Na, első meccsemen bár kikaptam, nem szégyellhetem magam, hiszen most már biztos, hogy a csoport legerősebb csapatától kaptam ki 2-1-re idegenben!!!

Első meccsnek jó, csak a szurkolók nem lettek sokkal jobb hangulatban, mert tavaly ők is rossz helyen végeztek.
Meccsértékelések:
Az értékelések részletei
As Roma92
FC Puvolett
Középpálya

csapnivaló (Átlag alatt)

pocsék (Átlagos)
Jobb oldali védelem

gyenge (Átlag alatt)

csapnivaló (Átlag felett)
Középső védelem

gyenge (Átlagos)

gyenge (Átlag alatt)
Bal oldali védelem

gyenge (Átlagos)

Jobb oldali támadás

gyenge (Átlag alatt)

Középső támadás

gyenge (Átlag alatt)

Bal oldali támadás

gyenge (Átlag alatt)

Közvetett pontrúgás
Védekezés

gyenge (Éppen)

gyenge (Éppen)
Támadás

gyenge (Éppen)

gyenge (Éppen)
A csapat hozzáállása

(Rejtett)

Átlagos
Taktika

Széleken támadás

Játéktördelés
A taktika szintje

jó

gyenge
Még az én teljesítményem (FC Puvolett) is bőven a csoport átlaga fölött volt, úgyhogy most boldog vagyok.
Azért volna még egy kérdésem is: Érdemes úgy formára edzeni, hogy közben 50%-os az erőnléti edzés is? Mert ha igen, akkor egy hetet lenyomok úgy, vagy max kettőt és akkor kezdek kapusedzésbe, mert a forma az egész csapatra jó hatással van. Az erőnlét meg még nem tökéletes.

Meg még az érdekelne, hogy a meccsértékelésnél amikor olyan csapatot nézek, amelyikkel nem én játszottam, akkor annak kiírja a taktikáját, vagy az összeset "Alap"-nak írja?
Meg hogy azt meg lehet tenni, hogy úgy bocsájtok el személyzetet, hogy azon a héten még segít az edzésben, de csak a kirúgási díjat fizetem ki? Vagy hét elején kapják a fizetést és akkor meg mindegy... Mert túl sok van, csődbe fogok menni, ha nem teszek semmit sem ellene, de majd meglátom, hog ymennyi pénz jön be a jegybevételből.
Szerk: bocs, hogy ilyen randán írtam a meccsértékelést, legalább valamennyire elválnak egymástól az oszlopok, a space-t nem érzékeli, ha túl sok van belőle, pedig először úgy írtam be, aztán ezt a megoldást választottam.