Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az igaz! De a lövés nem igen jött össze.barcafan0911 írta:Viszont elötte szépen fordult le a védőjéről.danikaa10 írta:Ibra. Ilyet többet ne!
Viszont elötte szépen fordult le a védőjéről.danikaa10 írta:Ibra. Ilyet többet ne!
Na most aztán megnyugtattál.ElBartimaeus írta:Alvessel is lehet.: lejön ő és Puyol megy jobb szélre.danikaa10 írta:Csiga melegít?Remélem nincs gond Piquéval vagy Puyollal.
nekem seFernando írta:Nekem se jó, ráadásul a my2p oldalát se tölti be...lui1698 írta:Csak nálam rossz a SopCast?
Egyik linket se akarja elindítani.
Alvessel is lehet.: lejön ő és Puyol megy jobb szélre. A kezdő nem tetszik, a játék remélem fog.danikaa10 írta:Csiga melegít?Remélem nincs gond Piquéval vagy Puyollal.
Nekem se jó, ráadásul a my2p oldalát se tölti be...lui1698 írta:Csak nálam rossz a SopCast?
Egyik linket se akarja elindítani.
Szerintem most majd csereként fog játszani és hétvégén már kezdő lesz.Andris írta:Iniesta nincs kezdőben. Egyszerűen nem értem. Neki se jó, nem tudja felvenni a ritmust ilyenkor... mivel nincs mit felvenni. Messiék elintézik, és már nem játszanak mire Ini feljön.
Amúgy ütős kezdő, várok egypár gólt.
Ibrának külön szorítok a bajnoki mérleg tartásáért.