Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
várnod kell amíg jóváhagyják a GM-ekgygerike írta:Most már rájötem hogy a menedzserképző 15. feladta után tudok válogatni ami az hogy adjam meg az adataim de én már megadtam és a teljesitett elvárások között van , de nem engedi hogy rámenjek meg semmi vmi ötlet??
50-50! Vagy őt kapod vagy nem.kudu írta:Ma mikor a kihívásokra mentem, hogy keressek magamnak holnapra ellenfelet, a hattrick egy eurobarcásat dobott ki![]()
Socio666-ot![]()
Mennyi esélye van ennek?
Úgy van h az Hattricken van egy ilyen fórum topik h béredzés ott felkérnek embereket h ezt és ezt az embert edzesse neki és később visszaveszi.Azért kell ott megbeszélni mert így legálisan több pénzt kapsz a játékosért mint valójában ér.Mivel a megbeszélt %-kal drágábban rakod ki az árbecslésénél az edzetni kívánt játékost mikor elérte azt a szintet.Ha a visszavásárlónak nincs pénze h megvegye a játékosod akk nem edzeted cska parlagon hagyod és várod h majd meg veszi ha nem jelentkezik akk kirakod az árbecslésével. enyii nagyjából. Ha vki többet tud ennél az nyugodtan javítson kiElBartimaeus írta:Erről a béredzés dologról mondanál többet? Mert lehet érdekelne, mint edzőt, ha kapok érte pénzt.
Erről a béredzés dologról mondanál többet? Mert lehet érdekelne, mint edzőt, ha kapok érte pénzt.bowlinggolyo írta: Ha nem szeretnél gólszerzés edzésre de meg szeretnéd tartani akk nézz be a béredzés topikba ott lefixálsz vkivel egy edzést és ő edzeti amíg szeretnéd majd vissza vásárolod.
Ha nem szeretnél gólszerzés edzésre de meg szeretnéd tartani akk nézz be a béredzés topikba ott lefixálsz vkivel egy edzést és ő edzeti amíg szeretnéd majd vissza vásárolod.MessiFan írta:Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy van 1 most 16 éves JÓ csatárom az ifibe aki hamarosan 17 és fel fogom hozni. Az lenne a kérdésem hogy mivel, kivel, hogyan kell edzetni hogy fejlődjön a Gólszerzés képessége. Meg majd később az Átadása is. Ígéretes csatár szerintem
Nekem a 2. meccsnél már megjelent, de aztán lehet mástól függ, csak épp úgy jött ki a lépés.gygerike írta:
Köszi akkor értem mért nem találtam, mert még nincs , és mikor lessz kb azt nem tudod megmondani??
Köszi akkor értem mért nem találtamElBartimaeus írta:gygerike írta:Előre is bocsi de felteszek 1 nagyon amatőr kérdést , csak most kezdtem a játékot és nem tudom hol lehet a taktikát kiválasztani . Azt írja hogy az utasitások között de ott nem találom
Az első meccsnél még nem tufsz megadni egyéb utasításokat, csak a csapatod tagjait határozhatod meg. A többit, az egyéb finomságokat majd később tudod alkalmazni, így a taktikát is. Azt majd megtalálod a jobb alsó sarokban.
Először mindenképpen azt tudom ajánlani, hogy olvasd el a szabályzatot. Segitenék szivesen, de ez tényleg alapvető dolog és valószínü, hogy nem ez lesz az egyetlen kérdésed a játékkal kapcsolatban, csak előnyödre válik ha elolvasod. Szabályzat után pedig elvégezni a menedzserképzőt. Ha ez mind megvan, a továbbiakban szerintem bárki szivesen választ ad kérdéseidre.Előre is bocsi de felteszek 1 nagyon amatőr kérdést , csak most kezdtem a játékot és nem tudom hol lehet a taktikát kiválasztani . Azt írja hogy az utasitások között de ott nem találom
gygerike írta:Előre is bocsi de felteszek 1 nagyon amatőr kérdést , csak most kezdtem a játékot és nem tudom hol lehet a taktikát kiválasztani . Azt írja hogy az utasitások között de ott nem találom
Klubgygerike írta:gygerike írta:Előre is bocsi de felteszek 1 nagyon amatőr kérdést , csak most kezdtem a játékot és nem tudom hol lehet a taktikát kiválasztani . Azt írja hogy az utasitások között de ott nem találom
Erre vki mert eddig nincs tolongás a válaszolok közt:D
gygerike írta:Előre is bocsi de felteszek 1 nagyon amatőr kérdést , csak most kezdtem a játékot és nem tudom hol lehet a taktikát kiválasztani . Azt írja hogy az utasitások között de ott nem találom
Gázosan, 2-2 egy gyengébb csapat ellen. Mondjuk lazáztam és nem is a legerősebb csapat volt...Z.Chris írta:Kinek, hogy sikerült a hétvége?
Attól függ, hogy milyen idős a kapus. 17 évesnél max 10.000, de idősebbnél már nagy különbségeket is láttam.ElBartimaeus írta:Kapusoknál árban kb mennyit számíthat az, hogy milyen jó a védekezése, vagy, hogy milyen jó a pontrúgása? És a pontrúgást mindenki megkapja a csapatból?
Z.Chris írta: Kinek, hogy sikerült a hétvége?
Én is nemrég kezdtem, egy hónapja.MichaaBee írta:Játszik.barcafan0911 írta:Nem tudom mennyire tartozik ide, de a hattricknek van egy partner oldala, a Popmundo. Játszik innen valaki rajta?Hát csuda egy játék mit ne mondjak.
Nem rég kezdtem, gondolom te is játszol, ugye?
Igenbarcafan0911 írta:Nem tudom mennyire tartozik ide, de a hattricknek van egy partner oldala, a Popmundo. Játszik innen valaki rajta?