kispályán ugyanúgy kell tudni hátul, kispályán nincs poszt, mindenkinek kell tudni mindent, bár a mi szintünkön nincs ez így de ha az elméletnél maradunk akor viszont így van....... de ahogy látom ezzel sem vagy tisztában...... természetesen ha gondolod még égetheted magad a baromságokkal.......
de ahogy látom az a baj, hogy nem szoktál hozzá, hogy valaki hosszú idő után nem hagyja szó nélkül a hülyeségeidet.......
pedig ahogy látod van ilyen ........ és ha téged akarlak idézni akkor "vagy megszoksz, vagy megszöksz" (csak, hogy ez se merüljön feledésbe a részedről)
Na, jó... Rajtam nem múlik.....

:)
Gyakorlatilag nem én kezdtem az egészet most, de ha nagyon szeretnéd, akkor azért csak reagálok arra, amit írtál (igaz, nekem legalább a helyesírás menni fog /"akkor"/:)), annak ellenére, hogy semmi kedvem nincs a feszültséget visszahozni, dehát a Láma nagy úr, mint az Eszeveszett Birodalomban, így neki mint régi játékosnak ű, illik válaszolnom a tisztesség kedvéért is

:):)...
Nos, nem akarlak elkeseríteni, de hozzád képest többször értem fel hátulról a kapu elé, mint amennyit Te hátraérkeztél volna elölről... Mindazonáltal még eredményesebb is vagyok, mint Te, ha azt az általánosságot nézem, amikor játszottam én is, meg Te is... Ha kettőnket hasonlítanám most csak össze, hogy mennyi labdát szereztem, illetve mennyi gólpasszt adtam, akkor attól félek, eléggé siralmas lenne a statisztikád hozzám képest... S itt lejön, illetve kiderül, hogy kinek mennyivel is lenne több fogalma a kispályás focihoz...

:):)
Nos várom következő "hozzászólásodat", amivel csak tovább égetném magamat...

:):):):):):):):)
Ui.: szólj, ha meguntad a kezdeményezést, mert tényleg nincs kedvem a feszültséghez...
Elég volt egyszer...

:)