Ma egy verhető ellenfélel kezdek idegenben, a csapatom sokat erősödött a nyáron. 'Tavaly' épphogy bentmaradtam a VI. osztályban, 6. helyen zártam, most cél a középmezőny eleje, azaz kb. 3.-4. hely.
Én egy nagyon rossz támadó taktikával 3-2re idegenbe továbbjutottam, 5. osztályú ellenfelet kaptam otthon, hát valszeg kiesek, bár küzdök egy nagyot, és talán 1-0al tovább tudok mennikudu írta:Első fordulóból én is tovább jutottam, de most kaptam egy 5. osztályú ellenfelet.
Na meglátjuk, hátha
150.000-ből REMEK edzőt lehet csinálni?bowlinggolyo írta:Azt jelenti h bármilyen edző lehet mivel az edzőknél a max szint remek ez kb neked 100-150000eFt-be fájna
kleno04 írta: az mi jelent hogy amilyet akarok ugyanis most lenne az első edzőcserém és még nem tom hogy hogyan is megy ez
és kb mennyibe fájna ez nekem
az mi jelent hogy amilyet akarok ugyanis most lenne az első edzőcserém és még nem tom hogy hogyan is megy ezbowlinggolyo írta:amilyet akarsz csak egy kicsit drága lesz mert csak nagyszerű a tapasztalatakleno04 írta:szerintetek ebből a játékosból milyen edző lesz![]()
Forma: pocsék, erőnlét: katasztrofális
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata nagyszerű, és középszerű vezetői képessége van.
TSI: 0
Fizetés: 60 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Sérült 4 hét
Specialitása: Kiszámíthatatlan
amilyet akarsz csak egy kicsit drága lesz mert csak nagyszerű a tapasztalatakleno04 írta:szerintetek ebből a játékosból milyen edző lesz![]()
Forma: pocsék, erőnlét: katasztrofális
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata nagyszerű, és középszerű vezetői képessége van.
TSI: 0
Fizetés: 60 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 0
Sérülések: Sérült 4 hét
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Szerintem neked kell eldöntened, te ismered a csapatodatPety-d írta:Én most kiejtettem egy szintén VI. osztályú, de nálam gyengébb csapatot. Most is VI. osztályút kaptam, de ő most esett ki az V.-ből és a kerete is jobb, mint az enyém, de bízom a csodában, ugyanis tavaly is a 3. fordulóig jutottam el, szeretném elérni most is!Milyen felállást javasoltok?
A Gamper akkor fog elkezdődni ha mindenki kiesett az MK-ból ami még lehet h sok idő lesz.Puyol05 írta:olyan kérdésem lenne, hogy mi lesz a Gamper kuoával? mikor fog rajtolni? csak azért mert én semmi nem tudok...
légyszi valaki válaszoljon...
Az MK nekem ha magamat veszem kifejezetten rosszul sikerültstreho87 írta:ki hogy szerepelt a MK-ban??? én a 2. osztályútól 6-ot kaptam(félidő 0-2 volt csak) de a várt teltház megvolt pontos létszámmal
Szerintem igen. Mert ha pl megnyered a bajnokság utolsó 2 fordulóját aztán tovább jutsz a kupa első furdulójából akkor azt írja hogy a csapatod az elmúlt 3 meccsét megnyerte.MichaaBee írta:Fontos!![]()
A bajnokság és a kupa ugyanolyan tétmeccsnek számít? Úgy értem, hogy ha berakok szombaton szezon legfontosabbját, akkor annak a gyengítő hatása a szerdai kupameccsre vonatkozik vagy a következő bajnokira?![]()
OFF: Messiboy19, PÜ-re ment válasz
De azt is lehet csinálni, hogy egy meccsre összerakod ahogy jónak érzed, és ha sok csillagot kap akkor az egy megfelelő poszt számára, de ez akár 1 szezonba is telhet, példaként fel tudom hozni magam: első ifiszezonban a 8. lettem, most meg 3. vagyok úgy, hogy legalább 7 ponttal megyek a 4. előtt. (És ez a második szezon) és utolsó 5 meccsemen a gólarány: 27-6ultrasur írta:Ok. Köszi!bowlinggolyo írta:Próbáld ki a játékosokat h kinek mi a legjobb posztja ebben lehet h fog segíteni h mit mond róla a játékosfigyelő bár már nem emlékszem h az elején van-e róluk jelentés. De a lényeg h ki kell őket próbálni különböző poszton és ha van vmi fiatal jól teljesítőd akk annak az edzésére állj ráultrasur írta:Most alapítottam egy ifiakadémiát és kéne pár tipp hogy mit hogy kezdjek stb.