná be akárki is az erejét és nem szakadna meg a hármas sípszóig.
Csak elképzeltem hogy mondjuk Stamford Bridgen Ashley Cole-nál van a labda és Messi dünnyögi 1-0-ás Chelsea állásnál: "Hm, nem támadom le, mert nem marad erőm akciót vezetni és/vagy abban részt venni."Cooltiszo írta:
Tudnék valami nagyon csúnyát írni, de nem fogok. De azért kíváncsi vagyok mi az a kumma nagy vicc ebben.