Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
viszem, ha no paraMessiFan írta:
Vélemények?
az alap képet, bitte.MessiFan írta:Hát ez nagy szívás. De engem ez annyira nem érdekel.. Mármint hogy kirakták
Csináltam 1 Piqués avatárt:tudom hogy nem jó a minősége de nem találtam jobbat. Talán majd legközelebb.
Iniestás iszonyat jó.MessiFan írta:Nem gondoltam volna hogy ennyire jó lett. Lehet csináltam még 1 párat. Meghoztátok a kedvemIlúvatar írta:nagyon egyeditetszik az ava, de tényleg... ritka egy ilyen kép mit ez itt
![]()
![]()
Vélemények?
A baloldali Messi-s kiemelkedően jó ... a többi "csak" nagyon.MessiFan írta:
Vélemények?
Nem gondoltam volna hogy ennyire jó lett. Lehet csináltam még 1 párat. Meghoztátok a kedvemIlúvatar írta:nagyon egyeditetszik az ava, de tényleg... ritka egy ilyen kép mit ez itt
nagyon egyediMessiFan írta:Csináltam 1 Piqués avatárt:[img]http://img147.imageshack.us/img147/1355 ... b0448d.jpg tudom hogy nem jó a minősége de nem találtam jobbat. Talán majd legközelebb.
Kumma jó lett!!MessiFan írta:Hát ez nagy szívás. De engem ez annyira nem érdekel.. Mármint hogy kirakták
Csináltam 1 Piqués avatárt:tudom hogy nem jó a minősége de nem találtam jobbat. Talán majd legközelebb.
Aham, köszi az infot ...Perrero írta: pitbull nem fog válaszolni, kirakták
Nem rossz, viszont a kép minősége nem a legjobb, plusz Messi feje kicsit fehér, de összeségébe nem rossz.Rataccess írta:Unokatestvérem barátja (az itteni nickjét nem tudom) kérésére csináltam az alábbi siget:
A kritikákat ne tartsátok magatokban!
Nekem tetszik ...Rataccess írta:Unokatestvérem barátja (az itteni nickjét nem tudom) kérésére csináltam az alábbi siget:
A kritikákat ne tartsátok magatokban!