Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szia!salas9 írta:Ha valakinek jó, akkor 7-8-9-én szabad lesz az ifim(983998), és szívessen játszanék valakivel barátságos meccset. De csak 7-től tudtok kihivni.
Hát én most kerültem fel 6odba, és 300000-et költöttem játékosra,40000 megy majd a stadionfejlesztésre, és még veszek 2 17 éves jó kapust az edzés miatt,és még így is +ban leszek.Ezzel csak arra akartam célozni, hogy simán összegyüjthetett 600000et edzett fiatalok eladásával!matyi02 írta:Valaki ifi barátságosat?:O
Név/azonosító: Nagytétény S E ifi (1066404)
Lenne egy kérdésem van egy csapat.
Már több mint 600ezerért vett játékost.
Eladása meg 20ezer.
20.600-as a stadionja.
Nekem picit csalás szaga van nem?
Szerintetek?
Valamit csináljak?:O
Az én bajnokságomba van.
Markyto írta:Ellák Deák (258548513)
Barátom én mindig felbukkanok, ha kellek, ha nemtorrestoni írta: A HGK amint Kamaj újra felbukkan...
Ha nem esett jó alá akkor kis eséllyel lép fel zavarodottság és emiatt edzésvesztés. Ha a csapatkapitányodnak a tapasztalata jó akkor az tovább csökkenti a zavarodottság esélyét, a játékosaid össztapasztalata minél nagyobb annál kisebb az esélye.torrestoni írta:Egy-két alkalommal már előfordult, hogy a jól bevált 3-5-2 helyett barátságos mérkőzésen 3-4-3-at játszottam az edzés miatt. Most is így volt, csupán a hétvégén nem volt bajnoki. Korábban vesztettem emiatt edzés, most remélem nem fogok. Tipp?
Viccnek jó!ultrasur írta:Danny Lindgaard (234689865)
Szélsőjáték: 8/20 remek
...40körül gondolkodom...
Szívesen játszok veled egy visszavágót, hátha még szorosabb leszbowlinggolyo írta:Végre vki kihívtalakAuron írta:valaki ifibarátságost?
Végre vki kihívtalakAuron írta:valaki ifibarátságost?
Attól függ mennyi pénzed van. Ha sok az adósságod vagy sok a pénzed akkor megéri.ElBartimaeus írta:Közgazdászt megéri felvenni?Valamennyi pénzt hoz, csak kérdés, hogy mitől függ és hogy többet hoz-e, mint amennyi a bére?
Bumeráng (157777) a mostani csapatom, de ebből sok mindenre nem lehet még következtetniMichaaBee írta:
szerk2, Guardiola, megadod kérlek a csapatod nevét/azonosítóját, meg szeretném nézni![]()