Toure gerincsérvvel cipelte a hátán a csapatot 07/08ban, idén meg HálIstennek teljesen egézségesen volt alappillére.
Lass meg majd meglátjuk mire megy a "nagyokkal "
Akkor te nem láttad a király kupa döntőt. az egész pályán végigvitte és úgy rúgta be. Olyan volt mint R10 fénykorában. És nem csak ez az 1 gólja volt ilyen. Ezen kívül a rövidpasszos játékban is hihetetlenül otthon van. Azért azt hogy magasan veri Lass Yayat az szerintem vicc.adrenalin88 írta: Cselezőkésség: Ez Lass nyeri magasan, hihetetlen mire képes. Percenként elmegy 2 ember között. Tourénak is vannak 4 meccsenként 1 felrohanásai labdával de annyi, akkor elviszi 3 ember között de ennyi.
.
Erről a kitartásos dologról csak annyit, hogy a tavalyelőtti szezont SÉRVVEL játszotta végig, és Messi mellett a csapat legjobbja volt. Szóval ez már megint nem nyert hangszórót.adrenalin88 írta: Kitartás: Tourénál már nem egyszer láttuk hogy kiborul, a földet veri stb. Nem fut már annyira, ha jól álllnak vagy nagyon rosszul ( bár ilyen nem sokszor van ) Lass viszont végig robotolja a meccset, érzelem nélkül az arcán.
Sztem azért emelte ki pont ezt a meccset Sanama,mert az idény egyik legfontosabb meccsén posztjától eltérően a védelemben kapott szerepet és szinte meg sem látszott,h Ő előrébb szokott játszani.Ebből következik,h naon mobilis playáról van szó,aki szinte akárhol bevethető és jó eséllyel klasszist teljesít.Ha azt vesszük,h szinte hibátlan volt,amikor a védelemben játszott időnként,világklasszis -sztem őrá mondható ezCS0ki írta:Most egy meccset minek kiemelni?Hát sokoldalú. Akkor BL döntő. Toure hibátlan védekezést produkált.
VKP pozicioban szerintem veri Essient.![]()
Szerintem meg nem, de úgyse fogjuk meggyőzni egymást, nem is lehet, nem igazán "mérhető" dolgokról beszélünk.
Most egy meccset minek kiemelni?Hát sokoldalú. Akkor BL döntő. Toure hibátlan védekezést produkált.
VKP pozicioban szerintem veri Essient.
Hát sokoldalú. Akkor BL döntő. Toure hibátlan védekezést produkált.Azért érzek én egy kis elfogultságot itt... Smile Mondjuk eleve ez a sokoldalú... Confused A legsokoldalúbb akár lehet is, ebből nem következik, hogy a legjobb! Az nálam kérdés nélkül Essien.
Azért érzek én egy kis elfogultságot itt...Toure ,elfogultság nélkül magasan a legsokoldalúbb VKP a világon jelenleg.
Ha már témánál vagyunk, két dologra térnék még ki. Egyrészt miután Lass is megtalálta, hogy merre van a kapu, elképesztő, hogy mennyi jó lövő lesz idén a Madridban. Szerintem a góljaink jelentős része átlövésből lesz. Xabi Alonso egyik nagy errősége a távoli lövések. CR mindkét lábával veszélyes távolról, Kaká is gyakran vállalkozik lövésre, bár nem akkora erővel, de remekül tudja helyezni a labdát, az első meccsen is gyakran próbálkozott, nem is tévedett sokat. Benzema egyik nagy erőssége, hogy mindkét lábával hatalmas bombákra képes, nagyon erős lövései vannak, tőle is várok jópár gólt távolról. Higu is nem egy gólt lőtt távolról, laposan a sarokba, neki ez az egyik specialitása.Úgy tűnik, kicsit közelebb is játszhat az ellenfél kapujához, erősödő Real labdatartás mellett pedig kénytelen is lesz.
Sanama írta:marci. ,
Nem vagyok a cimborád, és láttam már meccset amin Lass játszott, úgyhogy köszönöm a tanácsokat.
Kezdhetjük talán , 2008.05.02 Lass labdát veszít saját térfélen, Messi gól.
Lehet,hogy jó játékos lesz belőle, a tavalyi Madrid legjobb igazolása volt, de azért nevetséges, hogy vannak olyanok akik magasabbra teszik őt, mint Toure-t, vagy Makalelet.![]()
Toure ,elfogultság nélkül magasan a legsokoldalúbb VKP a világon jelenleg.
Elől sem ijed meg, illetve a védelemben sem. A munkája kiváló, cselezni valami fantasztikusan tud, nem egyszer mutatta be. Én azt mondom Ő a most "piacon" lévő VKP-k közül a legjobb. Essien még hasonló, de Ő nem olyan látványos szerintem, illetve a Chelsea mást játszik, Ő nem tűnik úgy ki,mint Toure.
Azért akár Essient akár Touret nézem, Lass a közelükben sincs. Most azért mert lőtt 2gólt?Meg megkapta a 10es mezt?
![]()
Kétségtelen, hogy jó játékos, de attól,hogy Világklasszis legyen, és maradandót alkosson (amit Toure már megtett) kva messze van.
A másik![]()
![]()
Alonso vs. Xavi ? Hát már öltözőben megszólal a gong ...
Ezzel egyet kell, hogy értsek. A távoli góljain én meglepődtem, most már Essient is majmolja...hihetetlenCS0ki írta:Most megkapta a csapatot maga köré, kapott egy nagyon stabil, fizikálisan és fejben is erős társat maga mellé. Meglesz az esélye, hogy a legnagyobb csapatok ellen mind a bajnokságban, mind a bl-ben is bizonyítsa tehetségét. Az előszezonban eddig rendre a legjobbak között van továbbra is, ráadásul a 10es mez úgy néz ki felszabadította a lövőerejét.A lényeget az tapintotta meg, aki a nagy csapatok elleni játékot említette,pl. ellenünk meg a pool ellen csak a labdát kergette a srác. Tudom, tudom, gyenge volt az egész csapat...Két nem kis gólt akasztott az előző két meccsen, pedig előptte kb kapuralövése se volt fél évig.
![]()
Most megkapta a csapatot maga köré, kapott egy nagyon stabil, fizikálisan és fejben is erős társat maga mellé. Meglesz az esélye, hogy a legnagyobb csapatok ellen mind a bajnokságban, mind a bl-ben is bizonyítsa tehetségét. Az előszezonban eddig rendre a legjobbak között van továbbra is, ráadásul a 10es mez úgy néz ki felszabadította a lövőerejét.A lényeget az tapintotta meg, aki a nagy csapatok elleni játékot említette,pl. ellenünk meg a pool ellen csak a labdát kergette a srác. Tudom, tudom, gyenge volt az egész csapat...
pelle majd remélem jól tökönrúgja, aki nem lesz hajlandó védekezni!Inkabb afelol aggodom ,hogy mint csapat nem lepunk vissza vedekezni(Cr,Kaka stb)
az hegyi iván volt, és a magyar szakembereket, mindenki tudja milyenek.Lass-ról annyit, hogy 2 hete a real meccs előtt Várhidi azt mondta,
A kitartásról csak annyit, hogy Touré az első szezonban sérvvel játszott fél évig!adrenalin88 írta:akkor végezzünk egy kis összehasonlítást...
Touré Lass
Erő: Fizikálisan erősebb Touré az tény.
Sebesség: Magasan Lass nyeri, úgy forgolódik úgy rohan a pályán, Touré nyomába se ér.
Cselezőkésség: Ez Lass nyeri magasan, hihetetlen mire képes. Percenként elmegy 2 ember között. Tourénak is vannak 4 meccsenként 1 felrohanásai labdával de annyi, akkor elviszi 3 ember között de ennyi.
Passzolás: Egyik se jobb a másiknál, ez legyen ugyan olyan szint.
Kitartás: Tourénál már nem egyszer láttuk hogy kiborul, a földet veri stb. Nem fut már annyira, ha jól álllnak vagy nagyon rosszul ( bár ilyen nem sokszor van ) Lass viszont végig robotolja a meccset, érzelem nélkül az arcán.
Összehasonlítva Touré fizikálsan erősebb, de Lass gyorsabb és ügyesebben mozog a pályán, ill. végig hajt robo csinálja... passzolás tekintetében és abban hogy hogyanl átnak a pályán úgy vélem 1 szinten vannak. Igen emberek igen, FÉL ÉV ALATT, Lasss VILÁGKLASSSZIS LETT.
Hát nem tudom ok hogy a Recreativo meg a többi gigacsapat ellen villog de kb annyi maradt meg a srácból nekem hogy a Pool ugy ment át a középpályán mintha ott sem lett volna ellenünk gólpassza maradt meg Messinek meg hogy igazából egyszersem tudta feltartóztani a támadásokat meg láttam a francia-argentin meccset ahol aki szembement vele az csinált belőle majmot. Az a lényeg hogy komolyabb csapatok ellen kevés. Spanyolországban aláírom ez bőven elég rajtunk kívül de a béelben kevéskének érzem a gyereket.adrenalin88 írta:Fiatal volt 20 éves, nem hagyták játszani. Amikor végre hagyták, felfedezték... ennyi. Játéklehetőség nélkül nem tudhatják mekkora tehetség.
Hát érdekes összehasonlitásadrenalin88 írta:akkor végezzünk egy kis összehasonlítást...
Touré Lass
Erő: Fizikálisan erősebb Touré az tény.
Sebesség: Magasan Lass nyeri, úgy forgolódik úgy rohan a pályán, Touré nyomába se ér.
Cselezőkésség: Ez Lass nyeri magasan, hihetetlen mire képes. Percenként elmegy 2 ember között. Tourénak is vannak 4 meccsenként 1 felrohanásai labdával de annyi, akkor elviszi 3 ember között de ennyi.
Passzolás: Egyik se jobb a másiknál, ez legyen ugyan olyan szint.
Kitartás: Tourénál már nem egyszer láttuk hogy kiborul, a földet veri stb. Nem fut már annyira, ha jól álllnak vagy nagyon rosszul ( bár ilyen nem sokszor van ) Lass viszont végig robotolja a meccset, érzelem nélkül az arcán.
Összehasonlítva Touré fizikálsan erősebb, de Lass gyorsabb és ügyesebben mozog a pályán, ill. végig hajt robo csinálja... passzolás tekintetében és abban hogy hogyanl átnak a pályán úgy vélem 1 szinten vannak. Igen em
berek igen, FÉL ÉV ALATT, Lasss VILÁGKLASSSZIS LETT.
Pff. Ha nálad a világ legjobb irányítója (legelvakultabbak szerint is min 2.) és Xabi Alonso egy szint akkor nincs miről beszélni mert nem értesz a focihoz. Távoli lövésekben jobb, de játékintelligencia, hosszú, rövid labdák játékszervezés, ütempasszok mind Xavi területe.marci. írta:Miért,Lass most nem tünik ki a Realból?Nézz már 1 meccset cimbora.![]()
Xabi meg 1 kiváló játékos,Xavi a tili-toliban,rövidpasszokban a jó,Xabi meg inkább keresztlabda,meg távoli lövések.
Nálam totál 1 szint.
Kód: Egész kijelölése
Lass a legnagyobb felfedezett a csapatban, lassan vilagklasszis lesz olyan teljesitmenyt nyujt. Hihetetlen faradhatatlan,lelohetetlen labdaszerzo. Mar mar Makelele magassagokba nyulik.
Alonso pedig posztjan a top 3 ban benne van, ot nem kell bemutatni.