Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
herlius írta:Ugyanazt játsszuk, mint az Inter ellen. Kevés ötlet, kevés mozgás egy szívós és szerencsés ellenfél ellen. A kevés lehetőségünket pedig elszórakozzuk. Hihetetlen könnyelműek vagyuk a helyzetekkel.
Ha egy csapat 7 emberrel védekezik egyfolytában nem lehet könnyű.herlius írta:Ugyanazt játsszuk, mint az Inter ellen. Kevés ötlet, kevés mozgás egy szívós és szerencsés ellenfél ellen. A kevés lehetőségünket pedig elszórakozzuk. Hihetetlen könnyelműek vagyuk a helyzetekkel.
Hát jó, nem béna ,de nem nagy szám,sokat kezd... és sokat játszik mostanában...sztem kilóg a kezdőből.danikaa10 írta:Alveséből mik szoktak lenni?El fanático írta:Nah, itt volt egy Ibra szabadrúgás - valaki az előbb nagyon hiányolta, hogy miért nem hagyják őt szabadot rúgni, tessék...Sorfal vagy Fölé, néha gól.
Na mind1.
boixosnoisbarca: De azért szerinted az nem túlzás, hogy béna mint mindig?
Ti azt olvassátok amit írtam?! Nincs semmi rejtett tartalom, ti ketten belemagyaráztok hülyeségeket, arról meg nem tehetek!levproff írta:Gratulálok!El fanático írta:Nah, itt volt egy Ibra szabadrúgás - valaki az előbb nagyon hiányolta, hogy miért nem hagyják őt szabadot rúgni, tessék...Mert az első szabadrúgását 3 méterrrel mellé löttee..mit vártál,hogy egyből bebombázza a léc alá?
nekem nem, ez az őszi Henry legalábbis nem nagy veszteség,h nincs fent.mekkora írta:hiányzik nekem Henry..
A tavalyi Henry nekem is, de az utóbbi meccseken nyújtott teljesítményű Titi nem annyira.mekkora írta:hiányzik nekem Henry..
Szóltam egy rossz szót is, hogy elszúrta vagy valami?danikaa10 írta:Alveséből mik szoktak lenni?El fanático írta:Nah, itt volt egy Ibra szabadrúgás - valaki az előbb nagyon hiányolta, hogy miért nem hagyják őt szabadot rúgni, tessék...Sorfal vagy Fölé, néha gól.
Na mind1.
boixosnoisbarca: De azért szerinted az nem túlzás, hogy béna mint mindig?
Gratulálok!El fanático írta:Nah, itt volt egy Ibra szabadrúgás - valaki az előbb nagyon hiányolta, hogy miért nem hagyják őt szabadot rúgni, tessék...
Alveséből mik szoktak lenni?El fanático írta:Nah, itt volt egy Ibra szabadrúgás - valaki az előbb nagyon hiányolta, hogy miért nem hagyják őt szabadot rúgni, tessék...
Tudom,h nem azér ment le de hagyhatta volna még 15 20 percet.danikaa10 írta:Keita béna mint mindig?boixosnoisbarca írta:nem értem mért kellett levinni Init.Inkább Keitat kellett vna!béna mint mindig.nagyon nem tetszik a játéka.meg Ini alapból középen sokkal jobban nyomja.
Amúgy Iniesta nem azért jött le mert nem nyújtott jó teljesítményt, hanem mert sérülés után ez volt az első meccse ahol kezdett.
Bojan sérült.caskbarca írta:Ha lőnénk még egy gólt, akkor már szinte biztos lenne a 3 pont, és cserélgethetnénk, pl.: Bojantés akkor a bajnokságra maradna erejük, na de hol az a gól?