Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez a fszi nem berlusconi, hanem egy hasonmása. van még egy olyan video is, amikor egy étteremben kb a könyökéig túr bele az orrába ugyanez az arc és el is fogyasztja azt amit talált, ha jól emlékszem.Tim írta:Ez a videó pedig elmond mindent Berlusconiról:http://www.youtube.com/watch?v=W3k9pMtrccQLG írta: ...
Hogy lehet ezt az embert komolyan venni,aki egy tárgyalásról kijövet ilyet művel?
ez nagyon OFF, hogy ezt észrevettem, de Buffon nem igazán milan játékos
Ja, de ilyenből a mi kicsi országunkban is van rengetegForcabarca8 írta:
am nem hiszem, h a "hülyék" megállapítás oly messze állna a valóságtólnajó, akkor legyen inkább: buták és befolyásolhatók
Mondjuk jogos,ott csakis az igazat,a színtiszta igazat mondjákLG írta:Nem igaz. Aki nem tud semmit szep. 11ről az nézze meg South Parkot, ott lerántsák a leplet a titokrólcsababarca írta:Forcabarca8 írta:
Nem igaz. Aki nem tud semmit szep. 11ről az nézze meg South Parkot, ott lerántsák a leplet a titokrólcsababarca írta:Aki nem tud semmit az igazi Szeptember 11-ről,az nézze meg a Zeitgeist(Korszellem) c. dokumentumfilmetForcabarca8 írta:aki nem tud semmit szept 11ről, nézze meg a Fahrenheit 911et! ajánlom, utána megértesz 2 dolgot:
- miért mondják, h az amerikaiak hülyék
- az amerikaiak hülyék![]()
(googlevideoson fent van magyar felirattal)
Aki nem tud semmit az igazi Szeptember 11-ről,az nézze meg a Zeitgeist(Korszellem) c. dokumentumfilmetForcabarca8 írta:aki nem tud semmit szept 11ről, nézze meg a Fahrenheit 911et! ajánlom, utána megértesz 2 dolgot:
- az amerikaiak hülyék
No comment...Forcabarca8 írta:aki nem tud semmit szept 11ről, nézze meg a Fahrenheit 911et! ajánlom, utána megértesz 2 dolgot:
- az amerikaiak hülyék
Ez a videó pedig elmond mindent Berlusconiról:http://www.youtube.com/watch?v=W3k9pMtrccQLG írta: Az a szomorú, h képesek megválasztani egy ilyen utolsó gazembert, sztem ez el is mond mindent az olaszokról.
Az a szomorú, h képesek megválasztani egy ilyen utolsó gazembert, sztem ez el is mond mindent az olaszokról.Forcabarca8 írta:és egy kicsit másabb, ezt nem tudtam, h a humor topicba tegyem-e, de ez nyert:
http://www.rtlhirek.hu/cikk/281563
berlusconi a legnyomorékabb emberek egyike...
boccs, a 2 hszért![]()
Jólvan ne rémizdgessetek már bakkerStelios írta:Én olyanokat hallottam, hogy nagyon könnyen felrobban. Egy biztonsági őrnek 2 ujjába került...:Poldi:.. írta:még az iPhone-os témához... 16 Gigást rendeltem. Abból indultam ki, hogy a mostani Nokia N79-em 8 gigára van bővítve és még csak 2 foglalt rajta és akkor elég lesz az iPhone-ból és a 16 gigás. Ez így is van?elég a 16 giga? Remélem bakker...
Én olyanokat hallottam, hogy nagyon könnyen felrobban. Egy biztonsági őrnek 2 ujjába került...:Poldi:.. írta:még az iPhone-os témához... 16 Gigást rendeltem. Abból indultam ki, hogy a mostani Nokia N79-em 8 gigára van bővítve és még csak 2 foglalt rajta és akkor elég lesz az iPhone-ból és a 16 gigás. Ez így is van?elég a 16 giga? Remélem bakker...
Tenyleg az lehetett...A szomszedunkban van egy bar. Ott ment a merkozes...En az interneten neztem...Par masodpercet kesett a meccs...Az oromujjongasbol tudtam,hogy gol lett...Badi írta:http://www.youtube.com/watch?v=zfTJaunYVuA
mekkora hangulat volt uccsó 10 percben...aztán meg...asszem mindenkinek aki kint volt örök élmény, még ha nem is pozitív
Nekem is iPhone 3G 16gb van, bőven elég szerintem...:Poldi:.. írta:még az iPhone-os témához... 16 Gigást rendeltem. Abból indultam ki, hogy a mostani Nokia N79-em 8 gigára van bővítve és még csak 2 foglalt rajta és akkor elég lesz az iPhone-ból és a 16 gigás. Ez így is van?elég a 16 giga? Remélem bakker...
Hát ezt hívják lábujjtörésnekMessiFan írta:Nem emlékszem miért voltam mert elég régen volt. Egyébként pár hete hátrahajlott a kis lábújjam mert kicsúszott a papucsomból lépés közben.. Oldalt zöld volt (vagy kék már nem emlékszem erre se) és tiszta piros. Még most is fáj ha mozgatom kézzel pedig már volt vagy 3-4 hete. Asszem ez volt a legnagyobb sérülésem ami a csontot érte