Kardi írta:Jó kis meccs volt a tegnapi, énis örülök a leigázásnak, mivel nem vártam megint ekkora gólkülönbséget az atlético ellen.....azért vannak dolgok amik annyira nem tetszettek, pl. Csirginszkij kicsit lassú, illetve nem valami pontosak a labdái, a másik dolog Busquets volt, hát Ő nem védekező középpályásnak való sztem, egyszer játszott Xavi helyén ott jó volt. Na én csak ennyit akartam.
El Barca es Més Que un Club!
Szerintem Csiga nem lassúbb, mint Piqué, gyorsaságban nem lóg ki a többi védőnk közül, csak szerencsétlen helyzetbe került mindkét gólnál. Én külön örülök, hogy nem próbált meg odacsúszni egyik alkalommal sem, mert nem lett volna okos dolog. Szerintem Maradona veje bármelyik védőt a világon megveri egy ilyen szituációban. Amikor a második félidőben közel volt hozzá Agüero, megoldotta, ezzel együtt nem ez volt élete meccse. Valdest is letesztelte a lőtt passzával, hogy együtt él-e a játékkal!
És hát Sergi! Biztos nagyon tehetséges, gólpassza zseniális volt mindkét oldalon,

, de szinte minden meccsen reszketek, ha a pálya tengelyében hozzá kerül a labda. Meccsenként két-három életveszélyes passz, labdavesztés vagy összeesés, ha hozzáérnek. Mondjuk ez egy komolyabb meccsen, akár a győzelembe is kerülhet, ha 0-0 - nál kapunk ebből egyet vagy kettőt.