Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is a mumusom ellen kezdekstreho87 írta:hétvégén kezdődik a szezon, pont a mumusomat kaptam nyitányra, idegenben...aztán ma látom tulaj nélküli csapatremélem legalább így megverem először (ezért mumus, még nem tudtam egyszer se megverni, se pontot szerezni), de hát ugyebár minden sorozat megszakad egyszer
Ok. Köszi!bowlinggolyo írta:Próbáld ki a játékosokat h kinek mi a legjobb posztja ebben lehet h fog segíteni h mit mond róla a játékosfigyelő bár már nem emlékszem h az elején van-e róluk jelentés. De a lényeg h ki kell őket próbálni különböző poszton és ha van vmi fiatal jól teljesítőd akk annak az edzésére állj ráultrasur írta:Most alapítottam egy ifiakadémiát és kéne pár tipp hogy mit hogy kezdjek stb.
Próbáld ki a játékosokat h kinek mi a legjobb posztja ebben lehet h fog segíteni h mit mond róla a játékosfigyelő bár már nem emlékszem h az elején van-e róluk jelentés. De a lényeg h ki kell őket próbálni különböző poszton és ha van vmi fiatal jól teljesítőd akk annak az edzésére állj ráultrasur írta:Most alapítottam egy ifiakadémiát és kéne pár tipp hogy mit hogy kezdjek stb.
Sőőőt tegyük hozzá hogy a kupa meccs adja a legjobb edzéstbowlinggolyo írta:Azért álljál ki ezért edzést ne veszítsstreho87 írta:szurkolóim véleménye a Magyar Kupa meccsről: Inkább ki se álljunk XD
Ezt nem tudom de azt tom h kissherceg foglalkozik a játékosokkal fent vagyok az u17es fórumon és ott kissherceg az aki velük foglalkozikMarkyto írta:Köszi az infot! Hoopynak írtam egy üzenetet, mert elvileg ő a szövetségi kapitánya az u20-as csapatnak.
Szntem írj egy levelet kisshercegnek végül is ő az U20 vezetőedzőjeMarkyto írta:kisshercegnek nem szóltam, de gice ( a magyar szélsőjáték megfigyelő ) adta a tanácsokat amikor még az ificsapatban volt!
Most nem azért de ezzel a játékossal szóltál már kisshercegnek? Mert ha nem akk elég buta vagy már bocsi. Szntem lazán elvinnék a farmerek és a MAGYAR U20as VÁLOGATOTT-ba is van esélyeMarkyto írta:Ellák Deák (258548513)
Magyarország 17 éves és 32 napos, következő születésnap: 2009-11-24
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
Bajkeverő alak, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
Tulajdonos: Para FCB Team (2009-09-05 óta)
TSI: 1 450
Fizetés: 98 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelő
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 8/20 remek
Átadás: 6/20 megfelelő
Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 7/20 jó
Hamarosan lejár akit érdekel vigye!
Én meg V. osztályút kaptam (jedlik fun club)streho87 írta:sziasztok!
ki mennyire volt szerencsés a MK sorsoláson??![]()
Mert én nagyon nem, 7. osztályú csapatom kifogott egy 2. osztályút...![]()
Tehát nekem idén ennyi volt a Magyar Kupa, de majd jövőreMég csak most alakul a csapat
Jó nekedbowlinggolyo írta:Ez annyira nem is sok ha belegondolunk ezér ha fiatalt veszel akk kb termfeletti de az már nagyon jó vételBobberto írta:Szia én spec kivételesen verhető ellenfelet kaptamstreho87 írta:sziasztok!
Tehát nekem idén ennyi volt a Magyar Kupa, de majd jövőreMég csak most alakul a csapat
bár azért sokat nyom a latba hogy kb 530.000eFt ment el erősítésre
szóval remélem könnyedén vagy ha nehezebben is de továbblépek rajta
Az MK-ra pedig elég könnyű csapatot kaptam a szurkolóim is így látják és az elvárásuk a meccstől az h: Gyerekjáték leszSzóval ha nem jutok tovább az óriási égés lesz
Azért álljál ki ezért edzést ne veszítsstreho87 írta:szurkolóim véleménye a Magyar Kupa meccsről: Inkább ki se álljunk XD
Ez annyira nem is sok ha belegondolunk ezér ha fiatalt veszel akk kb termfeletti de az már nagyon jó vételBobberto írta:Szia én spec kivételesen verhető ellenfelet kaptamstreho87 írta:sziasztok!
bár azért sokat nyom a latba hogy kb 530.000eFt ment el erősítésre
A kortól is függ.Hány évesek?Milyen a formájuk? a múlt szezon előtt 300000ft-t költöttem és mégis kiestemstreho87 írta:530.000...nekem 1 nullával kevesebb sem volt szinte az egyenlegem, de most 70.000-et elköltöttem gyorsanBobberto írta:
Szia én spec kivételesen verhető ellenfelet kaptambár azért sokat nyom a latba hogy kb 530.000eFt ment el erősítésre
-20.000 a jövőhétre várható pénzügy... remélem az igazolások miatt gyorsan visszajön, minden posztra vettem 1-1 jó játékost és mellé még egyenlőre egy megfelelő szintű edzőt...remélem idény a 5. helynél jobb helyezést érek el
530.000...nekem 1 nullával kevesebb sem volt szinte az egyenlegem, de most 70.000-et elköltöttem gyorsanBobberto írta:
Szia én spec kivételesen verhető ellenfelet kaptambár azért sokat nyom a latba hogy kb 530.000eFt ment el erősítésre
Szia én spec kivételesen verhető ellenfelet kaptamstreho87 írta:sziasztok!