Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó lesz ez, nem árt Toruét pihentetni. Már csak 30 perc.maister6000cm3 írta:Íme a kezdő: (hivatalosan): valdés, alves, csiga, piqué, maxi, sergi, xavi, keita, messi ibra, henry
Én nem élvezhetem, nincs sport1-em.gygerike írta:Nem tudom nekem 4:1-es megérzésem vanIbra dupla Messi és Pedro . Ez az én sejtésem , már csak másfél óra és élvezhetjük a meccset
egyet értek a sok gólos meccsel. úgy érzem, hogy ezen a meccsen nem csak mi fogunk gólt lőni... hába nagyon erős a védelmünk, de azért még is ott játszik Forlan meg Agüero akikben mindig benne van a gól. és azt kell, hogy mondjam, hopgy nem is csak egy gól...miihii írta:Sztem leginkább azért van esélye annak,h ez egy kifejezetten jó meccs lesz,mert az ATMA nem arról híres,h beállna 8-9 emberrel védekezni.Az inter meccs azért volt kevésbé látványos (?),mert sünt játszottak.És egy minőségi játékosanyag ha beáll védekezni -ráadásul "rutinból"- ,akkor bizony nehezebb szépen játszani.senkialfonz40 írta:Talán ezért van látványosabb nyomásra kilátás a 90 perc alatt, mint az Inter ellen.
De a kismadrid nem annyira szokott sorfalat állni a 16osuknál,így ellenük egyszerűbb JÁTSZANI.
Csak sajnos kevés ilyen csapat van,akik leállnak velünk focizni.
Viszonylag sok gólos meccsre számítok...
Hájj de jó is lenne.gygerike írta:Nem tudom nekem 4:1-es megérzésem vanIbra dupla Messi és Pedro . Ez az én sejtésem , már csak másfél óra és élvezhetjük a meccset
Sztem leginkább azért van esélye annak,h ez egy kifejezetten jó meccs lesz,mert az ATMA nem arról híres,h beállna 8-9 emberrel védekezni.Az inter meccs azért volt kevésbé látványos (?),mert sünt játszottak.És egy minőségi játékosanyag ha beáll védekezni -ráadásul "rutinból"- ,akkor bizony nehezebb szépen játszani.senkialfonz40 írta:Talán ezért van látványosabb nyomásra kilátás a 90 perc alatt, mint az Inter ellen.
Azért a mai meccs mindenképpen kötelező, akkor is, ha az Atlético az ellenfél, ugyebár bajnokok szeretnénk lenni!danikaa10 írta:Inter ellen is mindenki ezt mondta.barca99 írta: Mindenesetre meglepne, ha ma unalmas meccs lenne a matracosok ellen.
Amúgy nem értem mért ne kezdhetne Iniesta?Már 2 meccse jól van, simán kezdhetne, max lehoznánk a 60. perc körül.
Hát nem tudom. Ha a gálacsapattal gázos lenne a meccs, akkor tökmindegyMichaaBee írta:Szerintem úgy okoskodik Pep, hogy ha gáz van, akkor ott legyen mindig Ini, hogy kihozzon minket a kakiból. Ha sz.rul állunk, akkor ne kelljen már fél órával a vége előtt kényszerből lehozni a legjobb játékost.
Szerintem úgy okoskodik Pep, hogy ha gáz van, akkor ott legyen mindig Ini, hogy kihozzon minket a kakiból. Ha sz.rul állunk, akkor ne kelljen már fél órával a vége előtt kényszerből lehozni a legjobb játékost.danikaa10 írta:Amúgy nem értem mért ne kezdhetne Iniesta?Már 2 meccse jól van, simán kezdhetne, max lehoznánk a 60. perc körül.
Inter ellen is mindenki ezt mondta.barca99 írta: Mindenesetre meglepne, ha ma unalmas meccs lenne a matracosok ellen.
Nekem is hasonló a tippem. Csiga-t mindenképpen játszatni kellene, ha már a BL-ben úgyse játszhat, akkor a bajnokságban tökéletes rotáló játékos. Amit mutatott az idáig bíztató, nem rágom le a körmöm ha hozzá kerül a labda. Maxwell is 90 % nálam. Talán Ini helyett kezdőbe Keita és Henry helyett nálam is Pedro. Bár 30-40 percre biztos becserélném Titi-t. Ha nem játszatja Pep az életben nem fog formába lendülni. Van egy olyan érzésem, hogy ma nagyot alkotna. Rem. igazam lesz.ElBartimaeus írta:Nálam a kezdő, bár egy Athlético Madrid ellen játszunk, a védelem "tartalékos" lenne, meg 2 fiatalabbat is betennék:
----------------VV----------------
Alves---Csiga---Rafa---Maxwell
------------Busquets-------------
------Xavi-----------Iniesta------
---Messi------Ibra------Pedro---
![]()