Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs elfelejtve. Csak várjuk meg, hogyan fog teljesiteni, lehet bőven meg fogja érni az árát. Míg Pepe bizonyitotta, h a felét sem éri.ferninho írta:mi meg Csigrinszkij árából leigazoltuk Albiolt,Arbeloát plusz Granerot.... nem is tudom melyik érte meg jobban....Nem értem Laportának mért kell mindig a Realt szidni, már - már idegesítő. Rolling Eyes
amúgy érdekes hogy amikor leigazoltuk pepét 30 milkáért akkor több hónapig ez folyt a csapból és még mindig sokan azért [auto_cenzúra]ák....
erre Csigrinszkij ára már kb. el van felejtve....
sztem ez elég érdekes.....
nemtom minek égeti magát ilyen nyilatkozatokkal az Ibra bizniszünk után...danikaa10 írta:Laporta: "Négy játékost igazoltunk abból a pénzből, amit Perez Ronaldóra költött. (...) Nagyon szomorú, hogy Valdano semmit sem ért abból, ami itt, Katalóniában történik velünk. Ez sokat elmond azokról a politikusokról, akik egy soknemzetiségű államot irányítanak." Forrás: Madridista.hu
Nem értem Laportának mért kell mindig a Realt szidni, már - már idegesítő.
zsuni írta:szerintem ramos és pepe van olyan fontos a védelemben, mint iniesta messi a támadásban... az Espanyol pedig nem volt jobb a meccs alatt 1 pillanatig sem, egalban volt a 2 csapat az első fél orában...Nos ezzel azért én nem értek egyet, hisz nekünk fontosabb játékosaink hiányzotak, mint a Madridnak. Először igen is az Espanyol volt a jobb, de a gól kicsit megfogta őket.
Lehet laporta indulni akar a következő madridi elnökválasztáson?Olyan mintha megkérdeznéd, h OV-nak miért kell mindig az MSZP-t szidni...
Szerinted mit csináljon szezon közben (amikor nem kell senkit igazolni) a fizetéséért?danikaa10 írta:Nem értem Laportának mért kell mindig a Realt szidni, már - már idegesítő.
mi meg Csigrinszkij árából leigazoltuk Albiolt,Arbeloát plusz Granerot.... nem is tudom melyik érte meg jobban....Nem értem Laportának mért kell mindig a Realt szidni, már - már idegesítő. Rolling Eyes
Ramos és Pepe lehet, hogy olyan fontos, de itt arról ment a vita, hogy nekünk nem ment a támadás. A Két Getafe kapufa benne van a játékban, de egyébként a védelemmel nem volt baj.zsuni írta:szerintem ramos és pepe van olyan fontos a védelemben, mint iniesta messi a támadásban... az Espanyol pedig nem volt jobb a meccs alatt 1 pillanatig sem, egalban volt a 2 csapat az első fél orában...Nos ezzel azért én nem értek egyet, hisz nekünk fontosabb játékosaink hiányzotak, mint a Madridnak. Először igen is az Espanyol volt a jobb, de a gól kicsit megfogta őket.
Például az ilyenek minek kellenek?- Laporta: "Négy játékost igazoltunk abból a pénzből, amit Perez Ronaldóra költött. (...) Nagyon szomorú, hogy Valdano semmit sem ért abból, ami itt, Katalóniában történik velünk. Ez sokat elmond azokról a politikusokról, akik egy soknemzetiségű államot irányítanak."
szerintem ramos és pepe van olyan fontos a védelemben, mint iniesta messi a támadásban... az Espanyol pedig nem volt jobb a meccs alatt 1 pillanatig sem, egalban volt a 2 csapat az első fél orában...Nos ezzel azért én nem értek egyet, hisz nekünk fontosabb játékosaink hiányzotak, mint a Madridnak. Először igen is az Espanyol volt a jobb, de a gól kicsit megfogta őket.
Azért én ezzel nem értek egyet, gondolom te itt arra gondoltál, hogy Lass, Ronaldo, Pepe és Ramos nélkül is simán nyertek.mess2009 írta: ha lehet valami különbséget tenni a mostani két meccsközött, az éppen az, hogy a Real mindkét felállása szinte azonos, míg nálunk ég és föld a kettő között!
nem is értem azokat aki furcsa logikával azon lelkendeztek, hogy milyen úgymond csere lehetősége volt Guardi-nak amikor be küldte Messt és Init?! itt a csere lehetőség az I félidei csapat volt!!! láthattuk milyen eredménnyel és főként milyen játékkal!
Jajaja,most néztem vissza az eredeti postot.Kalap1988 írta: Sztem azt akarta mondani az egésszel, hogy a real az első félidőben kiállt sok kulcsjátékosa nélkül és ugyanúgy játszott,mint aztán a második félidőben, amikor jött Ronaldo, asszem Lass is stb. Mi pedig csak akkor voltunk erősek, amikor bejöttek a padon ülő kulcsemberek és ennyi. Utalva ezzel arra, hogy gyengébb padunk. Egyébként ez könnyen lehet, ugyanakkor én bízom a fiatalokban és egyszerre úgysem fog annyi kulcsjátékos hiányozni mint most. márpedig Messi, Alves,Henry, Iniesta 4-es szem fontosabb, mint a nálatok leírt hiányzók. Ez egyértelmű. Szóval nem lesz ezzel gond, jó lesz a reál is, de ha tudjuk azt formát nyújtani, mint tavaly ( vagy hasonlót), akkor biztosan nem vallunk szégyent. Azt nem mondom, hogy biztosan bajnokok leszünk,mert nem akarok nagyképűsködni,de azt a vak is elismeri, hogy előnnyel indulunk. Ettől függetlenül télen jöhetne Silva vagy Mata:)
Sztem azt akarta mondani az egésszel, hogy a real az első félidőben kiállt sok kulcsjátékosa nélkül és ugyanúgy játszott,mint aztán a második félidőben, amikor jött Ronaldo, asszem Lass is stb. Mi pedig csak akkor voltunk erősek, amikor bejöttek a padon ülő kulcsemberek és ennyi. Utalva ezzel arra, hogy gyengébb padunk. Egyébként ez könnyen lehet, ugyanakkor én bízom a fiatalokban és egyszerre úgysem fog annyi kulcsjátékos hiányozni mint most. márpedig Messi, Alves,Henry, Iniesta 4-es szem fontosabb, mint a nálatok leírt hiányzók. Ez egyértelmű. Szóval nem lesz ezzel gond, jó lesz a reál is, de ha tudjuk azt formát nyújtani, mint tavaly ( vagy hasonlót), akkor biztosan nem vallunk szégyent. Azt nem mondom, hogy biztosan bajnokok leszünk,mert nem akarok nagyképűsködni,de azt a vak is elismeri, hogy előnnyel indulunk. Ettől függetlenül télen jöhetne Silva vagy Mata:)miihii írta:Hoppá,ebben lehet valamifly20 írta:Ehhez képest 4 meghatározó játékosunk nélkül álltunk ki.A riválisnál ez nem játszik
Ronaldo és Lass sem kezdett.
Ramos sérült, Pepe meg eltiltott.![]()
Akkor ezt a részt visszavonom![]()
Így viszont még kíváncsibb vagyok,h mit is akart kihozni ezekből a felállásokból mess2009 koma.![]()
Esetleg úgy is érthette a reál mindkét felállása szinte azonos kijelentést,h az első meccsen kezdőként játszottak a fent említettek,a másodikon pedig cserék voltak csak és így is ugyanúgy tudott játszani a madrid...![]()
Hááát,nemtom.
Na,majd jön a kollega és megmondja mit szeretett volna ezzel.
Hoppá,ebben lehet valamifly20 írta:Ehhez képest 4 meghatározó játékosunk nélkül álltunk ki.A riválisnál ez nem játszik
Ramos sérült, Pepe meg eltiltott.
Raúlt kihagytad!Ehhez képest 4 meghatározó játékosunk nélkül álltunk ki.
Ramos sérült, Pepe meg eltiltott.
Sokszor lesz ez így. Nálunk a legnagyobb erősség az, hogy nagyon sokan vannak azok, akik 1-1- egyéni villanással meccseket tudnak eldönteni. Én nem várom azt, hogy az összjáték olyan jelleggű lesz, mint nálatok. Persze a Barcelona is teli van meccseket eldönteni képes egyéniségekkel, ahogy nálunk is lesz bőven összjáték, de azért érthető gondolom, hogy mire utaltam!szerintem is jól mozgott az Espanyol, de most tisztán láthatóvá vált annak a gyakori fanyalgásnak a hamissága, ..hogy, a sok világsztár még nem csapat..... de mi van ha egy csapat csupa világsztár ?! a másikban meg egy sincs? - hát az van amit most láttunk! néhány villanás és a meccs eldöntve!
És ez is jellemző lesz. Ahogy az ellenetek játszó kiscsapatoknál is jellemző. Az elején nagyon lelkesek ugye, és a tudásbeli különbséget nagy hajtással, sok futással akarják ellensúlyozni. De ez 90 percig nehezen tartható, a végén sok csapat ki fog fulladni, 1-1 kapott gól a morált is letöri...az utólsó 20 percre ráadásul ki is fulladt az Esp.
Ehhez képest 4 meghatározó játékosunk nélkül álltunk ki.A riválisnál ez nem játszik
A különbséggel mit akarsz mondani?mess2009 írta: ha lehet valami különbséget tenni a mostani két meccsközött, az éppen az, hogy a Real mindkét felállása szinte azonos, míg nálunk ég és föld a kettő között!
nem is értem azokat aki furcsa logikával azon lelkendeztek, hogy milyen úgymond csere lehetősége volt Guardi-nak amikor be küldte Messt és Init?! itt a csere lehetőség az I félidei csapat volt!!! láthattuk milyen eredménnyel és főként milyen játékkal!
Majd kiderül mi lesz belőle. Mert ez a nagy bevásárlás csak akkor ért valamit, ha RM címeket nyer. Amugy meg nem baj, h elfeledteti a triplázást, remélem már a játékosok is elfelejtették, és már csakis az idei év jár a fejükben, mert akkor jó az esély a címvédésre.pety27 írta:Istenem,szánalmas...![]()
![]()
ellen oldal: "Katalónia is madridista...Úgy tűnik már Katalóniában sem emlékszik mindenki a Barcelona tavalyi triplázására, Florentino Perez "szuperprodukciója" sokakkal elfeledtette a piros-kékek tavalyi sikerszériáját..." a szuperprodukciója nem inkább szuperpocséklás akart lenni ?![]()
szerintem is jól mozgott az Espanyol, de most tisztán láthatóvá vált annak a gyakori fanyalgásnak a hamissága, ..hogy, a sok világsztár még nem csapat..... de mi van ha egy csapat csupa világsztár ?! a másikban meg egy sincs? - hát az van amit most láttunk! néhány villanás és a meccs eldöntve!marci. írta:Beszari Espanyol?Érdekes.Szerintem nagyon is jók voltak,bátran zsugáztak,csak nem volt eredménye.
Nyertünk ez a lényeg.CR góljának kifejezetten örülök,nagy kő eshetett le a szivéről.![]()
Az első félidő alapján zakót érdemeltünk volna,de a klasszisok kihozták a különbséget.
legalább utolsó pillanataiban boldog volt. azért 17 évesen ez szörnyü..Pénteken este életét vesztette a klub egyik katalán szurkolója, miután köszöntötte Pellegrini érkező csapatát. A 17 éves lány Guti hatalmas rajongója volt, néhány perccel a játékosok elvonulása után elájult és már nem tudták megmenteni az életét. Guti a szombati mezét a lány családjának ajándékozta. Részvétem a családnak!
igen-igen, de szerintem a hozzászóló arra gondolt hogy HELYETTESÍTette messit, szuperkupa döntön vele játszott, sőt messi adta neki a gólpasszt.Pedro pár hete döntötte el a javunkra az Európai Szuperkupa döntőjét...
Borzalom.ab1daL írta:Pénteken este életét vesztette a klub egyik katalán szurkolója, miután köszöntötte Pellegrini érkező csapatát. A 17 éves lány Guti hatalmas rajongója volt, néhány perccel a játékosok elvonulása után elájult és már nem tudták megmenteni az életét. Guti a szombati mezét a lány családjának ajándékozta. Részvétem a családnak!![]()